Radare noi, nedetectabile, Poliția ne pregătește ceva!
![]() ![]() ![]() |
Radare noi, nedetectabile, Poliția ne pregătește ceva!
Wolverine |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|||
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
si a zis detectorul de radar ceva sau nu l-ai avut?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
TAW |
![]() ![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
Vazut azi in Adjud una bucata radar tip nou. Era pe "constant-on". Distanta de detectie "head-on" cu un RX 65e a fost de cca 700-800 m (cu masini in fata pe ambele sensuri, intre cladiri si pe putina curba). Pe la 4-500 m, semnal full. Banda K (nu Ka). Din pacate era intuneric si nu am vazut daca antena era indreptata fix in fata sau nitel lateral, asa cum se practica si cu Pythonul. Am remarcat ca dupa ce am trecut de el, detectorul a tacut mai repede decat la modelele vechi...nu stiu daca l-au inchis, sau emite fasciculul mai concentrat si la o putere mai mica.
Bafta! This post has been edited by TAW: 17 Feb 2010, 23:56 |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Noutati cu poze.
Presimtisem eu ceva, nu era antena standard, ci o antena microstrip (emisie mai slaba decat antena "clasica") in banda K. Daca nu vor folosi instant-on (nu m-am lamurit daca e posibil cu aceasta antena) atunci cred ca vor folosi o asezare gen Speedophot, cu spatele la "tinta", emisia mai slaba a antenei ii va avantaja mult... PS: catalin-g3, tu ai fost cu pozele din link-ul de mai sus? |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
Stau la panda acolo ca detectoarele mai dau semnale false de la usa din peco.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
@GoGu: in linkul postat de tine mai sus, robocop zice
QUOTE Merge si pe ploaie ... si parca nici nu mai e toleranta cu +10km/h la modelul asta. Viteze maxime de acum inainte 50, 90, 130 .. Eu din cate stiam legea nu are reglementata contraventie pentru depasirea vitezei intre "0 si 10kmh". Cine are dreptate? |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
Un articol si aici
|
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.360 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
mai multe detalii aici:
http://www.pdiromania.ro/forum/radare-mobi...ontate-in-2010/ http://www.politisti.ro/topic/3-politia-ru..._p__99entry99 http://www.mphindustries.com/radar_lidar.php?product=ranger http://tssltd.co.uk/tss-brochures.html http://www.brml.ro/download/2009.xls "AM 012/09 13.03.2009 Aparat pentru masurarea vitezei de circulatie a autovehiculelor(Cinemometru) tip RADAR AUTOVISION Traffic Safety Systems Ltd. Marea Britanie L44-1 13.03.2014 S.C. UTI SYSTEMS SRL Bucuresti" |
--------------------
...
...
...
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.609 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Se putea sa nu isi bage coada si aici UTI ....
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Am intalnit si eu unul pe DN2, pe un MCV alb. Pe statie se vorbea mult de tot, am aflat de el cu mult inainte de a ajunge in acel sat, si tot auzeam si dupa ce am trecut. Tiristii spuneau ca detectoarele lor nu l-au vazut, acum nu stiu daca era inchis sau nu pentru ca ei scriau amenzi si lista de asteptare era cam mare.
Ideea e, statia e sfanta, precum am spus ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
...e sfanta doar pentru localizarea radarelor.
In rest e o durere de cap. Am experimentat la drum pe masina mea un astfel de sistem. Dupa 50km l-am inchis si am dat pe muzica. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nu e chiar asa
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
in lege nu e formularea : cu mai mult de 10km/h?adica daac e limita de 50 merge un 59, sa fie acul la vitezometru pe 60 ca oricum vitezometrele de la masini cam toate au o abatere de vreo cativa km/h.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
2007 expression
- GL06cxx President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
si in jud AG li s-a alaturat un MCV alb cu inscriptii dotat cu noul radar, masinilor "undercover" UAS (Logan alb) si UAM (Logan rosu)
Gandul.info-news: politia-se-inarmeaza-cu-radare-stealth-pentru-vitezomanii-cu-detector-antiradar hotarati-va, este vorba de detectoare de radar sau antiradar (bruiaj)? ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Asa zic mai toti. Tu crezi ca ei stiu diferenta?
![]() In cazul asta se mai merita sa-mi cumpar detector de radar? ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Da-l incolo de treaba!am in fata Manualul de utilizare de la detectorul meu,scrie ca acopera banda Ka,33.400-36.000 Ghz.Pai daca detectoarele astea noi si zmechere emit in banda Ka,de ce sa nu le detecteze?ca e ele mai hoate?
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Radarul practic nu functioneaza pana nu este apasat un buton. Cand politistul apasa butonul, detectorul tau tipa, dar viteza deja ti-a fost masurata...
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
voinicel |
![]()
|
![]() Noua mea pisica Group: Members Posts: 149 Joined: 9 June 06 ![]() |
Conform celor de V1 se pare ca funtia POP de la BEE III produce citiri eronate ale vitezei. Si acest lucru chiar ar fi specificat in manualul aparatului. Sa fie oare asta un motiv de a contesta probele obtinute de politie cu POP???
http://www.valentine1.com/pop/whatispop.asp |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
@bogdanelkva: tocmai am scris mai sus ca e vorka de K, nu de Ka...
Si, pt. a detecta un radar acesta trebuie sa emita ![]() ![]() Iar despre POP (daca e implementat pe versiunea de la noi) nu mi-as face multe griji, masuratorile in mod POP nu constituie dovada, nici macar nu se inregistreaza pe "film", sunt doar ca sa-si faca politistul idee despre viteza cuiva, fara sa sperie tot "stolul" ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Ai dreptate, GoGu.nu stiu de ce ramasesem in minte cu banda Ka.oricum,al meu e si in K,dar daca nenea umbla la buton cand vrea,ma poate prinde in off-side pana sa reactionez.
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
C@talin |
![]()
|
banuiesc ca daca te arde cu pop apare si pe caseta ? ca era in modu pop
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
GoGu |
![]()
|
In mod POP nu apare viteza pe "caseta" ci doar pe display-ul radarului.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
voinicel |
![]()
|
![]() Noua mea pisica Group: Members Posts: 149 Joined: 9 June 06 ![]() |
Instant-on nu e o problema cand mergi cu o marja de 30-40km/ora peste limita, in perioda de calibrare ai timp sa reintri in limita. Problema e sa nu te arda cu POP ca la cat de cretini si dobitoci sunt (intrerupatore montate pe alimentarea antenei, "cascheta" pusa in fata antenei, etc) nu m-ar mira sa te amendeze pe baza vitezei masurate cu POP.
LE. Cred ca o sa creasca vanzarea la senzorii aia de usi in banda K pentru DIY radar jam. This post has been edited by voinicel: 18 Feb 2010, 21:27 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
|
|
fictiv2004 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 3 September 04 ![]() |
QUOTE(voinicel @ 18 Feb 2010, 21:58) Instant-on nu e o problema cand mergi cu o marja de 30-40km/ora peste limita, in perioda de calibrare ai timp sa reintri in limita. Problema e sa nu te arda cu POP ca la cat de cretini si dobitoci sunt (intrerupatore montate pe alimentarea antenei, "cascheta" pusa in fata antenei, etc) nu m-ar mira sa te amendeze pe baza vitezei masurate cu POP. LE. Cred ca o sa creasca vanzarea la senzorii aia de usi in banda K pentru DIY radar jam. politistii or sa lucreze cu instantul, nu cu POP-ul, nu sunt nici ei dobitoci; iar cu instantul nu inteleg, ce e cu calibrarea la albina asta?? or sa ne arda cu asta scurt, nu o sa ne mai ajute NICI un detector... ce nu va e clar?? stiti voi altceva in afara de ce s-a vorbit pe aici? aaa, si altceva, nu va mai laudati ca ati trecut pe langa radarele astea si nu v-au detectat; SUNT IN PROBE ZILELE ASTEA, NU DAU AMENZI, POLITISTII INVATA SA LUCREZE CU ELE; This post has been edited by fictiv2004: 19 Feb 2010, 00:29 |
-------------------- |
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
In America au radare cu instant on de mult timp si totusi lumea cumpara detectoare. Daca va uitati pe http://www.radardetector.net/forums/ o sa gasiti filmulete in care detectorul e util si cand se foloseste instant on.
Nu e dracu chiar asa de negru. |
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 00:11 |