imbunatatiri solenza, rechinu'
![]() ![]() ![]() |
imbunatatiri solenza, rechinu'
deceneu32 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.371 Joined: 7 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|||
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Lasa ali, nu-i baga in seama. Sunt doar invidiosi pe imbunatatirile tale
![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
Inca o confirmare ca Dacia a ajuns de rasul omenirii nu din cauza calitatii sau tarii producatoare ci din cauza unora care o conduc.
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.699 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
na de aici bah fratilor ....
QUOTE(mak_aliuta @ 3 Feb 2010, 10:25) Mai fratilor fiecare cu gusturile lui.Eu nu am nimic de aratat aici sau nu vreau sa va demonstrez voua ca am 100cp.Si pentru cunoscatorii astia care se dau decat axa cu came cu kitul ei dau 15cp ![]() <span class='edit'>3 Feb 2010, 10:28:</span> Apropo in curand o sa postez shi poza cu bara fata shi pragurile pt cei care au zis ca era nasol spoilarul fata.Sincer nici mie nu imi placea dar a fost ceva trecator.Daca vreti mai multe poze id meu de mess mak_aliuta <span class='edit'>3 Feb 2010, 18:22:</span> Am promis mai devreme ca pun o poza cu bara fata shi trebuie sa ma tin de promisiune |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Shi gen decat spoilaru da 561 de cp
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
super masina. imi place cum arata compartimentul motor.
te-ai gandit vreodata sa dai jos dupa ea toate stikerele si tot ce ai mai pus tu pe acolo...si sa o lasi pt 5 min cu a fost ea de la ma-sa dansei? ai sa ramai surprins... |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Sooper tare frate! Imi place ce vad! Pe bune. Dar n-as pune d-astea pe masina mea. In fine, Solenza aia rosie e foarte curata, mai ales la compartimentul motor. Indiferent ce modificari ar avea, chestie ce tine de gustul fiecaruia, intotdeauna e de apreciat o masina curata.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
sa-l vad cum arata dupa 10 km pe drumurile patriei dupa o zi ploioasa...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pariu ca n-are placaje de roti?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
pariu ca nu stie ce e alea? Ca care este ele ,dansele...O sa apara maine poze cu bucati de placaj la roti, pe post de spinner frateeeeee....
Suma respectelor,Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(turturel @ 3 Feb 2010, 21:36) te-ai gandit vreodata sa dai jos dupa ea toate stikerele si tot ce ai mai pus tu pe acolo...si sa o lasi pt 5 min cu a fost ea de la ma-sa dansei? ai sa ramai surprins... NU-i da idei ca asta se apuca s-o cheleasca si pe urma n-o mai recunoaste, de suna la 112 cu lacrimile inodate-n barba ca i-au furat masina din parcare! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
QUOTE(TheFastOne @ 3 Feb 2010, 10:07) Am putea trece putin in revista "imbunatatirile". Asadar: - sarme cromate lipite pe bara - autocolant tip folie lipit pe semnalizari si decupat pentru ca alti fraieri sa vada cand soferul semnalizeaza schimbarea directiei de mers - pleoape faruri - stergatoare aero-twin retrofit made pe vapor din turkey pana la constanta - abtibild pe parbriz cu Dacia ca poate nu se vede din avion ca e dacie - abtibild pe capota care imita un kkt de barza picat din cer - volan imbracat in piele - tiuning by type r (best in za cantri) Recomand urmatoarele: - abtibilde care imita gauri de gloante pe usi pentru un aer mai kul al soferului - 34 de cruciulite cu ventuze pe parbriz - 3-4 braduleti odorizanti expirati agatati de oglinda - marcarea cu vopsea alba a marcii anvelopelor - tablita cu numele "Ali" in coltul din dreapta al parbrizului - carlig de remorca home made + minge de tenis gaurita si pusa pe nuca carligului - 2 antene suplimentare montate pe eleron Spor ! ai uitat sa ii recomanzi mingiutele alea de la ouo kinder puse pe antena,doua cd-uri la oglinda sa nu il ia radarul si placuta cu "gigolo italiano" ![]() Attached thumbnail(s) noua_mitraliera_romaneasca.jpg ( Size: 30.91k ) Number of downloads: 514 tuning_2.jpg ( Size: 29.1k ) Number of downloads: 512 poze_haioase_full_optional_bc35fcc466.jpg ( Size: 23.24k ) Number of downloads: 181 funny_pictures_putzin_respect_057db790e2.JPG ( Size: 22.6k ) Number of downloads: 183 funny_pictures_dacia_cu_trapa_5e849df6fb.jpg ( Size: 34.08k ) Number of downloads: 186 funny_pictures__e68ff02705.jpg ( Size: 28.04k ) Number of downloads: 191 |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
babilon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 13 October 09 ![]() |
Unde e semnu' Nike ?
Unde e sigla de M3 ? Unde e semnul V8 ? Unde e stickerul cu "Romania" scris pe un tricolor (camionagiu style) ? Unde e folia 100% opaca ? Unde sunt pragurile si eleroanele NFS style ? Concluzie: SLABA, abia demna de titlul " Cocalar-vehicle". ![]() This post has been edited by babilon: 4 Feb 2010, 18:38 |
--------------------
skoda
octavia 2
2008
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Sa nu uitam de codita de rechin lipita pe plafon cu super-glue
![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
aia e coada de salau...n-ai inteles nimic.
This post has been edited by turturel: 4 Feb 2010, 19:59 |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
si exista, casca ochii.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
TheFastOne |
![]()
|
My bad, n-am vazut-o
![]() ![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
Markos |
![]()
|
ar trece la Dual GPS, asta deja e fitsa maxima
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
turturel |
![]()
|
cu ce anume sa-l ajutam pe MadHawk?
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
Markos |
![]()
|
macar cu o vorba buna
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
TheFastOne |
![]()
|
|
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Glumim, facem misto, intrebarea e daca a inteles initiatorul ceva. Si-a impopotonat masina intr-un mod "cocalar-style", a spalat-o, a pozat-o, a pus-o pe net si astepta laudele si aprecierile tuturor si cand colo... misto-urile bine-meritate. Acum, gusturile nu se discuta, dar eu as avea o singura rugaminte la el: da jos "impopotonamentele" de pe faruri si stopuri!!! E o modificare pe care un politist mai zelos iti poate cere omologare RAR si, in lipsa ei, te lasa fara talon! Ca sa compensezi scoaterea follilor de pe blocurile de lumini, sugerez un sticker "super turbo jet TDI", o eticheta "Passat by BMW" in spate, inca vreo trei cruciulite la parbriz, eventual inca o "coada de salau". Da' lasa luminile in pace, is puse acolo sa te poata vedea ceilalti!
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
Corect cu luminile. Eu as bate cu bata din dotare numai in cap pe toti redusii care pun porcarii pe luminile de stopuri si semnalizatoare si ma streseaza pe mine sa ma chiorasc eu sa ma gandesc daca e aprinsa lumanarea sau nu. Personal am grija sa imi fie mereu curate stopurile...
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
ali_mga |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 30 January 10 From: ploiesti ![]() |
Nu am postat pozele ca as astepta laude,ci pur si simplu ca sa primesc sfaturi despre ce ar trebuii sa fac ca sa arate masina cat mai ok,dar vad ca in loc de sfaturi unii dintre membrii nu stiu decat sa faca misto in loc sa invete omu' de bine.Totusi nu ma deranjeaza si respect orice opinie indiferent de natura ei,dar de a face pe cineva cocalar ca nu a avut inspiratia necesara de a face unele modificari nu cred ca e corect.
|
--------------------
dacia
solenza 1.4 mpi
2005 europa
- ph 27 mga
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
vrei sfaturi? lasa-o asa cum a iesit din fabrica.Jantele le poti lasa, dar atat, degeaba te superi, dar arata ca un cocalaro mobil in starea actuala.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Schimbă-i eventual amortizoarele...
Era cineva pe la "Jurnal de bord" care taman ce-a făcut-o. Sunt ieftine. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
mie îmi plac suportii de numere.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
tu nu ziceai ca pleci?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Din topicul băsesco-pupincurescian. Ce? N-am voie să-i dau sfaturi dezinteresate omului?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 09:15 |