Mic dejun
![]() ![]() ![]() |
Mic dejun
FLP |
![]()
|
||
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(FLP @ 5 Feb 2010, 15:38) deci nu sunt eu nebun. A vazut si marty ... doi nebuni adica ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Doar eu mananc cereale si lapte?
![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nu, si viteii au tot acelasi meniu.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
Eu nu pot sa ma apuc de treaba pana nu bag ceva la ghiozdan.
De obicei nu mananc acelasi lucru: O zi pate cu o cana de ceai, ziua urmatoare o farfurie de lapte cu mamaliga/paine, alta zi branza cu ceai. Nu pot manca dimineata ciorba, varza...sau alte mancaruri specifice pranzului. |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Ah chiar, stiam eu ca mananc natural + sanatos, ma bucur sa am cofirmarea.
![]() ![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Cereale cu lapte am incercat si eu. La fel si clatite. Pur si simplu ma umflu ca un porc si dupa 2 ore imi e foame iar.
|
--------------------
.
.
|
FLP |
![]()
|
Mic dejun astazi(luat la ora 14 ptr ca am fost tura de noapte) : McDonalds menu chicken premiere
![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
dar cereale cu iaurt mai manca cineva? ma refer la fulgi de porumb Fortza cu Iaurt de Baut Milli.
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Uzual beau un ceai (pu-erh, ceai verde gunpowder, rooibos, earl grey, ceylan, frenzy, si altele; sa nu se inteleaga ceai de sunatoare, menta, tei si altele de pe plaiurile noastre ca au un gust total diferit)
Si pentru cei care beau ceai.. sper ca nu la pliculete ca ala e reziduu din industria ceaiului ambalat la plic, macar un loose leaf (frunze taiate longiudinal) Sau un lapte. Daca e sa mananc ceva mai serios de dimineata (cand am timp, in weekend de exemplu) ceva omleta, placinte, mamaliga cu branza si jumari, carnati prajiti, diverse mezeluri sub forma de sandwich, etc (depinde cine/ce gateste) |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
nick58 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 2 February 07 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan16mpi
2005
- B50ANY LOGAN/BMW-E-46/
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
vara trecuta dupa o tura de 24 ore, la mic dejun am mancat 2 cefe mari .... a fost cel mai copios mic dejun.....
Eu mananc mai ciudat....de dimineata pana la pranz mai mananc de 2 ori, de la pranz pana seara mai mananc de 2 ori iar seara mananc pe la 19 o masa, la 11 alta masa si in unele seri ma trezesc pe la 2 noaptea sa mananc ceva..... Desi mananc destul de mult nu depasesc 80kg..... |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Un ceai negru
![]() ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
FLP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine o shaorma, ori bucati de pui de la KFC...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
FLP |
![]()
|
Mai bine era o omleta cu niste bucati de branza mari si langa o cana cu lapte.
Saorma si kfc-ul mi se pare ca sunt mai grele decat Mac-ul This post has been edited by FLP: 7 Feb 2010, 08:37 |
--------------------
.
.
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 6 Feb 2010, 23:09) vara trecuta dupa o tura de 24 ore, la mic dejun am mancat 2 cefe mari .... a fost cel mai copios mic dejun..... Eu mananc mai ciudat....de dimineata pana la pranz mai mananc de 2 ori, de la pranz pana seara mai mananc de 2 ori iar seara mananc pe la 19 o masa, la 11 alta masa si in unele seri ma trezesc pe la 2 noaptea sa mananc ceva..... Desi mananc destul de mult nu depasesc 80kg..... esti paguba la casa omului ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Numai mama stie.....lasa frigiderul plin si il gaseste gol:)
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
mai nou imi incep ziua cu un pahar de suc de portocale home made
![]() imi deschide ochii instantaneu, nici nu mai am nevoie de cafea This post has been edited by ArtVandelay: 7 Feb 2010, 10:10 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Tocmai am servit micul dejun, sau le petit dejeuner cum ar zice ala de pe topicul cu dusteru', niste piept de pui afumat, cascaval, dulceata de cirese facuta de mine
![]() ![]() ![]() This post has been edited by TheFastOne: 7 Feb 2010, 10:17 |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Azi am bagat si eu un mic dejun cum trebuie, fiind prima zi din saptamana cand n-am lucrat si dupa ce am dat aseara prin Kaufland sa imi iau cele necesare.
Chifle d-alea rotunde, nu mai stiu cum le zice, erau calde aseara oricum, si chifle d-alea cu seminte, mai exact mac susan si floarea soarelui. Doua cu doua. In ele am bagat sunca presata de Meda, Medalist parca-i zice acu, salam de Sibiu de Agricola, niste cascaval Edam, si in doua am bagat si sos de usturoi de Unilever. Patru d-astea mai tarziu am baut un pahat de Carotella si am fumat o tigara. Pana la ora 17 nu mai am nevoie sa aud de mancare. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
FLP |
![]()
|
Eu sunt mahmur, nu pot sa bag nimic in stomac.
This post has been edited by FLP: 7 Feb 2010, 11:36 |
--------------------
.
.
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Azi am mancat un grepfruit rosu si pana la ora 15 is satul.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Iar ceai negru
![]() O sa mananc pe la 23 ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
Cafea... acusi e 1 mananc!....
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
un mango si niste litchi.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Merced @ 7 Feb 2010, 12:25) [..]In ele am bagat sunca presata de Meda, Medalist parca-i zice acu, salam de Sibiu de Agricola, niste cascaval Edam, si in doua am bagat si sos de usturoi de Unilever.[..] Probabil sunca aia presata precum si sosul ala de usturoi sunt pline de mizerii (E-uri). Cah. |
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
a devenit un cah gustos
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ce sa mananc nene, ca si pamant daca as manca tot ar fi plin de diverse substante...
Sosu' ala de usturoi de la Unilever oricum e cel mai concentrat pe care l-am incercat, simti in el si pulpa de la usturoi. Multe sosuri similare cica au 0.5% usturoi, asta macar are 8%. Si oricum am avut doar o faza, vreo luna am pus pe sandvisuri in prostie, acu' imi place sa le mananc fara ca sa mai simt si gustu' celorlalte chestii. Si de ce ar avea doar sunca presata E-uri, si salamu' de Sibiu ori cascavalu' nu? |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 19:14 |