Istorie, lucruri pe care nu le-am facut la scoala..
![]() ![]() ![]() |
Istorie, lucruri pe care nu le-am facut la scoala..
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io întrebasem de Lenin (Ulianov), nu de Stalin, stai jos
![]() This post has been edited by Markos: 15 Jul 2016, 10:53 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
![]() m-am boshorogit de tot. la reforma!! |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Vorbim de etnie nu de cetatenie.Lenin era cetaten rus de etnie calmicogermanoovreiasca botezat crestin.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.248 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(miki @ 15 Jul 2016, 12:10) Un sfant, cam ca stefan.... Pentru amatori, Henric al VIII-lea . A creat si biserica in interes propriu dar inglezii nu-l denigreaza. Romanu insa tre sa se kce pe orice ca asa e mai interesant. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Englezii inteleg nevoia irepresibila de a avea o nevasta nurlie. Daco-getii, nu! Cre ca din cauza popilor.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
Acu tre sa recunosti ca austriecele, belgiencele si englezoaicele is ale mai slute din EU. La capitolul muieri RO ruulz.A detronat si Rusia si Ungaria.
![]() This post has been edited by bion: 15 Jul 2016, 11:45 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Stefan cel Mare a fost mai destep. N-a schimbat biserica. A facut manastiri de maici, unde se spovedea. Lozinca zilei era "lasaț fetilii sî vină la mini!".
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.248 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bion @ 15 Jul 2016, 12:30) Pentru amatori, Henric al VIII-lea . A creat si biserica in interes propriu dar inglezii nu-l denigreaza. Romanu insa tre sa se kce pe orice ca asa e mai interesant. Pai ce! Io l-am denigrat? Tine cont ca ca sa fii sfant tre sa faci si minuni... Si vorba aia, cu o nevasta e grau.... da cu trei e chiar minine sa te intelegi... PS! Pa Henri number eght, nu-l facu nimeni sfant 15 Jul 2016, 13:18: QUOTE(DragosP @ 15 Jul 2016, 12:20) Asta e in regula? This post has been edited by miki: 15 Jul 2016, 12:18 |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Un articol însoțit de o biografie generoasă.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
miki |
![]()
|
Ies la numar nevestele...?!
![]() |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
DragosP |
![]()
|
Ținând cont că primele două neveste ale sfântului au trecut la Domnul, da, ies la număr.
Ține asta cont de biografie? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
miki |
![]()
|
Sa nu uitam totusi ca nr. 3 a fost o perioada simultan cu nr 2....
|
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
DragosP |
![]()
|
Dacă zici tu...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Henric, ca bun crestin, n-a vrut sa-si ajute nevasta sa treaca la Domnul, a apelat la mila papei. Mare greseala! Colac peste pupaza, popii catolici englezi ajunsesera sa aibe mai multi bani decit regele. Ceea ce era imoral, iar societatea engleza era una profund atasata ideii de puritate. De la cauza la efect n-a mai fost decit un pas. Pe care l-a inceput Henric si l-a desavirsit Cromwell.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
miki |
![]()
|
|
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
DragosP |
![]()
|
M-ai închis.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
miki |
![]()
|
Ma mir ...
![]() |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
miki |
![]()
|
Da' alea 2-3 esti sigur ca nu erau de import?
|
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Nu, si nici nu puteam sa verific, ca eram cu viitoarea doamna.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bion |
![]()
|
mikidutza historia aia e un fel de click&cancan.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
miki |
![]()
|
Pai exact cine trebuie sa ne informeze despra amante si divorturio
![]() |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
bion |
![]()
|
Fiecare cu pasiunile lui.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 3 January 05 ![]() |
E prea tare, Bulversez lumea ( bună)! O fi tot Soros. Voiam să-mi iau un doctorat cu ea.
O scot și o dau anonimă... ![]() Mi s-a părut că are o logică istorică, bazată pe fapte, dar aștept varianta voastră! Adevărul, ca întotdeauna, e pe la mijloc, nu? This post has been edited by nasty: 31 Jul 2016, 10:44 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Asta ai gandit-o tu cu capul tau sau ai copiat-o de la http://ioncoja.ro/17506-2/ (preluata de la https://bogdancalehari.wordpress.com/2015/0...a-la-bucuresti/ ) fara macar sa o citesti cu atentie?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
miki |
![]()
|
O fi uitat ghilimelee....
|
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(nasty @ 30 Jul 2016, 18:28) E prea tare, Bulversez lumea ( bună)! O fi tot Soros. Voiam să-mi iau un doctorat cu ea. O scot și o dau anonimă... ![]() Mi s-a părut că are o logică istorică, bazată pe fapte, dar aștept varianta voastră! Adevărul, ca întotdeauna, e pe la mijloc, nu? Daca tot n-ai avut curajul sa-ti asumi vreo treaba si ai editat+sters, sa-ti zic ce m-a facut pe mine sa postez: multa lume pe aici tipa de doctoratul unuia sau altuia, ca e copiat, ca nu sunt trecute sursele citate, ca nu sunt trecute ghilimelele ca citate, ca nu e frumos, ca e "furt intelectual" etc. Si eu banuiam ca macar cei care empatizeaza cu astfel de idei nu fac exact la fel ca aia de copie doctoratele, nu-si insusesc ideile altora cuvant cu cuvant fara sa citeze sursa etc. D-aia eram putintel nedumerit... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 23:17 |