Am un vecin violent, cum scap de el?, Ghid de supravietuire in Romania
![]() ![]() ![]() |
Am un vecin violent, cum scap de el?, Ghid de supravietuire in Romania
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dragoselu |
![]()
|
Astept provocarile...
![]() ![]() ![]() ![]() Scuzati-ma, dar ma grabeam tare mult sa ajung in celalalt corp... This post has been edited by dragoselu: 9 Feb 2010, 12:41 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Ce ai predat ? SF? Ca imaginatia nu-ti lipseste.
![]() This post has been edited by fost membru: 9 Feb 2010, 13:05 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Au mai multe mah, acolo e Silicon Valley 2.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
la letea
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
ady77 |
![]()
|
Nu cred, ca nu scapa nebatut de elevi
![]() |
--------------------
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 9 Feb 2010, 11:31) Iei un butoi de plastic la vreo 200 litri sau chiar mai bine de la piata... il umpli cu apa, mai lasi cam 20 cm zona libera... ![]() ![]() ![]() ![]() pentru a doua oara...daca deschide sotia? ![]() ma nene, n-ai dc sa-ti fie frica..ca nu te omoara. Gandeste-te ca orice ti-ar face nu poate sa te omoare ![]() Varianta 2, dai bere si un gratar si venim noi si "vorbim" cu el. Dupa te descurci ![]() This post has been edited by Cosmin.nova: 9 Feb 2010, 15:12 |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
|
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
dragoselu |
![]()
|
Ideea cu butoiul nu e buna, ai dreptate. Uite si eu am avut dificultati cu niste baieti, vorba ta, debili, care tot timpul puneau muzica tare la telefon cand ieseau pe usa si deranjau somnul la copilas... Am chemat politia comunitara, le-au dat avertisment, iar puneau muzica... I-am chemat din nou pe comunitari si le-am pus amenda cate 200 lei la fiecare... Nimic, la fel de debili... M-am dus la ei in apartament si i-am chemat calm pana la usa, a venit doar unul si l-am luat de guler, plesnindu-i o pereche de palme, si acum il tin minte cat de galben s-a facut la fata... I-am spus ca daca nu se ocupa nimeni de el, ma ocup eu PERSONAL...
De atunci nu am mai auzit muzica... As da insa o alta solutie, mai buna, sa caute un paznic mai solid, la vreo 1,95-2 metri care da bine cu pumnul si sa mearga pana la el la usa si sa-i urle in ureche ca sta pe aceeasi scara cu el si ca il deranjeaza muzica data tare... Nu cred ca ar mai fi debil... ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 9 Feb 2010, 16:09) eu am avut dificultati cu niste baieti, vorba ta, debili, care tot timpul puneau muzica tare la telefon cand ieseau pe usa si deranjau somnul la copilas... Ce telefon aveau aia ma? D-ala fix??? ![]() QUOTE(dragoselu @ 9 Feb 2010, 16:09) Minti de-ngheata butoiu' cu apa. QUOTE(dragoselu @ 9 Feb 2010, 16:09) Si le-ai deschis??? QUOTE(dragoselu @ 9 Feb 2010, 16:09) a venit doar unul si l-am luat de guler, plesnindu-i o pereche de palme, si acum il tin minte cat de galben s-a facut la fata... I-am spus ca daca nu se ocupa nimeni de el, ma ocup eu PERSONAL... Ba Marty, asta ajunge la vreun guler? Nimereste cu palma ceva? E atat de inspaimantator??? ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ady77 |
![]()
|
Doar cand mananca
|
--------------------
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(dragoselu @ 9 Feb 2010, 16:09) M-am dus la ei in apartament si i-am chemat calm pana la usa, a venit doar unul si l-am luat de guler, plesnindu-i o pereche de palme, si acum il tin minte cat de galben s-a facut la fata... I-am spus ca daca nu se ocupa nimeni de el, ma ocup eu PERSONAL... Deci asta e un MUST SEE!!!! ![]() QUOTE De atunci nu am mai auzit muzica... Asa rau te-au batut, ti-au spart ambele timpane? ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Nuu ii da numarul ca sigur e agresiv la telefon...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
ovidiun |
![]()
|
![]() Membru...fara drepturi. Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 08 ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 6 Feb 2010, 19:20) Toate orasili, muncipiili sunt o adunatura de tarani care stau la bloc, veniti din localitatile invecinate sau de te miri unde. Toti au cautat un "trai mai bun" si nu au rude apropiate sau vecini saritori, asa cum mai e pe la tara. Ca atare, fiecare e ca aia a ma-sii si isi vede de treaba. E drept ca 99% din romani sunt lasi, dar asta e supravietuirea de fapt. Cu bravada nu ajungi departe niciodata, pana la urma se vor gasi cativa care sa-ti scoata eroismul din cap si de cele mai multe ori nu-s de partea cealalta a baricadei. Am prieteni care au facut puscarie dintr-un pumn. Cea mai buna dovada de inteligenta e sa-ti vezi de treaba ta si sa eviti orice scandal sau actiune ce ar duce la violenta. 1. Normal ca poti sa ti-o iei cu bravada, CAND ESTI SINGUR. A fost zilele astea cazul soferului de autobuz care il batea pe unu. Daca ar fi intervenit in aparare un om din autobuz, e foarte posibil sa se fi lasat cu doi batuti. Daca tipau toti din autobuz (nu trebuie musai sa sara la bataie) nu s-ar mai fi lasat cu niciun batut. Nu ma dau viteaz, ca nici eu nu as fi coborat din autobuz ca sa ma trezesc singur cu idiotul in calduri. Morala: Daca te dai curajos, e posibil sa ti-o iei. Daca esti singur, ti-o ei. Daca lumea ar fi mai civilizata si ar interveni si nu s-ar uita in cer in timp ce unu tipa in pumni langa ei, cazurile astea ar fi mai putine. Asa cum se gasesc oameni sa "iti scoata eroismul din cap" asa s-ar gasi si pentru ei oameni sa le scoata "vitejia" din cap. Nu degeaba e vorba aia: "Prosti, da' multi"...dar se pare ca e valabila doar la vreo betie. Nu uitati cazul celui mort la Brasov, cand a fost atacul armat la casa de amanet parca. Sunt de acord ca trebuie sa eviti certurile, scandalurile, dar ce faci cand esti pe strada si unu' e batut de vreu sofer karatist la cap??? |
--------------------
Dacia
berlina
1998 Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 9 Feb 2010, 17:34 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 13:06 |