Am un vecin violent, cum scap de el?, Ghid de supravietuire in Romania
![]() ![]() ![]() |
Am un vecin violent, cum scap de el?, Ghid de supravietuire in Romania
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 9 Feb 2010, 17:29) QUOTE(FLP @ 9 Feb 2010, 17:30) Ia uite-i p-astia ce repede au sunat!!! ![]() This post has been edited by Marty: 9 Feb 2010, 17:34 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
gugal cuaie
|
--------------------
.
.
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Nu ma, spitalu` cuaie.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
FLP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
Marty |
![]()
|
Ce repede au sunat astia la gugal, cuae!!!!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
FLP |
![]()
|
ba.... gugal ma suna pe mine, nu eu sun la ei.
|
--------------------
.
.
|
Marty |
![]()
|
Oooo, domnu' Chuck, ma scuzati, va rog!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca e cumnata-miu de garda va dau in primire ca voi ati sunat
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(ovidiun @ 9 Feb 2010, 17:17) A fost zilele astea cazul soferului de autobuz care il batea pe unu. Daca ar fi intervenit in aparare un om din autobuz, e foarte posibil sa se fi lasat cu doi batuti. Daca tipau toti din autobuz (nu trebuie musai sa sara la bataie) nu s-ar mai fi lasat cu niciun batut. Nu ma dau viteaz, ca nici eu nu as fi coborat din autobuz ca sa ma trezesc singur cu idiotul in calduri. gata, s-a rezolvat. soferi - pasageri 1 - 1 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
poate nu stiti..dar adevaratele bestii din autobuze sunt babele cu sacosa de legume mirositoare :-s
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
De ce, le iau din tomberon?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
mai mult ca sigur. Chiar am vazut
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
prietene,ia un topor si scrie un mesaj de intimidare pe coada toporului si infige-il in usa;
merge garantat ![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Garantezi si pentru usa de metal? Ori acolo infinge un flex?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
La cum arata usile normale de metal cu siguranta ca daca dai tare de tot cu un topor maricel cel putin ramane infipt in... "tabla".
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Orice bloc cu lift are in peretii de tabla ai liftului urme de topor si orice contribuabil are dupa usa apartamentului sau dupa portiera daciei un topor in primul caz si o bata de baseball in al doilea. Se mai sperie cineva cand vede urme de topor in usa personala sau se gandeste: "iar a venit beat vecinu' de la 3".
|
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
A, si nu orice tabla, ci tabla de Sidex.
![]() De obicei, cand se restaureaza cabinele de la lift cu tabla (PFL-ul demult a sfarsit pe gratarele facute de locatari in fata blocului), se adauga intr-un colt, instructiunile de utilizare: 1. Nu scrieti expresii obscene, precum: "Bagami-as ... in ...." "Sugi ..." etc. 2. Nu dati cu toporul in peretii de la lift, intrucat ies urme precum...(gaura de topor) 3. Nu desenati obscenitati, precum... Nu pacate nu prea se respecta regulile astea, ci doar se multiplica exemplele. Un prieten avea un vecin care, ca sa nimereasca butonul etajului sau pentru cand venea beat acasa, facuse o gaura in plexiglas cu bricheta sa tip autogen in dreptul butonului corespunzator. This post has been edited by Laurentziu83: 11 Feb 2010, 10:34 |
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
@Marty: Ce-ai mă? De unde să știu eu ce fac moldovenii ăia în Galați?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
Galati, Braila, Tecuci... plm, tot aia.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(Marty @ 11 Feb 2010, 10:04) Asa se traieste la Galati? Toporu-n tabla de la lift e un must? DragosP, ia explica-ne, tu de ce dai cu toporu-n tabla de la lift, nu stii ca-l doare si pe el? Lasa-l ma ca iar a baut.... QUOTE(Marty @ 11 Feb 2010, 10:48) ba nu mai brailenii au un dialect aparte.....,,nitel,oleaca, drept pat" etc. vor sa vorbeasca ca la capitala da nu le iese |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Se vede ca nu stai prin MicroNoaptea(20, 21, 40, 39, etc).
N-ai vecini care joaca table vara in pijamale pe trepte in fata blocului de zici ca-s pacienti de la Judetean? This post has been edited by Laurentziu83: 11 Feb 2010, 11:42 |
--------------------
.
.
.
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 11 Feb 2010, 11:41) N-ai vecini care joaca table vara in pijamale pe trepte in fata blocului de zici ca-s pacienti de la Judetean? table mai tare ca in tigline nu se joaca in nici un cartier iar lifturi cu urme de topoare nu am vazut , poate prin locurile frecventate de tine sunt asa ca nu te contrazic EDIT ce razi mai stansibran ![]() This post has been edited by l@u: 11 Feb 2010, 11:57 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
apropo, cica au bagat 3G în Galati.
This post has been edited by Markos: 11 Feb 2010, 12:24 Attached thumbnail(s) 3G_Galati.jpg ( Size: 569.68k ) Number of downloads: 287 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 02:35 |