Cum conving mujerul?, Sa-i placa de Golan
![]() ![]() ![]() |
Cum conving mujerul?, Sa-i placa de Golan
Valentine |
![]()
|
||
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
daca-ar fi fost dupa ea ar fi trebuit sa-mi vand imobile si propietati ca sa iau cine stie ce corvette...
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca esti incapatanat, va iesi masina pe care o ai/doresti, omdoscutabil. Daca esti sincer, nici-o masina nu va raspunde complet tuturor criteriilor, dar gasesti una ce se incadreaza cat mai bine.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
fratilor, trebuie sa recunoastem ca avem printre noi o femeie intr-adevar convingatoare!
felicitari pt consecventa, madalina!!!! ![]() |
-------------------- fan VAG!
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Da nu numai ea e printre noi. Mai e si prietenu'. Ma intreb oare de ce nu a postat nimic in acest topic?
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
Ce ma distreaza e ca daca o femeie primeste cadou o masina, aceea este cea mai buna/frumoasa/practica masina.
Chiar si Loganu'... ![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
acusi superi partea feminina!
sunt curios ce are de zis madalina la treaba asta!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- fan VAG!
|
|
Valentine |
![]()
|
Intrebarea e: ce femeie e aia care primeste un cadou O MASINA!
![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
tase, pe undeva cred ca nici tu nu esti 100% convins ca Logan e ceea ce iti trebuie, altfel o parcai de mult in fata casei. Cred ca tu ai ajuns la Logan pe filiera rationala, dar poate nici tu nu esti pe deplin multumit de aceasta masina, iti lipseste acel "ceva" care sa te determine ... doamna simte si exploateaza slabiciunea.
Totusi, traim in niste realitati si diin acest punct de vedere lucrurile sint clare: cit avem avans, ce rata ne permitem, cit costa intretinerea masinii, citi bani haleste in benzina; asta inseamna un anumit plafon pe care vrind-nevrind trebuie sa il luam in calcul. Acum, inca nu ne-ai spus daca conteaza cei 2-4000 euroi diferenta intre 206 si LGN, sau daca tu ai alte ginduri cu aceasta diferenta ... daca proiectul tau cu acesti bani o atrage cit de putin pe doamna, ai sanse sa te pricopsesti cu Loganul. Diversiunea si razboiul de manevra sint apanajul marilor generali! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(GABY IS BACK ! @ 21 Apr 2005, 19:51) Adica ce vrei sa spui? Ca o femeie nu merita cadou o masina? Sau ca o femeie nu va primi un asemenea cadou, ci il va refuza ? Hm... tu te-ai gandit la cu totul altceva. Eu ma gandeam ca numai personaje de genu Mihaela Radulescu, si alte fotomodele dintr-astea primesc cadouri de mii de euro. Totusi cine are bani sa faca cadou o masina?!! ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
QUOTE(Valentine @ 21 Apr 2005, 20:12) Hm... tu te-ai gandit la cu totul altceva. Eu ma gandeam ca numai personaje de genu Mihaela Radulescu, si alte fotomodele dintr-astea primesc cadouri de mii de euro. Totusi cine are bani sa faca cadou o masina?!! ![]() Am inteles exact ce vrei sa spui... dar am mai glumit si eu putin... |
--------------------
DACIA
SOLENZA
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
ravenbv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 10 May 05 ![]() |
apropo io vroiam Logan nevaste-mea Kalos ghici cine a castigat
![]() |
--------------------
oltcit special
dacia 1410
- bv-05-elz
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
foarte rau! Kalosul era "masina"
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
@ravenbv, ai avut ghinion! Ar fi bine daca sotia ta ar fi mai convingatoare.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
catb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
_
_
_ If oranges smell like chicken, why are tomatoes blue? Think about it!
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
O fii Logan-ul un cazan pe roti , etc ..dar (parere personala) masina mai urata ca Chevrolet Kalos (sedan) n-am vazut in viata mea
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
altu' care vrea sa-si Logan
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Lasa-l mai, ca el isi ia Opel. Cum stam cu Opelul, domnu' AND?
![]() ps. Kalosul mie chiar imi place. Da' asta nu inseamna ca mi l-as lua. Are motorasul prea moale. Pana la urma s-a luat sau nu Golanul respectiv de catre initiatorul acestui topic? |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
costi
Gresesti. "altu'" nu considera Golanu masina, ca techno germana besita de curu altuia n ani e mai buna. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
E mai bun scaunul basit si imbibat de transpiratia altuia! Cu argumentul asta chiar iti convingi mujerul.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Sony |
![]()
|
Pai e masina straina, nu e Logan. Cum sa tina plasticele?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Bai, daca voua va plac masinile romanesti noi, nu inseamna ca masinile sh nemtesti sunt basite, da?
![]() Haideti sa nu deschidem discutia, ca s-ar putea sa aveti surprize daca vom face comparatii... ![]() ![]() Daca omu' vrea sa-si ia Golan, sa-si ia. Eram curios daca si-a luat pana la urma, sau daca a invins... sefa.... |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Sony, am vazut acum cateva zile, in fata Bancii Tiriac de pe 13 Septembrie, un Mercedes cu plastic pe scaunul soferului. Si nu era nou.
This post has been edited by Mache: 20 May 2005, 10:18 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
maddan |
![]()
|
Iar in Dacia adie numai parfum de trandafiri...
![]() Oricum, suntem off-topic.. |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:49 |