Geamuri electrice
![]() ![]() ![]() |
Geamuri electrice
Mihai B |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 25 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
S-A MAI DISCUTAT DE MII DE ORI PROBLEMA ASTA. DE CE NU ESTI ATENT. TE LASI DE FUMAT.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (scuze da nu m-am putut abtine) |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Mihai B |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 25 May 03 From: Bucuresti ![]() |
lol, da vad ca toata lumea e ingrijorata de cat fumez
![]() ashtia de la dacia in mod special. pe langa problema asta cu geamurile au avut grija shi sa puna scrumiera intr-o pozitzie... care ma descurajeaza total... nu de alta da mi-e mila inca de tapitzerie shi plasticele alea noi; parca nu ashi vrea sa le vad pline de scrum de tzigara |
-------------------- |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE Gemurile mele electrice functzioneaza nitzel ciudat (dupa parerea mea) shi sunt curios sa stiu cum sunt shi ale voastre. ... daca uit sa le inchid cand plec - iar trebuie sa ma sui, iar sa pun contactul... cam plictisitor. Eu pot inchide/deschide geamurile din telecomanda masinii, cu motorul oprit si eu fiind afara din masina. Mai mult, daca cuplez alarma si geamurile sint deschise, ele sint inchise automat inainte de a intra alarma in functiune. |
--------------------
Lexus
ES300H
2020
|
|
guvernul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 30 April 03 ![]() |
Toate astea sunt din alarma. Ce tip de alarma ai?
|
-------------------- |
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca se poate pune chestia asta pe aproape orice alarma. Ideea e ca iti mai trebuie un fel de modul care sa se interpuna intre alarma si inchiderea masinii. Stiu ca masinile nemtesti, de ex. au deja standard aceasta "inchidere confort". Astfel se inchid automat si geamurile, eventual si trapa electrica, daca ai asa ceva.
Auzisem ceva de 50 euro pentru acel modul. Puteam sa imi pun si eu pe alarma Gemini insa am considerat ca mai bine fac aproape 2 plinuri si ma plimb prin tara de banii astia.... |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
guvernul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 30 April 03 ![]() |
Aha, ai Gemini. Si eu. Eu am un 7300 cu acumulator. Pe prezentarea alarmei scrie si de optiunea asta. Eu nu am nimic de genul asta, prin urmare o sa sun la Gemini sa ii intrebec de ce nu mi-au pus si mie chestia asta. De fapt nu cred ca e un modul special, dat fiind faptul ca e in specificatia tipului asta de alarma. Trebuie doar legate niste fire la cele originale ale masinii. Si pentru ca tot am dat o multime de bani pe ea...sa-mi rezolve si optiunea confort pentru geamuri..
![]() |
-------------------- |
|
Mihai B |
![]()
|
tot gemini am shi eu. tot 7300.
faza cu geamurile exista dar e nevoie de un modul suplimentar care costa 50 euro + TVA. iar dupa cum zicea cineva mai sus de banii ashtia mai bine ma plimb cu mashina. m-as multzumi insa sa mearga geamurile tot timpul, indiferent de prezentza/pozitzia cheii - ca in afara de cateva fire legate diferit nu cred ca mai e nevoie de altceva |
-------------------- |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE Toate astea sunt din alarma. Ce tip de alarma ai? Inchisul/deschisul geamurilor NU e din alarma, ci din telecomanda masinii de inchidere centralizata. Nu e nevoie de alarma pentru a avea optiunea asta. Inchisul geamurilor (daca sint deschise) la cuplarea alarmei este din alarma. Am mai spus pe forum, am o alarma UNGO (parca 5500 sau 550 sau ceva ce incepe cu 5 ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020
|
|
bogdanescu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 21 August 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Gemurile mele electrice functzioneaza nitzel ciudat (dupa parerea mea) shi sunt curios sa stiu cum sunt shi ale voastre. Ceea ce ma deranjeaza shi mi se pare ciudat este ca ele nu merg decat daca cheia este in contact, pe pozitzia \"MERS\". Daca e pe pozitzia \"ACCESORII\" sau \"STOP\" nu merg. asa e si la cielo. |
--------------------
renault
megane 2.2 sedan 1.5dci 80cp
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 01:42 |