Mic dejun
![]() ![]() ![]() |
Mic dejun
Micutzu_BH |
![]()
|
||
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC08389.JPG ( Size: 1.22mb ) Number of downloads: 417 |
||
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Cred ca i-ai terminat pe bucuresti cu "porodici"-le....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(driverx @ 26 Apr 2010, 10:42) Cred ca i-ai terminat pe bucuresti cu "porodici"-le.... Acorda-le si tu o sansa, s-a inventat gugle, se pricep la orice acum ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Atata bai!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Mazga aia ce pluteste pe ceai e bromura. Le-au ramas astora stocuri de ceai aditivat de pe vremea cand armia romana era cata frunza si iarba si l-au scos acu` la vanzare
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
Mai bine mandru si gras cu Logan decat urat si slab cu limuzina!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca ai gresit cand ai scris sub avatar...cred ca era "2 fat 4 me"
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
@OAP: Ai impins multe vagoane pana ai scos-o?
![]() Dar hai sa trecem peste ca dam in offtopic! ![]() ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 26 Apr 2010, 13:21 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ba da. Un covrig asortat cu un paracematol sinus. Și cu o zeamă din apă de mare cu extract de echinaceea.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Aia e apa cu sare, poti sa faci si singur.
![]() Azi am halit doua feli de paine cu cascaval si bacon pe ele. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Aiurea. N-are echinaceea, și-n plus, eu pun botul la toate rahaturile de marketing!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ai dreptate, n-are echinaceea.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cu castraveti murati sau fara?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DragosP |
![]()
|
Eu? Fără!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Praz nu imi place, castraveti murati doar rar la vreo friptura, nu dimieata.
Vad ca prin Deva se poarta tot felul de combinatii ciudate. Argoane, o sa ma duc pe topicul tau cu limuzinele si o sa iti fac o aroganta ca raspuns ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Merced |
![]()
|
O ciorba de burta ar fi fost super.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Nutella+ paine de casa + lapte. Se putea si mai bine (adica mai sanatos).
This post has been edited by Thor1983: 26 Apr 2010, 17:25 |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
o felie de paine cu dulceata
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
pe criza asta e ok, nu fi trist
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
Albeata din ceai provine de la zahar!!!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
Merced |
![]()
|
QUOTE(Micutzu_BH @ 26 Apr 2010, 10:41) Na ca am facut si eu rost de leurda. Eram convins 100% ca nu am mancat in viata mea. Dar la prima degustare mi-am adus aminte ca mancam in copilarie pe la tara chiar frecvent. Azi am taiat niste branza de oaie veche sarata si uscata cubulete, am stropit-o cu ulei de masline extravirgin, am spalat o legatura de leurda, si am trantit langa ele niste paine. Chiar buna branza aia de oaie cu niste ulei de masline, si uleiu' ramas l-am adunat cu painea si l-am halit. Ar trebui sa fie ceva mai sanatos decat "unsoarea", oricum alta alternativa n-aveam ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
@Merced: Sa-ti fie de bine! Ma bucur ca ti-am adus aminte de copilarie... sper sa fi fost una fericita.
![]() Azi am mancat 3 felii de paine de casa cu unt si dulceata de capsuni (cu bucati intregi - facuta de sotie) si 2 cani de lapte. Mmm... un deliciu culinar... |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 07:32 |