DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages « < 2 3 4 5 6 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cum conving mujerul?, Sa-i placa de Golan

driverx
post 7 Apr 2005, 13:00
Post #91

--- Membru cu ralanti ---

Group: Members

QUOTE(GABY IS BACK ! @ 7 Apr 2005, 13:56)
Ideala este situatia urmatoare:
Berlina alba, '83, cam "prafuita" : - cea mai frumoasa si buna masina pt ca e "a noastra" !
Solenza alba, dec '03, "in garantie": - cea mai frumoasa si buna masina pt ca e " a noastra" !
Ambele achizitionate dupa consultari si hotarari comune.
*

Incearca sa explici tu asta la mujerul lu tase. Va crede ca vorbesti despre Eminescu.

@tase. Intradevar. Conceptii dar si perceptii ale realitatii sunt diferite la fiecare. Dar realitatea e una. Tu ar trebui sa muncesti 36 ore / zi pentru fitele ei. Acuma stiu ca o sa imi explici ca astea nu is fite. Dar daca imi explici asta, se poate trage usor concluzia ca de fapt ea ar avea dreptate si tu esti cel care vrea o masina proletara, in loc sa isi traga mertan.

Is curios, casa in care stati cum o aveti (mostenita, muncita), cati copii.

Poate is eu nerealist, dar imi pareti un cuplu mediu pentru romania, care au avut pana acum berlina si vor CEVA mai mult, poate un Logan, ca asta isi permite, DAR ea in conditiile acestea SA VREA sa transforme visele ei in ceva REAL acum, mi se pare deplasat.

Sa terminam polemica, ca iese cu accidente de obicei. Sa revenim la ideea cum sa iti facem mujerul sa accepte GOLANU.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alx
post 7 Apr 2005, 13:07
Post #92

Membru autentic

From: Bucuresti, Berceni

aratat acest topic mujer meu. ras si spus: "vezi ce fac unele femei...eu am zis tot timpul ca loganul e frumos!"
pereche potrivit. maine insurat ea. felicitari, masa, dans, sambat la iarba verde...

--------------------
Mitsubishi Outlander 1 2.0 benzina - varies
Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet...
+
mil
post 7 Apr 2005, 13:09
Post #93

ocupat

From: x

am si io o propunere...sustine masina din punct de vedere tehnic (consum, performante, spatiu) si economic (rate, revizii, piese de schimb)...asta e un domeniu in care trebuie sa fi tare si de necontestat...

mai si e problema cine o conduce si cine o plateste, daca acela esti tu, nu vad de ce nu ai avea ultimul cuvant...daca e mix...trebuie gasit un algoritm de calcul astfel incat sa cadeti pe cel mai bun compromis...daca e ea cea care plateste...FELICITARILE NOASTRE si gata...fugi pe pejo.ro.

Convietuirea e un lung sir de compromisuri, fa o retrospectiva si vezi cum ati rezolvat crize similare...uneori compromisul se poate obtine f. easy (flori, ciocolata, o duci la un film romantic (Fines, Depp, Firth...astia sunt la moda) La nevoie: speli vasele o luna, dai un pic cu aspiratorul...cosi, speli, cureti cartofi, faci sarmale, te uiti cu ea la telenovele, te barbieresti de 2 ori pe zi smile.gif

dragilor multumesc de informatiile de aici, o sa imi cumpar masina inainte sa ma insor ca sa evit discutiile smile.gif.

P.S. si eu sunt un soi rau grupa mare...daca nu am dreptate, nu are nimeni smile.gif insa spre deosebire de Marty, care are problemele cu pisicile si muscatele, eu impart camera cu o iedera.

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
bomicabomic
post 7 Apr 2005, 13:11
Post #94

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(mil @ 7 Apr 2005, 13:09)
...daca e ea cea care plateste...FELICITARILE NOASTRE si gata...fugi pe pejo.ro.
*

Niettttt, ca da de mares cosmin...... biggrin.gif

--------------------
x x - x
+
driverx
post 7 Apr 2005, 13:12
Post #95

QUOTE(mil @ 7 Apr 2005, 14:09)
am si io o propunere...sustine masina din punct de vedere tehnic (consum, performante, spatiu) si economic (rate, revizii, piese de schimb)...asta e un domeniu in care trebuie sa fi tare si de necontestat...
*

Scuza-ma ca iti zic, dar ma tem ca nu ai inteles nimic. smile.gif

QUOTE(mil @ 7 Apr 2005, 14:09)
dragilor multumesc de informatiile de aici, o sa imi cumpar masina inainte sa ma insor ca sa evit discutiile smile.gif
*

Dar masina nu tine o viata. Ce faci? Divortezi, iei alta masina, te insori inapoi (poate cu aceasi femeie? ). Oricum, e o idee, ca si asa nici casniciile nu mai tin o viata mai nou smile.gif cool.gif

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
thea
post 7 Apr 2005, 13:12
Post #96

Membru incepator

From: Brasov

Comunicarea ar putea fi o metoda buna,zic eu.Trebuiesc discutate toate aspectele,si pro si contra Logan.
Dupa cum spuneam mai sus,mie nu-mi place Loganul ,dar daca mi s-ar explica toate motivele pentru care asta ar fi cea mai potrivita masina pentru familia mea,as accepta-o.Daca ar fi motive reale,nu chestii de genul "ca asta-mi place mie".

--------------------
Dacia 1300
Dacia 1300 fabr.1974
+
tase
post 7 Apr 2005, 13:13
Post #97

Membru incepator

From: Timisoara

io stiu ce vrei tu sa zici. mujerul trebuie sa dovedeasca intelegere si sa nu streseze barbatul cu pretentii exagerate si sa fie sensibila la argumente logice precum "logan ne permitem", "loganul e util, 206le e de show" etc.

acu vin io si zic ca desi mujerul are fite in cap nu se face sa-i zici in fata "lasa fato prostiile, pune mina pe lingura si mesteca" ca la nicicare nu ne place sa faca misto altul de visele noastre. si eu imi doresc sa-mi construiesc un iaht dar pina acum n-am auzit-o cu faze de genul "lasa ba prostiile astea, baga ore suplimentare ca vreau pejo".

tu contesti dreptul mujerului la fite. eu zic ca are tot dreptul sa viseze cai verzi pe pereti, nu ma deranjeaza. tot ce vreau este sa stiu cum i le scot din cap, de aia am si intrebat pe forum. si am aflat, drept pentru care pe computarul alalant am un brouser deschis la o pagina despre industria hoteliera din muntenegru.

s-apoi nu stii cind o sa-ti prinda bine ca nu ai fost prea aspru.....

--------------------
dacia 1310 tx
Cisco IOS uses BGP to find out how much it sucks.
+
GABY IS BACK !
post 7 Apr 2005, 13:16
Post #98

Membru autentic

From: bucuresti - 4

QUOTE(driverx @ 7 Apr 2005, 14:00)
Incearca sa explici tu asta la mujerul lu tase. Va crede ca vorbesti despre Eminescu.
*

Asta este situatia.
Nu trebuie explicat decat ca "ambele au fost achizitionate dupa consultari si hotarari comune".
Care au tinut cont si de buget.
Nu trebuie doar sa ai argumente. Trebuie sa fie intelese de celalalt. Dar asta nu inseamna ca automat ai dreptate si trebuie sa iei masina pe care o vrei tu.
Masina trebuie sa fie si pe placul ei.( vorbim aici de acea femeie din viata noastra, pe care ne-am ales-o....)

Deci nu "cum o conving sa accepte ?" ci "nu ne-am hotarat inca ce sa luam"

Corect, "Convietuirea e un lung sir de compromisuri" dar daca faci compromisuri si apoi "tii scorul" mai bine nu faci...
Iar daca simti ca "te umilesti" tinand cont si de parerea ei....de ce mai stai cu ea ?

This post has been edited by GABY IS BACK !: 7 Apr 2005, 14:59

--------------------
DACIA SOLENZA CLIMA 2003
CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC!
+
driverx
post 7 Apr 2005, 13:20
Post #99

Imi place sa vad ca mujerul viseaza. Si imi place si mai mult cand pot sa ii fac visul realitate.

Caz concret. Am mers ca cumpar mp3 player auto (deci, cum zice mujerul, chestie pentru mine), si am ajuns cu un mp3 player + un epilator Braun cu tot felul la care ea visa demult. Aici a fost si greseala mea ca am cam uitat de dorinta asta a ei. So, l-am luat instant, desi programat era doar mp3 player acum. Si nu am mers pe principiul, daca eu imi iau ceva, trebuie sa ia si ea ceva, ci mai mult pe ideea ca sa imi repar greseala pe care am facut-o uitand. Cu mp3 player oricum era de acord, nu foarte foarte incantata, dar chiar nu avea nimic cu el, in schimb fericirea a fost si mai mare ca amandoi am iesit cu ceva.

Totul tine de echilibru. Si ma tem ca la voi undeva e intr-o parte. Fara rautate. Parere personala. Ar fi nasol sa si am dreptate.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
nairam
post 7 Apr 2005, 13:23
Post #100

Posesor de bebelus...

From: Bucuresti

Fa ca mine .... cum am spus in pag 3 spre sfarsit promite o grecie de diferenta de bani de la golan la 206 eu cred ca grecia poate fi si la anu si daca nu tine atunci pune-o sa vorbeasca cu nevasta-mea ..... biggrin.gif ca o lamureste ea ( ea fiind la randul ei lamurita de mine) biggrin.gif

--------------------
Toyota Avensis 2009 Executive - 1.8 129 horses
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
mil
post 7 Apr 2005, 13:23
Post #101

ocupat

nu tine o viata masina dar castigi timp smile.gif ...in 5-10 ani de zile, de-o veni sorocul sa imi iau alta masina, fie m-am certat cu ea, fie stii cum sa sau cat iti e permis sa intinzi coarda...si pe de alta parte, cum spuneam optiunile se limiteaza, vine copilu', ii iese 90/60/90 din cap...ai si tu alte prioritati si cate si mai cate se pot intampla...

asa sa discuti in avanpremiera casatoriei de cumpararea unei masini...brrr smile.gif

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
bomicabomic
post 7 Apr 2005, 13:26
Post #102

Ex-membru DaciaClub

Decit Grecia mai bine, Indonezia, Malayesia......ca poti fenta mai repede, mai un tsunami, mai o gripa aviara. Pina la nunta de aur, tot veti ajunge. biggrin.gif

bre, driverx, la matale a fost simplu, bre. Cit facea ala? maxim 2 meleoane de lei, pe cind la Tase, hehe, e vorba de sute de meleoane.... tongue.gif

--------------------
x x - x
+
alx
Post #103

Membru autentic

From: Bucuresti, Berceni

topicul asta e candidat la cel mai popular topic... nu am vazut niciodata atatia oameni conectati la el in acelasi timp

--------------------
Mitsubishi Outlander 1 2.0 benzina - varies
Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet...
+
driverx
Post #104

Nu pomeniti de copil ca imi scade relantiul sub normal.....

QUOTE(bomicabomic @ 7 Apr 2005, 14:26)
bre, driverx, la matale a fost simplu, bre. Cit facea ala?  maxim 2 meleoane de lei, pe cind la Tase, hehe, e vorba de sute de meleoane.... tongue.gif
*

Cu atat mai mult, eu mi-am permis sa arunc instant niste meleoane in plus, necalculate, dar ei nu stiu daca pot face acelasi lucru. Am plecat cu ideea ca scap de 4 mil, si am scapat de fix 7 meleoane. Aproape dublu. Vezi ce usor se ajunge la mertan? tongue.gif

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
nairam
post 7 Apr 2005, 13:29
Post #105

Posesor de bebelus...

am prins ideea da eu nu vreau tsunami pt nevasta-mea ..... iar in Grecia poti sa faci si economie de ceva marafeti si iti ramane dupa aia si de un mp3 player si niste boxe mai dragute ..... am facut eu socoteala biggrin.gif

--------------------

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
driverx
post 7 Apr 2005, 13:30
Post #106

QUOTE(nairam @ 7 Apr 2005, 14:29)
am prins ideea da eu nu vreau tsunami pt nevasta-mea ..... iar in Grecia poti sa faci si economie de ceva marafeti si iti ramane dupa aia si de un mp3 player si niste boxe mai dragute .....  am facut eu socoteala  biggrin.gif
*

Itete ce ii umbla mintea. Da' "costurile astea ascunse" nu i le zici acuma la mujeru'. Nu? biggrin.gif biggrin.gif

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
+
db
post 7 Apr 2005, 13:31
Post #107

Membru incepator

@Gaby, Tase
Tu ai oarecum dreptate in ceea ce priveste negocierea. Sa negociezi cu unele femei despre masini, mai bine te duci la piata si te ceri discount de la florarese. Cand singurele argumente sunt imaginea de marca, culoarea, jentile si dotarile te lasi de meserie.

In cazul meu. Intr-o clipa de sinceritate mi-a spus ca "Matiz sau Ka e masina care ii place, e mica, se parcheaza usor, si toate sunt la indemana!" Dar vroia BMW ca da bine. blink.gif
Ce am facut sa o dezvat, i-am dat pe mana BMW-ul de test drive nu inainte de a-i scoate toate sistemele de control tractiune din functiune. S-a lasat fata pe acceleratie si a fugit animalul de fund, s-a speriat si in loc sa-l reaseze pe sosea, s-a dat jos de la volan. La drumul inapoi la dealer l-am mai dansat si eu putin de spate si se cam inverzise. Acum i-l uraste!

@Tase
Ce pot sa-ti sugerez, este sa faceti o lista cu masini care le considerati. Iesiti la plimbare si faceti cate un test drive cu fiecare masina din lista. Adunati date cu cheltuieli anuale pentru fiecare si apoi negociati, imagine, bluze, pantofi si alte alea.

Sa stii ca 206 este o masinuta excelenta in clasa. E loc mai mult decat suficient inauntru, in fata vorbim. Daca esti obisnuit sa vezi lumea de mai jos atunci e bine. La test drive cu 206 cand vei conduce tu , ea va sta in spate unde spatiu la 1.75 este cam stramt. Nu ii va place. ph34r.gif

Bafta la cumparaturi.

--------------------
Renault Megane 2000 Coupe
+
nairam
post 7 Apr 2005, 13:32
Post #108

Posesor de bebelus...

QUOTE(driverx @ 7 Apr 2005, 14:30)
Itete ce ii umbla mintea. Da' "costurile astea ascunse" nu i le zici acuma la mujeru'. Nu?
*

pai normal ca nu le spui... constati dupa aia ... Uiteeeeee au mai ramas niste bani .... pai ia uite ce misto se aude la ....... s.a.m.d.

--------------------

+
Valentine
post 7 Apr 2005, 13:32
Post #109

Old Timer

From: California

Din punctul meu de vedere cea mai simpla solutie ar fi convingerea ei (inafara de aia cu luat alta slujba si cumparat un BMW seria 7 cu rate pe 50 de ani smile.gif ) prin metode gen 21 de trandafiri rosii, sau ceva ca daca tine ea la tine o sa iti satisfaca tie "nevoile" de a avea golanu'. Zi-i ca e un moft de al tau si ca nu poti sa mai dormi noaptea fara un golan in parcare smile.gif Zi ca pana si seful' tau si-a luat golan si toti colegii de serviciu au SRN sau SLZ si o sa ii dai gata biggrin.gif biggrin.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
bomicabomic
post 7 Apr 2005, 13:33
Post #110

Ex-membru DaciaClub

Ptr. simpaticul driverx :
Hopaaaaaaa, te taiasi de la injectie bag seama, sau esti pe carburatie si are gonoi la jigler.
Sa vezi atunci vremuri, iti curg ochii dupa nu stiu ce scule, doar iti curg, mergi ca nebunu pe strada, sa dea masina peste tine biggrin.gif .......si pina la urma te duci cu o tirna de pampers acasa.

So, ridem, glumim, dar in serios, viata e complexa, iar in 2 trebuie pastrat echilibrul. Ca daca ne dam cocosi sau gainuse, nu rezolvam nimic.
Totul se face discutind, facind BVC-ul.

This post has been edited by bomicabomic: 7 Apr 2005, 13:34

--------------------
x x - x
+
mil
post 7 Apr 2005, 13:33
Post #111

ocupat

driverx, eu vad achizitionarea unei masini ca un compromis logic intre vointa si putinta fiecaruia....daca masina e mijloc de transport familial, e Logan far' discutie...

convingerea asta cu "mergem mami in conced la vara de diferenta", nu rezolva decat o parte din problema...recte...dupa ce se termina conced'ul o sa ramana cu ratusca cea urata in garaj...e necesar deci o discutie principiala inainte, conced'ul nu e un argument iin aceasta discutie...altfel se intoarce impotriva ta

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
SilviuB
post 7 Apr 2005, 13:34
Post #112

Membru de BUKOWINA

From: Suceava-Bukowina

Se pare ca la topicul asta trag toti ca mustele la c***t. Cand se vorbeste despre femei toti buluc aici, si nu mai pleaca nimeni de aici decat atunci cand se termina programul de lucru.
tongue.gif

--------------------
VW POLO 2005 - 8XSYL
+
os
post 7 Apr 2005, 13:36
Post #113

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Group: Moderatori

Adica? da' tu esti la servici?

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
wo_name
post 7 Apr 2005, 13:38
Post #114

Membru

pai seful(fostul?) sau nu are Logan are BMW

This post has been edited by wo_name: 7 Apr 2005, 13:39

--------------------
Dacia Logan MCV Laureate 1.6 8v 2011 - TM ?? ???
Parerea mea ...
+
GABY IS BACK !
post 7 Apr 2005, 13:39
Post #115

Membru autentic

From: bucuresti - 4

QUOTE(db @ 7 Apr 2005, 14:31)
Sa negociezi cu unele femei despre masini, mai bine te duci la piata si te ceri discount de la florarese. Cand singurele argumente sunt imaginea de marca, culoarea, jentile si dotarile te lasi de meserie.
*

Eu nu vorbeam de "unele femei" ci de acea femeie. Pe care o alegem. Iar alegerea trebuie sa fie si in functie de cum ne intelegem cu ea. Argumentele ei sunt ale ei si nu trebuiesc desconsiderate, caci atunci desconsideri femeia...Adica pe ea...

This post has been edited by GABY IS BACK !: 7 Apr 2005, 13:41

--------------------
DACIA SOLENZA CLIMA 2003
CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC!
+
mil
post 7 Apr 2005, 13:39
Post #116

ocupat

auzi silviule, ca sa zic asa, mai dragut, avem fiecare sefii nostrii, lasa-i pe ei sa se ingrijoreze..da?

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
nairam
post 7 Apr 2005, 13:41
Post #117

Posesor de bebelus...

Tase:
Discutati discutati si iar discutati, sau Negociati negociati si iar negociati, da inarmeaza-te cu argumente solide, poate ajungeti la o rezolvare .... da sa ne-o spui si noua...

This post has been edited by nairam: 7 Apr 2005, 13:41

--------------------

+
tase
Post #118

Membru incepator

QUOTE(db @ 7 Apr 2005, 14:31)
Sa stii ca 206 este o masinuta excelenta in clasa. E loc mai mult decat suficient inauntru, in fata vorbim. Daca esti obisnuit sa vezi lumea de mai jos atunci e bine. La test drive cu 206 cand vei conduce tu , ea va sta in spate unde spatiu la 1.75 este cam stramt. Nu ii va place.  ph34r.gif
Bafta la cumparaturi.
*

apoi si mie imi place 206le si daca ar fi dupa capul meu as minca scoarta de copac numa sa am un opel tigra din asta nou.

problema e ca masina aia trebe sa faca si alte chestii in afara de dusul la restaurant si la teatru. ideal ar fi sa-i dau banii si sa-i zic sa-si ia ce-i doreste sufletelul, dar chiar pina acolo n-am ajuns. inca.

--------------------
dacia 1310 tx
Cisco IOS uses BGP to find out how much it sucks.
+
vv
Post #119

dilbert.com

Si eu locuiesc cu consoarta de vreo 3 ani. Nu vad care ar fi diferenta asa majora intre a locui cu ea cu sau fara acte; poate aparitia copilului sa schimbe ceva... Si nici cat de mare este tragedia de a renunta la sex o saptamana; eu unul ma cam satur de aceeiasi partenera, iar uneori o mica pauza fara sex sau eventual o alta femeie in pat nu pare o solutie atat de dura... 

Auzi, mai vorbim dupa ce te prinde cu alta si ramai fara casa, masina si jumate' din banii din cont biggrin.gif

@tase - buun deci ai bagat treaba cu excursie. Excellent choice. Nu uita - nu veni direct cu argumentul asta - ordinea e astfel:
- hai sa discutam despre masina: dispunem de 8000 euro. daca ne chinuim putem face rost de 15.000 da' avem rata mare (sumele se pot ajusta dupa cum e realitatea)
- La banii astia avem variantele X,Y,Z,T noi, sau A,B,C,D SH. buun, hai sa vedem care ne-ar place dintre modelele astea: MIE IMI PLACE LOGAN si X. A, tie iti place Z,C,D? Excelent, hai la un drive-test de Logan, X,Z sa vedem cum merg. Mai discutam noi despre C,D mai incolo.
[... dupa ceva timp... ]
Aaa bun, ne-am facut o parere. Da, misto masini X, Z, tie cum ti s-a parut Loganu'? Pai hai sa vedem avantaje/dezavantaje:
- Z e frumoasa tare
-Loganu e mai uratel el, da' uite ca e mare si ne incape porcu'. Ai vazut ce bine se comporta cand dai cu el in gropi? La soselele astea ale noastre, nici nu vreau sa ma gandesc cat costa bucsele la Z. Da, e drept ca toti taranii au Logan in ziua de astazi, dar ce naiba, nu ne luam masina fiindca si-au luat altii? Ce noi suntem prosti sa ne influenteze altii deciziile noastre? Hai ca te las pe tine sa alegi ce culoare iti place - ai vazut ca pe rosu arata destul de bine... Si ce zici, de diferenta de bani ne putem duce in excursie in *TADA! aici introduci oferta de excursie pe care ai cautat-o intre timp*
Intelegi cam care ar fi ideea.

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
chichi
post 7 Apr 2005, 13:46
Post #120

Membru

From: Braila

Intrebarea mea este: cu cat la % contribuie ea la venitul familiei?... Ca daca cotizeaza cu 80%, atunci ia-i frate 206...

In caz contrar, ciocu mic si trimite-o la munca... smile.gif

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.2V 2012 - BR
+
8 Pages « < 2 3 4 5 6 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th July 2025 - 18:01
Forum Renault