Scurgere ulei, Scurgere ulei intre chiuloasa si motor
![]() ![]() ![]() |
Scurgere ulei, Scurgere ulei intre chiuloasa si motor
nmarinae |
![]() ![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 19 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310Li
2000
- AG-30-BIM Renault Megane Estate 2 1.5 DCI 86cp 2008 - Meggy
|
|||
Lucian MC |
![]()
|
![]() Mandru Posesor De Dacie Sport Group: Members Posts: 628 Joined: 17 May 09 From: Iasi ![]() |
Daca este intre chiuloasa si motor sar putea sa fie garnitura de chiuloasa desi nu sunt sigur,este posibil sa zici de capacul de sus de deasupra chiuloasei care ar fi bine daca sa dus garnitura ca in 10 minute o schimbi,daca e cea de la chiuloasa pregatestete de mecanic....
|
--------------------
Dacia
Un sport si un break
1989 1410 si 1995 1410
- IS-60-GVE
|
|
nmarinae |
![]()
|
QUOTE(Lucian MC @ 29 Jan 2010, 23:13) Daca este intre chiuloasa si motor sar putea sa fie garnitura de chiuloasa desi nu sunt sigur,este posibil sa zici de capacul de sus de deasupra chiuloasei care ar fi bine daca sa dus garnitura ca in 10 minute o schimbi,daca e cea de la chiuloasa pregatestete de mecanic.... Eu nu vb despre garnitura de la capacul de culbutori....deci revin intre chiuloasa si motor 30 Jan 2010, 18:03: Se poate sa se fii dus garnitura de chiuloasa? This post has been edited by nmarinae: 30 Jan 2010, 18:03 |
--------------------
Dacia
1310Li
2000
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
a fost schimbata vreodata? de cati ani e masina?
da, poate fi garnitura de chiulasa, mai imbatranesc si ele.... si la a mea pierde peste tot intre bloc si chiulasa si e de vina garnitura.... cat ulei pierde? |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
nmarinae |
![]()
|
garnitura este originala a masinii, nu a fost umblat in motor pana acum.
Masina are 10 ani si 130.000km. nu curge mult ulei pe acolo dar ma deranjeaza ca poate sa imi ajunga la discul de ambreiaj si atunci e mai naspa. Zilele viitoare cand am timp incerc sa o mai strang un pic, iar daca tot pica o schimb. De ce producator de garnituri de chiuloasa sa cumpar? 31 Jan 2010, 23:12: oare daca mai incerc sa strang chiuloasa rezolv scurgerea de ulei? This post has been edited by nmarinae: 31 Jan 2010, 23:12 |
--------------------
Dacia
1310Li
2000
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Exact in unul din colturi dinspre baterie (nu mai stiu exact care, parca cel dinspre bujii) se gaseste canalul pe care circula uleiul ce urca in rampa culbutorilor , de obicei pe acolo se pierde ulei .Poti incerca sa o mai strangi dar numai cu cheie dinamometrica si de cineva care se pricepe , daca dupa strangere nu se rezolva problema va trebui sa schimbi garnitura de chiuloasa .
|
--------------------
-
-
-
|
|
sukaru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 29 January 10 ![]() |
sall schimba garnitura si nu vei mai avea probleme mult timp
![]() |
--------------------
dacia
1410
2001
- DJ-23-DGF
|
|
CRISTI IF100CSY |
![]()
|
![]() /// CRISTI \\\ Group: Members Posts: 43 Joined: 31 January 10 From: ILFOV,CORBEANCA-TAMASI ![]() |
Dupa atati ani,e si normal sa schimbi garnitura,unii mecanici pun garnitura noua si putin silicon,asa au facut si la mine !
|
--------------------
DACIA
1310
1999 LI
- B 65 BCL
|
|
JDL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 224 Joined: 18 September 06 From: Bucuresti ![]() |
suruburile alea se strang la un anumit nivel, uita-te in manual ca iti da acolo toate valorile, iar daca ai cheie speciala este ok, altfel risti sa distrugi planeitatea chiuloasei (daca strangi ca Rambo).
la fel, daca ai cheia aia speciala, baga-te, da-i baia de ulei jos, pistoanele si schimba-i garnitura, ca nu-i mare bai. cu ocazia asta schimbi si garnitura capacului de la chiuloasa, schimbi si pe aia de la baia de ulei, si, normal motivul principal, garnitura chiuloasei. daca te duci la mecanic, fi sigur ca pe langa piese te va manca la manopera, iar mai putin de 300ron nu cred ca scapi. |
--------------------
Dacia
1310Li
2004
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
QUOTE(JDL @ 1 Feb 2010, 17:07) la fel, daca ai cheia aia speciala, baga-te, da-i baia de ulei jos, pistoanele si schimba-i garnitura, ca nu-i mare bai. cu ocazia asta schimbi si garnitura capacului de la chiuloasa, schimbi si pe aia de la baia de ulei, si, normal motivul principal, garnitura chiuloasei. ..ce treaba are sula cu prefectura?? de ce sa dea baia si pistoanele jos??ca sa le puna la loc sau postezi airea asa.... |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Exact asta am vrut sa punctez baranga.....bine ca nu da si segmentii jos.
Mai sus de el mai e "unu" care afirma ca mecanicii lu' peste prajit, la montare, au pus silicon pe garnitura de chiulasa.Cul! On: incerci o usoara restrangere, evident cu o cheie dinamometrica sau daca tot ai cheie dinamometrica, fa treaba treaba si schimba garnitura cu una noua. |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
CRISTI IF100CSY |
![]()
|
![]() /// CRISTI \\\ Group: Members Posts: 43 Joined: 31 January 10 From: ILFOV,CORBEANCA-TAMASI ![]() |
Da frate da ce nu e normal sa puna silicon deala special 2+2 sau tu dai cu scuipat? ce naiba eu va spun ce am vazut
![]() |
--------------------
DACIA
1310
1999 LI
- B 65 BCL
|
|
budd_weiser |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 26 June 08 ![]() |
Din cate stiu eu la montarea garniturii de chiulasa nu se da cu silicon, poate confunzi cu garnitura capac culbutori...
|
--------------------
Dacia
Berlina
2003 1310Li
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
cu silicon nu, in niciun caz. se poate unge un pic garnitura inainte de montare....
si pt cel care spunea de 300 ron sa imparta la 3 si sa adauge pretul garniturii...ala e un pret bun... |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
CRISTI IF100CSY |
![]()
|
budd_weiser asa este frate,skuze pt.confuzie dar asa este,vina mea:(
![]() |
--------------------
DACIA
1310
1999 LI
- B 65 BCL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 09:28 |