Mic dejun
![]() ![]() ![]() |
Mic dejun
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cica e bine sa ai cea mai bogata masa in calorii dimineata si sa reduci numarul lor pe parcursul zilei....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Hai maaa nu fi rau... are barba mai scurta
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(sorin1983 @ 4 Feb 2010, 15:00) Ce bhughetar Do'le ca s-au marit salariile cu 35 la suta, au venit aia de la sindicat saptamana trecuta si au zis ca am castigat procesul cu Ministeru Invatamantulu', mai iesiti si voi prin lume... auzi frate... ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
du-te dracu cu pozele tale scarboase
This post has been edited by IRONICK: 4 Feb 2010, 14:03 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mihai, aia-i o poza mai veche, asta e de azi dimineata:
heaviest-man-on-earth.jpg |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Esti scarbos...
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
io ma?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Nu tu...dar trebuia sa dai prioritate de dreapta la postat
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sfantaaaaa Vacaaaaaaaaaaa.... Era sa o iau la fuga cand am vazut pozele alea....
![]() Ca sa fiu On topic: Spre rusinea mea dimineata "mananc" 2 cafele cu o garnitura de 5-6 tigari... dupa care dumnezeu cu mila pana seara cand bag FCP adica friptura cu cartofi prajiti/piure+1-2 beri...... Stiu ca nu e sanatos dar shit happens.... ![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Dom' profesor,da-o-n capula pestelui si promontoriul salamandrei,chiar asa de agramat estem!?
![]() @dragoselu "Cu saramura! Tocmai am golit doua strachini de bors din capuri de somn... Am lasat capurile la urma si am varsat peste ele o cana de mujdei... asa ca 6, pazea... ) " www.dexonline.ro This post has been edited by Funny: 4 Feb 2010, 14:16 |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 4 Feb 2010, 15:04) Astynomia kalese staniu!!! ![]() ![]() ![]() ![]() <span class='edit'>4 Feb 2010, 15:13:</span> QUOTE(Funny @ 4 Feb 2010, 15:11) Dom' profesor,da-o-n capula pestelui si promontoriul salamandrei,chiar asa de agramat estem!? ![]() @dragoselu "Cu saramura! Tocmai am golit doua strachini de bors din capuri de somn... Am lasat capurile la urma si am varsat peste ele o cana de mujdei... asa ca 6, pazea... ) " http://dexonline.ro/search.php?cuv=cap Sunt in vacanta... am si o cana de vin alb-dalb la babord tribord... ![]() ![]() ![]() This post has been edited by dragoselu: 4 Feb 2010, 14:17 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Vezi de ce nu sunt bune excesele inca de la micul dejun?
![]() |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ma...da de unde ai scos asta cu capuri..... sau trebuie inlocuit r???
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Marty |
![]()
|
Baga-mi-as picioarele-n ciorba lui de peste ca mi-a facut pofta!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai nu te-a invitat la Galati?
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 4 Feb 2010, 13:57) spala-te dreaq pe dinti ca a inceput sa-mi miroasa laptopu a usturoi tu ca tu, da' copiii aia ce vina au? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
Iti dai seama ca asta, la cit maninca, ajunge-n clasa, da buna dimineata la copii si slobozeste o besina de se umfla alindolonu' pa el? Chiar, pata aia de pe alindolon no fi ramas de la vreo besina cu marturie?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Markos |
![]()
|
"Copii, eu vreau sa simtiti materia!"
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 4 Feb 2010, 15:21) Iti dai seama ca asta, la cit maninca, ajunge-n clasa, da buna dimineata la copii si slobozeste o besina de se umfla alindolonu' pa el? Chiar, pata aia de pe alindolon no fi ramas de la vreo besina cu marturie? ![]() Nuuu, ca Nea' Dragoselu are electrovalva de presiune la Alaindilon-combinezon, doar stii bine ca el merge doar pe gaz... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 14:38 |