Mic dejun
![]() ![]() ![]() |
Mic dejun
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(crintea1949 @ 4 Feb 2010, 13:37) Daca intrebam nuitritionistii si pe cei care au facut armata, veti vedea ca dimineata este corect sa mancam cel putin din necesarul de calorii. O farfuri de varza cu carne, o tocanita, omleta de cateva oua cu branza, carnati slaninuta . Pofta buna Nu tine cu scuza ca nu pot manca, ne sculam cu juma de ora si executam micul dejun Minuturi a la NIKITA.... o ceafa de porc... 2-3 pui la cuptor...10-12 hamburgeri... |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Alea sunt aperitivele...dupa ce termini incepi cu mancarea serioasa. Nu ai citit ca trebuie sa mancam cel putin din necesarul de calorii?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
aiurea.. pune poza cu saramura.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pentru dom profesor garantez io ca maninca vreo 500 de euroi la mic dejun!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
l@u |
![]()
|
da ce dreaq o deseneaza acu'?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
l@u vrei la bula? Ia citeste mai sus.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
l@u |
![]()
|
am uitat virgula
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
haitedreaq
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Al doilea post de pe pagina asta. Sau citesti pe sarite?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Eu unul nu inteleg... Nu stiu cum pot unii sa manance capul la peste...
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Daca ala e al doilea post de pe pagina asta poate ar trebui sa dai un refresh.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Steel Tormentor @ 4 Feb 2010, 13:15) O felicit! Iata ce mananca Dragoselu la micul dejun: 1 sau 2 farfurii (depinde de cat de frig e afara ![]() 2 bucati de peste prajit sau friptura de oricare o fi, 2-3 oua ochiuri, carnati de casa... 1 cana haiduceasca de lapte fiert sau lapte cu cacao sau ceai verde indulcit cu miere sau zahar de trestie sau cafea cu lapte... 1 cana de apa plata la urma (prefer din zona mea natala), aia de Izvoru Muntelui... In micul meu dejun nu au ce cauta produsele care CONTIN LITERA E INSOTITA DE CIFRE!! Daca e week-end si nu merg la serviciu merge si o cana de vin alb sau rosu (daca e frig tare, urmeaza inca doua cani de vin fiert cand ma intorc!) La masa de pranz mananc mai putin ca la micul dejun, iar seara vin fiert, ceai de tei, musetel, menta, multe, multe fructe, dar la fel, din alea care nu au fost stropite, ma uit prin piata dupa babutele care au mere cu puncte negre pe ele, nici sa nu aud de alea lucioase si cu otrava in ele! |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
l@u |
![]()
|
am crezut ca al 2-lea al meu ...asa si unde-i greseala? am intrebat daca din cel putin necesarul pe o sapt. 2 sau o luna ?
4 Feb 2010, 13:54: ![]() This post has been edited by l@u: 4 Feb 2010, 13:54 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io daca bag in mine cit baga haplea ala de dragoselu', sa moara maical gexan daca ma mai misc din loc 3 zile!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
l@u...las-o asa ca nu ne intelegem.
dragoselu: o intrebare...pe usa se intra normal sau "de-a latu'"? |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 4 Feb 2010, 13:55) spala-te dreaq pe dinti ca a inceput sa-mi miroasa laptopu a usturoi 4 Feb 2010, 13:58: QUOTE(bmwh548 @ 4 Feb 2010, 13:56) l@u...las-o asa ca nu ne intelegem. dragoselu: o intrebare...pe usa se intra normal sau "de-a latu'"? normal ca are usa dubla This post has been edited by l@u: 4 Feb 2010, 13:58 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
QUOTE(sorin1983 @ 4 Feb 2010, 13:47) am avut dreptate ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 4 Feb 2010, 14:52) am crezut ca al 2-lea al meu ...asa si unde-i greseala? am intrebat daca din cel putin necesarul pe o sapt. 2 sau o luna ? <span class='edit'>4 Feb 2010, 13:54:</span> ![]() Imi pare rau de Marty ca n-a incaput pe mainile mele acilea la Galati, pentru un meniu a la Dragoselu, de vreo 1000 Iepuroi, ca nu pleca nici intr-o saptamana... ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 4 Feb 2010, 13:55) Tocmai am golit doua strachini de bors din capuri de somn... ai mancat capu la somn? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 4 Feb 2010, 13:51) 1 sau 2 farfurii (depinde de cat de frig e afara Auzi, nea, lasind la o parte ce scrii mai sus, da' dupa ce te trezesti, ce maninci?![]() 2 bucati de peste prajit sau friptura de oricare o fi, 2-3 oua ochiuri, carnati de casa... 1 cana haiduceasca de lapte fiert sau lapte cu cacao sau ceai verde indulcit cu miere sau zahar de trestie sau cafea cu lapte... 1 cana de apa plata la urma (prefer din zona mea natala), aia de Izvoru Muntelui... In micul meu dejun nu au ce cauta produsele care CONTIN LITERA E INSOTITA DE CIFRE!! Daca e week-end si nu merg la serviciu merge si o cana de vin alb sau rosu (daca e frig tare, urmeaza inca doua cani de vin fiert cand ma intorc!) This post has been edited by Marty: 4 Feb 2010, 13:59 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 09:28 |