incuietoare, va rog ajutati-ma
![]() ![]() ![]() |
incuietoare, va rog ajutati-ma
nicuviv |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 31 January 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
nova
1995
|
|||
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
unde bagi cheia? targ vitan..
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
nicuviv |
![]()
|
e dintraia are butucu in maner si eu nu stau in bucuresti:D nu ai idee cum sa o fak sau sa ii bag alt butuc cv
|
--------------------
dacia
nova
1995
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
nu cred ca se potriveste altceva, poate de la vreun renault mai vechi, da metoda cea mai simpla e sa-ti pui inchidere centralizata pentru blocat deblocat, binenteles ai nevoie si de telecomanda asa ca trebe sa iei la pachet sau separat inchidere si alarma
sa te gandesti si la un mod de siguranta de deblocare a usilor gen 2 fire ascunse pe undeva pe sub masina de exemplu care sa alimteze direct actuatoarele usilor pentru deblocare This post has been edited by danciusergiu84: 1 Feb 2010, 15:44 |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
nicuviv |
![]()
|
da e o idee buna dar unde sa ascund butonu as vrea sa fak ca la portbagaj cu motoras dintrala de inchidere:))
|
--------------------
dacia
nova
1995
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
nu te complica cu buton, lasa doar niste fire izolate pe care se le poti accesa doar tu daca te bagi pe sub masina si sa trebuiasca alimentate, ca asa e mai complicat in privinta anti-furtului, plus nu se prinde nimeni la ce folosesc ca doar daciile mai vechi au fire aiurea
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
Set de butuci+chei+buson e aproximativ 160 RON , daca nu ma insel si asta o stiu de asta vara.Acum nici nu cred ca se mai gasesc.
Eu le-am anulat.o deschid doar din telecomanda.set de alarma+inchidere cam 100 RON, acum depinde ce calitate vrei sa-ti pui ![]() azi am avut surpriza sa nu ma raspunda centralizata.alarma raspundea dar actuatorul cu 5 fire mi-a facut probleme si a trebuit sa intru prin portbagaj.... ![]() |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
@apollo - el are modelul vechi de nova, butucul cheii e in maner, nu e ca la noi maner clapeta, cred ca te-ai referit la modelul nou cand ai zis ca se gasea prin vara
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
si eu am la fel.model vechi.
nu am gen DSN. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
aha... am crezut dupa fata masinii ca avem caroserie identica, a fost modificata sau asa e originala cu faruru DSN, intreb din curiozitate
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
apollo |
![]()
|
asa am luat-o.cu fata de de DSN si spatele era cu luneta din aia mare.
Am gasit la cineva hayon gen DSN si l-am montat pe acela. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
nicuviv |
![]()
|
am rezolvato baietzi cu sarma:)) sper sa nu mai fak figuri oricum va multumesc
|
--------------------
dacia
nova
1995
|
|
elm |
![]()
|
![]() Biciclist de cursa lunga Group: Members Posts: 208 Joined: 30 July 09 ![]() |
QUOTE(nicuviv @ 5 Feb 2010, 00:22) Poti fii sigur ca legata cu sirma o sa mearga. Ca element de siguranta la inchiderea centralizata, eu as fi montat o alimentare auxiliara, disponibila in exterior, nu legarea "pe direct" a servo-motorului. PS: mi-a placut faza cu cele doua fire izolate atirnind sub masina (ca oricum daciile au asa ceva) ![]() |
--------------------
Dacia
Logan II
2018, Prestige
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 00:52 |