Care HU are cel mai bun tuner radio?
![]() ![]() ![]() |
Care HU are cel mai bun tuner radio?
c_alecs |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 28 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
ARO
10
- B-01-III
|
|||
c_alecs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 28 September 05 ![]() |
Mi-am luat pana la urma Sony CDX-GT610U pentru ca nu mai aveam timp de cautat. L-am dus la montat si maine ridic masina
![]() |
--------------------
ARO
10
- B-01-III
|
|
andee |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 22 September 05 From: Bucuresti ![]() |
felicitari ca nu ai luat 2900!! eu am avut unul si l-am dat tocmai pt faptul ca nu stia radio. E un jeg! oricine mai e interesat de 2900/2920 sa renunte pt ca arunca banii. Eu m-am dus cu el si la garantie, am incercat 3 tipuri d antene printre care una cu amplificare si nu s intampla nimic. O porcarie d zile mari, plus ca nici amplificatorul nu e cine stie ce. Pana la urma l-am dat.
|
--------------------
dacia
logan
2005
- B 42 ZKI
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Ma intereseaza si pe mine raspunsul, dar voi formula mai la modul general. Care fabricant face cele mai bune tunere radio?
(Blaupunkt, Alpine, Pioneer, JVC, Sony, Clarion, VDO, Panasonic, etc.) |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Parerea mea ar fi ca pentru radio, un NU categoric pt VDO. Are el calitati, dar radioul nu e una dintre ele
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
nu conteaza cd-playerul cat conteaza antena.. Parerea mea..
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
JVC abia prinde un post de radio cu raport s/n acceptabil, cand la un Pioneer se aude bine. Pe aceeasi antena.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Fratzica |
![]()
|
nu am zis ca antena e singurul factor care conteaza. Dar in mare parte de antena depinde.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
sony e cea mai buna marca de car-audio. Recomand.
This post has been edited by Jack Daniel's: 28 Oct 2009, 23:49 |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Fratzica |
![]()
|
sony e cea mai praf marca de car-audio. Nu recomand.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Fratzica |
![]()
|
dai un jack si suntem chit
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
comparatie pe radio intre JVC si panasonic? Panasonicul prinde mult mai prost decat JVC. O fi poate pentru ca e montat pe un pejo 206 sw si jvc e pe logan?
![]() @ fratica dau si eu un jack stereo daca te intereseaza. Sau un jack-rca? Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 28 Oct 2009, 23:45) nu am zis ca antena e singurul factor care conteaza. Dar in mare parte de antena depinde Unele antene mai au si amplificatoare in ele |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
oameni cred ca vroiau sa zica,de ce pe cassu cu care vine din fabrica loganu ph1 se aude super misto radio.si cand pui o marca ceva,chiar si un hu de 10 mil se aude ca un ass radio.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.970 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
blau punkt . prinde de tati
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 29 Oct 2009, 00:47) opelul meu a fost dotat cu un Sony..dar din ala cu caseta...super scula a fost...prindea posturile de radio super bine...claritate...etc...era old school..... binenteles ca am gasit geamul spart intr o zi...baietii au furat radio-casetofonul....chiar daca nu avea fata...asa ca am ramas numai cu fața ![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Alpine.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
blau punkt de il aveam din fabrica (cd)rupea pe radio!imi gasea toate posturile posibile si pe serpentine!imi pare rau de el(mi-a fost furat la o saptamana de cand am luat masina)am ramas placut impresionat de el!nic cd-ul nu imi sarea deloc deloc!era prea bun!acum am un panasonic cq c3305n care merge relativ ok pe radio dar cd-ul sare la mai mare!
![]() pe masina veche am avut un sony old school pe caseta(digital) care era super scula....mi-a cazut o data de pe sifonier pe parchet...nu a avut nici pe dreacu!pacat ca zi sony nu mai face asa ceva! This post has been edited by adită: 29 Oct 2009, 14:04 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Din spusele colegilor de forum, a prietenilor si a diverse pareri de pe internet am reusit sa trag o concluzie, care nu pretind ca ar fi fundamentata stiintific.
Alpine si Pioneer exceleaza la capitolul audio. Dar deocamdata, la capitolul tuner radio, Blaupunkt nu poate fi detronat. Asa ca am dat fuga si am cumparat un Blaupunkt. Veti afla parerile mele detaliate despre aparat pe un topic dedicat. Oricum, nu m-am inselat la capitolul calitatii tunerului. Am iesit un pic din oras, vreo 15 km si auzeam posturi care de-abia le prindeam in oras cu radioul vechi. Chiar am crezut ca e desfacuta antena, la un moment dat ![]() Cutreierand magazinele vreo 10 la numar (Real, Selgros, Metro, Domo, Altex, etc.. +alte cateva magazine audio dedicate) mi-am dat seama ca un om obisnuit (cel putin din Timisoara) nu poate sa-si faca o imagine obiectiva-comparativa intre prea multe radiouri de masina, prin faptul ca nu intotdeauna standurile de incercare sunt puse la punct. Iar cele care sunt cat de cat puse la punct nu au o gama prea mare de receptoare radio de incercat. Singurii care ar putea sa raspunda mai obiectiv la intrebarea acestui topic ar fi vanzatorii de la acele magazine. Iar ca sa existe un raspuns fundamentat stiintific, ar trebui sa existe un laborator de incercare. Ceva similar cu ceea ce fac revistele de calculatoare in domeniul lor de activitate. Nu am gasit insa ceva asemenator in domeniul radio-cd-urilor. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bogidan21 |
![]()
|
![]() Lipsa de inspiratie Group: Members Posts: 188 Joined: 12 August 06 From: Brasov Romania ![]() |
cand vine vorba de tunere radio va spun din proprie experienta ca blaupunkt bate la fundulet orice tuner...Eu am un blaupunkt new orleans si se aude lacrima...Va dau un exemplu...Plec cu fata la scoala cu masina si opresc in fata scolii cu playerul pe radio...Nici o problema.Acum vreo 3 luni aveam pioneer..Acelasi drum aceeasi oprire nu puteam sa ascult nici radio brasov la el....
|
--------------------
Dacia
Logan
preferance 2006 Noiembrie 19
- BXXRXI Bleah
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cum se aude lacrima?
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Exact cum se vede cristalin.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Tot
![]() ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
zeusrazvy |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 7 June 07 From: Cluj,Baia Mare ![]() |
am avut sony prinde ok.. am avut pioneer... sub sony prinde radio.. am avut alpine... prinde cam ca si pioneer.. deci tot sub sony si am am un jvc acuma... care e cam ca si sony deci ok... dar restu.. e bestial.. de la toate am avut de top dar jvc u e demential sd card usb frumos..
|
--------------------
Laguna
Laguna
1998 1.6 16V
- MM 06 JKL
|
|
alexxutzu |
![]()
|
![]() Member of Renault Forum Group: Members Posts: 567 Joined: 3 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Pentru posturi radio Clarion stiu ca este cel mai bun iar pentru sunet clar Alpine.
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dci 90cp Chip
Dec. 2007 *Alpine CDE-101RM >Hifonics Titan TXi4000 >Hifonics ZEUS ZXi 4002>Infinity 9602i >Coustic CS502 > In Phase XTP62ND >In Phase IPC1D
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am Clarion DXZ 788 USB si nu prinde radio mai deloc, orice post de radio imi fasaie in mijlocul Bucurestiului.
Pe cand cu playerul original de Logan, pe aceeasi antena, aceleasi fire, tot, prinde perfect orice radio. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
alexxutzu |
![]()
|
![]() Member of Renault Forum Group: Members Posts: 567 Joined: 3 December 07 From: Bucuresti ![]() |
@free_fiber eu zic sa te duci cu el la garantie pentru ca nu este ok deloc....
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dci 90cp Chip
Dec. 2007 *Alpine CDE-101RM >Hifonics Titan TXi4000 >Hifonics ZEUS ZXi 4002>Infinity 9602i >Coustic CS502 > In Phase XTP62ND >In Phase IPC1D
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:09 |