tablou electricitate, Unde pot schimba si eu tablou electric?
![]() ![]() ![]() |
tablou electricitate, Unde pot schimba si eu tablou electric?
B-17-GKW |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 9 November 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1400
2002
- B 17 GKW
|
|||
ronny |
![]() ![]()
|
![]() o sa vedeti voi ce smechere s masinile voastre noi in 2030 Group: Members Posts: 188 Joined: 2 August 09 From: fix in patria hotilor ![]() |
hey un scotch de hartie , un pix cu gel , etichete de la fiecare fir cu numar
apoi urmaresti traseul de fire cu tabloul nou adica vezi daca tabloul nou e la fel cu cel vechi daca nu iti faci un desen cu ordinea pe al vechi si cum se imart si apoi transpui pe cel nou pare mai complicat de cat este.... ![]() iti notezi si tu spre ex 1 duce la 2si 3 pt ca majoritatea duc in 2 parti prin legatura comuna intre doi papuci de siguranta , un electrician bun iti ia multi bani , iar un mecanic de service daca iti greseste 2 fire intre ele si curentu se intoarce pe alte trasee te trezesti ca nu mai ai lumini calumea sau ca iti ia curentu peste noapte ...d'astea ..... ce faci cu mana ta se numeste manufactura .... trebuie doar sa fii atent cand notezi .... iti stau la dispozitie daca nu te ajuta nimeni imi dai un pm ceva si iti spun eu ce nu te descurci... This post has been edited by ronny: 12 Feb 2010, 23:52 |
--------------------
DACIA
1300
1976
- PH 60 SOR DACIA 1300/1310 1976/1986 - PH 60 SOR/PH 05 NEE ... pentru ca imi resetez cipul cu cheia de 11 si imi curat sonda lambda cu lichid de frana !
|
|
B-17-GKW |
![]()
|
eu am pe masina tablou vechisi am cumparat dasta nou medel gen logan asta imi e mie aiurea
|
--------------------
Dacia
1400
2002
- B 17 GKW
|
|
mecanick_maverick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 462 Joined: 10 April 09 From: Madrid ![]() |
|
--------------------
Opel, Seat, MB, Kia
Astra F, Ibiza, Vito, Sprinter, Sedona
'97, '96, '04, '03, '11
- 47__CFS Dacä ceva nu functioneazä , undeva s-a strecurat o eroare ...
Respect yourself anytime ! |
|
pirvumark |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 472 Joined: 30 September 09 ![]() |
de ce vrei tu sa schimbi tabluol? eu am si uitat ca am asa ceva la masina! cu ce incurca ala vechi? doar nu umbli toata ziua acolo!
|
--------------------
dacia
1310
1987/tx/1289cc
- GL-03-ZVI
|
|
B-17-GKW |
![]()
|
pe vreau sa il schimb pt ca imi face figuri.
Poze o sa ii fac maine la tablou si pun. |
--------------------
Dacia
1400
2002
- B 17 GKW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:17 |