Cum conving mujerul?, Sa-i placa de Golan
![]() ![]() ![]() |
Cum conving mujerul?, Sa-i placa de Golan
dantes |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
|
||
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|||
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Mai , treceti-ma si pe mine pe lista celor care ,,cred ca pot imblanzi" scorpia, ca ma insor peste aprox 2 luni.
Eu cred ca nu o sa am probleme cu cumparatul masinii cand va venii vremea, ca nu e prea gingasa, in materie de masini... oricum acum zice ca vrea pt ea Chevrolet Spark, poate sa zica ca oricum nu are sanse, trebuie sa ne facem o casa mai intai. Eu inca sper ca o sa primesc o masina moka la nunta. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(costi @ 7 Apr 2005, 13:32) Right ![]() ![]() Paule. Ai dreptate. Dar sa inteleg ca nu imi dai dreptate ? ![]() ![]() QUOTE(SilviuB @ 7 Apr 2005, 13:33) Trabant? ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
@SilviuB - daca ai bafta si primesti masina moca la nunta, poti cumva sa zici dupa si de la cine ....sa-l invit si eu
![]() ![]() This post has been edited by Ant: 7 Apr 2005, 12:37 |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Daca privesc in josul acestei pagini, vad ca printre altii in acest topic este activa usera "thea".
Ea ce parere are? |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Bag de seama ca s-a format "clubul imblinzitorilor de scorpii, saluta ZAPP share-free"
![]() ![]() ![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Iti dau dreptate ca o femeie scumpa e o femeie "scumpa", dar toti ne dorim de fapt femei scumpe linga noi, nu niste aratari imbracate in sac, grase si cracanate
![]() Got the point! |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
thea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 April 04 From: Brasov ![]() |
Nici mie nu-mi place cum arata Loganul.
Si nici nu sunt convinsa ca la banii aia nu gasesti ceva mai bun,chiar si SH.Ca sectiunea de "probleme tehnice Logan" e destul de stufoasa. Nu sunt in situatia sa schimb masina,deci nu prea m-am interesat de preturi la alte masini noi. Dar mie sincer mi-ar place un Golf SH. |
--------------------
Dacia
1300 Dacia 1300 fabr.1974
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Mai baieti, radeti voi, dar mai vorbim la vara .
Masina la care sper este un Clio bicorp care sta in garajul (din Campulung) unui unchi de al meu pensionar care locuieste in Deutschland vreo 8 luni pe an si restul aici. Pe langa clio are un ML care il foloseste, asa ca, clio e pe liber. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar casatorita esti ...ca sa fii pe subiect
![]() @ Silviu - pai daca tot sta degeaba si tie iti va dona Clio (bafta) , poate ma lipesc de ML - ca nu-s asa mofturos, merge si ala ![]() This post has been edited by Ant: 7 Apr 2005, 12:42 |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
|
|
tase |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 23 August 04 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(driverx @ 7 Apr 2005, 13:26) Ma vad nevoit sa ma repet si totodata sa ma si autocitez: "incep sa ma gandesc ca nu Logan e problema aici." Cand ti-ai luat nevasta, poate trebuia sa fii mai calculat cum esti in cazul achizitionarii de masina. Cred ca ti-ai luat mercedes de femeie. O fi faina, nu zic, dar numa' casco (a se citi cosmetice in frigider) sunt poate peste venitu tau. De benzina (a se citi haine & accessories) nu mai vorbim. Got the point now? okei, se dau doua femei: una virtuoasa, excelenta gospodina, econoama, practica, intelegatoare cu barbatul, mica de statura, capul plat, urechi mari, in fine, pricepi tu. are aspect de sergent major. cealalta e cheltuitoare, frivola, nu-ti deosebeste aspiratorul de un turboreactor si nu a aflat ca gaina trebuie omorita si jumulita inainte de a o fierbe in supa. are aspect de 0-18 centimetri in 6,5 secunde. pe care o alegi, domnu' draivarx? daca imi zici ca pe prima, vin personal la cluj sa te caut si sa dau cu roata de rezerva dupa tine. ca sa nu mai vorbim ca omu se schimba si daca dupa nunta ramii cu tamburul major care acu brusc a descoperit ca are nevoi si pretentii? |
--------------------
dacia
1310 tx Cisco IOS uses BGP to find out how much it sucks.
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Tase, roaga-te la D-zeu, sa ai baiat, ca daca o sa ai fata......va trebui sa iei si-un Ferrari Enzo.
Eu am inceput sa pun deoparte. ![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
si jumatatea mea tanjeste dupa o masinuta mai maricica cred ca-i spune Hummer (asa ca atunci cand voi avea bani de asa ceva va fii pace, cum a fost si pt. Dacie), dar deocamdata e multumita cu masina "proletara"
Si nu este "sergent major" This post has been edited by wo_name: 7 Apr 2005, 12:45 |
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
thea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 April 04 From: Brasov ![]() |
@Ant:
Da,sunt |
--------------------
Dacia
1300 Dacia 1300 fabr.1974
|
|
chichi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 28 December 04 From: Braila ![]() |
Si eu locuiesc cu consoarta de vreo 3 ani. Nu vad care ar fi diferenta asa majora intre a locui cu ea cu sau fara acte; poate aparitia copilului sa schimbe ceva... Si nici cat de mare este tragedia de a renunta la sex o saptamana; eu unul ma cam satur de aceeiasi partenera, iar uneori o mica pauza fara sex sau eventual o alta femeie in pat nu pare o solutie atat de dura...
![]() Mda, daca este rationala si nu se incapataneaza sa aleaga 206 pentru ca este doar o masina straina si la moda, eu cred ca nu ar trebui sa ai probleme in a o convinge sa va luati Logan. Si mai este o chestie pe care nimeni nu a luat-o in calcul: ea poate ca are o admiratie deosebita pentru o prietena pe care o admira in mod deosebit si cauta sa obtina si ea aceleasi "realizari", iar daca respectiva are un 206, poti sa stai si in cap ca nu vei putea niciodata sa o lamuresti ca este mai rentabil Loganul... Eu am patit asa la berlina, care era "jaf" ca nu avea bord de CN ca cea a unei prietene, care avea tot o Berlina din 96 ca a mea.. ![]() ![]() This post has been edited by chichi: 7 Apr 2005, 12:45 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
2012
- BR
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Nu, Thea, nu despre Logan te întreb, ci despre ce vrea de fapt sotia lui Tase...
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
Ant |
![]()
|
Nu stie ca nu o cunoaste
![]() PS - uite cata populatie a atras topicul asta This post has been edited by Ant: 7 Apr 2005, 12:47 |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
|
|
driverx |
![]()
|
@tase
Hai sa nu zburam in extreme. Daca dupa o partida de sex ati visa la mertane si Hummere, as intelege, chiar poate ar fi fun, dar daca te gandesti sa iei Logan (repet) ori tu esti fraier, ori asta va permiteti. Daca ea confunda visele nerealizabile (cel putin deocamdata) cu realitatea, raman la ideea ca ti-ai luat mertan la care nu iti permiti nici sa dai la automat. Nu e normal ce se intampla la voi. Ori e o fitzoasa, ori nu stiti sa comunicati. Problema e la ea (la voi). Loganu, sau alta masina de pret apropiat nu are nimic cu toate astea. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Mda...cu greu am putut citi pe aici, ca apareau la fiecare refresh cate 2-3 msg...
Acuma...ce leu paraleu eram eu nu dupa 3 ani de stat impreuna (sub acelasi acoperis) dar dupa 3 separat si 5 sub acelasi acoperis...deci "drive-testul" a fost ok... DAR...sa te vezi cand trec anii cu acte in regula, si mai si dai sa te gandesti la marirea familiei....sa vezi atunci cum decurg negocierile... ...Suntem egali nu? Pai atunci cheltuim in mod egal ptr. fiecare, nu? Pai atunci vreau si eu o masina!! ...Pai nu avem bani, ca o folosim amandoi, ca alea alea.... Finalul...daca accepta, si are si permis....:Pai ce..eu duc copilu la gradinita, eu fac aia si ailalta si muncesc si eu..iar tu? Tu iti bagi %$#@ si dormi!!! La faza asta...cred ca trebuie sa te gandesti la un abonament la RATB..... Raspuns la intrebare: NEGOCIATI !!! nu cred ca esti batut in cap si esti chitit pe logan, nici ea pe Mert sau BMW... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
era un banc cu pretul sexului, se pare ca tase il plateste + dobanda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Tase, schimba titlul topicului: din Golan, fa Logan. Ca altfel, se interpreteaza altfel.
![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Tase
Si eu am avut aceeasi problema cu diferenta ca eu vroiam solenza si ea vroia C3, incet incet am convins-o ca pt. ce vrem noi e buna si solenza, e la fel de usor de condus (servo si etc) iar capacu a fost urmatoru: Luam Solenza, acu cu banii jos... si nu facem leasing pt C3 iar de diferenta plecam la vara in Grecia ..... Cand a auzit de Grecia a cazut pe spate ....... atat de tare incat o saptamana am stat numai in dormitor ![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
tase |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 23 August 04 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(driverx @ 7 Apr 2005, 13:48) @tase Hai sa nu zburam in extreme. Daca dupa o partida de sex ati visa la mertane si Hummere, as intelege, chiar poate ar fi fun, dar daca te gandesti sa iei Logan (repet) ori tu esti fraier, ori asta va permiteti. Daca ea confunda visele nerealizabile (cel putin deocamdata) cu realitatea, raman la ideea ca ti-ai luat mertan la care nu iti permiti nici sa dai la automat. Nu e normal ce se intampla la voi. Ori e o fitzoasa, ori nu stiti sa comunicati. Problema e la ea (la voi). Loganu, sau alta masina de pret apropiat nu are nimic cu toate astea. man, avem conceptii diferite despre natura realitatii. asa ca nu mai insist. dar voi redeschide topicul peste vreo citiva ani, caci conceptiile se schimba. aoleu cum se mai schimba... |
--------------------
dacia
1310 tx Cisco IOS uses BGP to find out how much it sucks.
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
Sincer, eu cred ca daca discutam despre parerea doamnei sau domnisoarei de langa noi in legatura cu autoturismul, si daca aceasta parere este in contradictie cu parerea noastra, nu trebuie s-o convingem ca avem dreptate.
1. In cazul in care persoana in cauza conteaza in viata noastra ( la modul real, asa cum trebuie sa conteze acea femeie de langa noi ), nu se poate ajunge la situatia in cauza, pentru ca hotararea cu privire la tipul autoturismului se va lua de comun acord, dupa consultari cu privire la pret, estetica, tehnica, etc, tinand cont de toate argumentele, ( inclusiv ale ei ). Negocierea se face in ambele sensuri, si toata lumea trebuie sa fie multumita. Abia dupa aceea se trece la fapte ( achizitionarea masinii ). Daca simtim ca nu trebuie sa tinem cont de parerea ei, sau ca motivele ei sunt .... inseamna ca nu am ales bine ( si nu ma refer aici la masina ). 2. In cazul in care persoana in cauza nu conteaza... ( decat in masura in care face trecerea timpului mai usoara si/sau placuta ), nici nu trebuie sa-i cerem parerea. Ideala este situatia urmatoare: Berlina alba, '83, cam "prafuita" : - cea mai frumoasa si buna masina pt ca e "a noastra" ! Solenza alba, dec '03, "in garantie": - cea mai frumoasa si buna masina pt ca e " a noastra" ! Ambele achizitionate dupa consultari si hotarari comune. |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
bomicabomic |
![]()
|
Baiii mai sunteti multi din astia cu cazutu pe spate? La mine nici cind dau cu polonicu nu cade.
![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 13:58 |