DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Geamuri electrice

Mihai B
post 14 Aug 2003, 09:43
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

Gemurile mele electrice functzioneaza nitzel ciudat (dupa parerea mea) shi sunt curios sa stiu cum sunt shi ale voastre.
Ceea ce ma deranjeaza shi mi se pare ciudat este ca ele nu merg decat daca cheia este in contact, pe pozitzia "MERS". Daca e pe pozitzia "ACCESORII" sau "STOP" nu merg.
Asha merg shi la voi?
Ca nu merg pe "STOP" hai sa zic ca mai accept, da nu pricep de ce nu merg pe "ACCESORII", ce draq, sunt nishte accesorii, sau sunt parte a motorului shi nu stiam eu?
Chestia asta ma deranjeaza cu 2 ocazii - cand ashtept pe cineva shi vreau shi eu sa aprind o tzigara shi sa cobor geamul - pauza - daca nu pun cheia pe "MERS" nu vrea; iar a doua ocazie e daca uit sa le inchid cand plec - iar trebuie sa ma sui, iar sa pun contactul... cam plictisitor.
In pozitzia "ACCESORII" vad ca AC de exemplu merge - shi asta presupun ca mananca destul de mult curent - nu pricep de ce nu ar merge shi geamurile - ca doar nu or manca asta 100A.

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AlexV
post 14 Aug 2003, 10:08
Post #2

Admin?

Group: Admin

S-A MAI DISCUTAT DE MII DE ORI PROBLEMA ASTA. DE CE NU ESTI ATENT. TE LASI DE FUMAT. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

(scuze da nu m-am putut abtine)

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
Mihai B
post 14 Aug 2003, 16:27
Post #3

Membru incepator

lol, da vad ca toata lumea e ingrijorata de cat fumez smile.gif)))))
ashtia de la dacia in mod special. pe langa problema asta cu geamurile au avut grija shi sa puna scrumiera intr-o pozitzie... care ma descurajeaza total... nu de alta da mi-e mila inca de tapitzerie shi plasticele alea noi; parca nu ashi vrea sa le vad pline de scrum de tzigara

--------------------
+
MoneyTalks
post 15 Aug 2003, 00:47
Post #4

-

From: Ireland

Gemurile mele electrice functzioneaza nitzel ciudat (dupa parerea mea) shi sunt curios sa stiu cum sunt shi ale voastre.  

... daca uit sa le inchid cand plec - iar trebuie sa ma sui, iar sa pun contactul... cam plictisitor.

Eu pot inchide/deschide geamurile din telecomanda masinii, cu motorul oprit si eu fiind afara din masina.

Mai mult, daca cuplez alarma si geamurile sint deschise, ele sint inchise automat inainte de a intra alarma in functiune.

--------------------
Lexus ES300H 2020
+
guvernul
post 16 Aug 2003, 13:16
Post #5

Membru

Toate astea sunt din alarma. Ce tip de alarma ai?

--------------------
+
i96nds
post 16 Aug 2003, 13:49
Post #6

Stefan

Group: Moderatori

Cred ca se poate pune chestia asta pe aproape orice alarma. Ideea e ca iti mai trebuie un fel de modul care sa se interpuna intre alarma si inchiderea masinii. Stiu ca masinile nemtesti, de ex. au deja standard aceasta "inchidere confort". Astfel se inchid automat si geamurile, eventual si trapa electrica, daca ai asa ceva.

Auzisem ceva de 50 euro pentru acel modul. Puteam sa imi pun si eu pe alarma Gemini insa am considerat ca mai bine fac aproape 2 plinuri si ma plimb prin tara de banii astia....

--------------------
Dacia SLZ Scala 1.4/2003 - B-77-XXX
Stefan
+
guvernul
post 16 Aug 2003, 21:56
Post #7

Membru

Aha, ai Gemini. Si eu. Eu am un 7300 cu acumulator. Pe prezentarea alarmei scrie si de optiunea asta. Eu nu am nimic de genul asta, prin urmare o sa sun la Gemini sa ii intrebec de ce nu mi-au pus si mie chestia asta. De fapt nu cred ca e un modul special, dat fiind faptul ca e in specificatia tipului asta de alarma. Trebuie doar legate niste fire la cele originale ale masinii. Si pentru ca tot am dat o multime de bani pe ea...sa-mi rezolve si optiunea confort pentru geamuri.. smile.gif

--------------------
+
Mihai B
post 16 Aug 2003, 23:23
Post #8

Membru incepator

tot gemini am shi eu. tot 7300.
faza cu geamurile exista dar e nevoie de un modul suplimentar care costa 50 euro + TVA. iar dupa cum zicea cineva mai sus de banii ashtia mai bine ma plimb cu mashina.
m-as multzumi insa sa mearga geamurile tot timpul, indiferent de prezentza/pozitzia cheii - ca in afara de cateva fire legate diferit nu cred ca mai e nevoie de altceva

--------------------
+
MoneyTalks
post 17 Aug 2003, 00:33
Post #9

-

From: Ireland

Toate astea sunt din alarma. Ce tip de alarma ai?

Inchisul/deschisul geamurilor NU e din alarma, ci din telecomanda masinii de inchidere centralizata. Nu e nevoie de alarma pentru a avea optiunea asta.

Inchisul geamurilor (daca sint deschise) la cuplarea alarmei este din alarma. Am mai spus pe forum, am o alarma UNGO (parca 5500 sau 550 sau ceva ce incepe cu 5 laugh.gif ) Nu am manualul alarmei la mine sa iti spun exact, e in masina, iar calculatorul de la care scriu e in camera laugh.gif

--------------------
Lexus ES300H 2020
+
bogdanescu
post 22 Aug 2003, 17:59
Post #10

Membru

Ceea ce ma deranjeaza shi mi se pare ciudat este ca ele nu merg decat daca cheia este in contact, pe pozitzia \"MERS\". Daca e pe pozitzia \"ACCESORII\" sau \"STOP\" nu merg.  

asa e si la cielo.

--------------------
renault megane 2.2 sedan 1.5dci 80cp 2006
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th June 2025 - 01:42
Forum Renault