Mic dejun
![]() ![]() ![]() |
Mic dejun
FLP |
![]()
|
||
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|||
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Erau micutze sarmalutele, una dintr-un foc
![]() @ FLP: vad ca stai in Titan. Pe bulevardul 1 decembrie, cam cu 20-30 metri inainte sa faci dreapta pe strada cu circa 13 de poilitie este deschis un magazin alimentar cu preparate facut mai natural decat ce se gaseste in comert, se cheama Prestigio, parca. Iti recomand sa treci macar o data, eu imi iau sunculita "de praga" afumata la pretul de 19 lei si muchiulet crud uscat, vre-o 26 lei, dar sunt super buna la gust si se vede ca nu-s umflate cu chimicale, cel putin muchiuletul se vede clar ca e luat de pe porc si pus la uscare/afumare, fara alte interventii. P.S. vanzatoarea e acra rau, o frustrat pe la vre-o 40 ani. Gresisem harta ![]() This post has been edited by Tossi: 4 Feb 2010, 11:49 Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 171.92k ) Number of downloads: 504 |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
O sa incerc. Stiu ca mai era unul tot cu produse din astea undeva pe langa Stadionul Dinamo.
|
--------------------
.
.
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Va feriti degeaba de E-uri daca nu renuntati si la alte chestii, naturale dar nocive. Cum naiba bagati in voi porc la micul dejun?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
O cafea... nu mananc de obicei dimineata... prima masa n zi e pe la 1-2 depinde cum se nimereste.
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
felixmotanul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 11 April 08 ![]() |
la micul dejun cafea tigari si iar cafea
![]() mai rar bag si doi covrigi |
--------------------
DACIA
LOGAN
2006 PREFERANCE
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Mutati-va in ardeal, aici sunt mezeluri bune
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
De vreo 30 de ani iau micul-dejun doar in concedii,in rest doar o masa pe zi pe unde se nimereste!
![]() |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
[quote=Tossi,4 Feb 2010, 11:46]
....cu preparate facut mai natural decat ce se gaseste in comert, se cheama Prestigio, parca. Iti recomand sa treci macar o data, eu imi iau sunculita "de praga" afumata la pretul de 19 lei si muchiulet crud uscat, vre-o 26 lei, dar sunt super buna la gust si se vede ca nu-s umflate cu chimicale, cel putin muchiuletul se vede clar ca e luat de pe porc si pus la uscare/afumare, fara alte interventii. Mai dau si eu prin zona uneori. Nu stiu magazinul, dar l-as cauta daca e cum zici. Problema e ca nu prea imi suna bine preturile. Cam mici - nu ca m-ar deranaja, dar pentru produse naturale parca nu prea.... M-as bucura sa constat ca am carcotit fara motiv. |
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
de obicei e un ness
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
|
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io stiam ca Virsli sunt cirnati, nu cremwurst.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(ArtVandelay @ 4 Feb 2010, 11:20) Same here. Ma trezesc intotdeauna tarziu si plec in graba. N-as avea timp de mancare. La munca intaietate are cafeaua si mai ciugulesc biscuiti si prostioare de-astea pana la pauza de masa. Cand eram fumator nu stiam ce e aia senzatie de foame dimineata. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Bine, ma, interesantule, si cum se servesc, fierti sau prajiti?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
l@u |
![]()
|
pe post de supozitoare
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
Pofta buna la saramura de crap
Attached thumbnail(s) O_Saramura1.JPG ( Size: 997.75k ) Number of downloads: 497 |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
l@u |
![]()
|
ala e caras toata ziua !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
FLP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
lasa ca mai am eu o colega care mananca ciorba la micul dejun
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Fierti sau prajiti, cum poftesti. Grija ca-s picanti nevoie mare
![]() Pufosule, parca veneai la Temeschwar la aeroport intr-o vreme ? S-a anulat ? Daca apari te cinstesc cu un kil de virsle de casa de la Brad ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Pfoi, daca nu mananc dimineata sunt terminat toata ziua. Fac urat daca imi e foame.
Macar o cana cu lapte sau o bucata de ceva, indiferent cat de mare e graba. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Fierti in moare cred ca-mi plac cel mai mult.
Dimineata foarte rar ies pe usa fara sa fi baut una - doua cani de cafea si 5-6 tigari. Urmatoarea masa e intre 12 si 16, cand se nimereste. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Pentru astia care mananca porc la mic dejun si nu aveti timp sa mancati acasa, incercati asta
![]() packingwurst.jpg |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
virsle sau vîrsle ? Eu nu am auzit in viata mea de asa ceva
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
crintea1949 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Mi se pare mie sau se repeta post-urile? De pe un topic pe altul?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Daca intrebam nuitritionistii si pe cei care au facut armata, veti vedea ca dimineata este corect sa mancam cel putin din necesarul de calorii. O farfuri de varza cu carne, o tocanita, omleta de cateva oua cu branza, carnati slaninuta . Pofta buna
Nu tine cu scuza ca nu pot manca, ne sculam cu juma de ora si executam micul dejun |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 07:32 |