Filet planetara dreapta Dacia 1310
![]() ![]() ![]() |
Filet planetara dreapta Dacia 1310
ska8er |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 20 October 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2007
|
|||
DJ-55-AMC |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 542 Joined: 22 December 12 From: Craiova ![]() |
Iti recomand ca mai intai sa cureti foarte bine filetul cu o perie de sama si dupa sa il dai cu spray degripant. Il lasi minim 10-15 minute si dupa incerci. Bafta.
Filetul din cate stiu este normal |
--------------------
Dacia
1310 L
1997
- DJ-55-AMC
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Nu cu peria de sarma, ca poti deteriora filetul mai rau; spray degripant e suficient, + cheie. Nu exista diferente intre stanga si dreapta, la planetare (sunt aceleasi, interschimbabile), iar filetul e normal (dreapta la toate).
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DJ-55-AMC |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 542 Joined: 22 December 12 From: Craiova ![]() |
Daca era filet de 5-6 mai ziceam dar la ala de la planetara nu prea vad cu se poate strica doar de la o perie de sarma. Sarma este mult prea subtire
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997
- DJ-55-AMC
|
|
ska8er |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 20 October 13 ![]() |
Nu am reusit sa desfac piulita. Am dat si cu spray pt rugina si am lovit-o si cu ciocanu cu dalta dar tot nu s-a miscat.
Cred ca am sa tai piulita cu flexul si cumpar alta noua. Am atasat si doua poze ![]() Attached thumbnail(s) piulita.jpg ( Size: 81.71k ) Number of downloads: 216 DSC00300.JPG ( Size: 496.49k ) Number of downloads: 255 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007
|
|
DJ-55-AMC |
![]()
|
Trebuia sa bagi o teava mai sanatoasa de 1 metru pe teul de forta si nu te mai chinuiai.
Dar e buna si ideea ta ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1997
- DJ-55-AMC
|
|
pcostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 627 Joined: 5 February 08 From: Resita,CS ![]() |
sensul de desfacere e cel din poza si da trebuie o teava mai lunga
filetul este M20 X1,5 Bafta! |
--------------------
dacia
1300
-cs
- -------
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Pune o cheie de 32, cu prelungitor (o ranga), si trage tare de ea, ca se va desface. Nu taia piulita, ca nu e necesar, inca mai e buna. La berlina nu e necesara strangerea asa de tare, pentru ca rulmentii sunt separati, nu sunt stransi ca la Nova si toate alte masini, de piulita planetarei. Se strange, atat cat sa nu prinda joc in canelurile fuzetei, adica ca orice piulita de marimea ei, nu cu ranga ca la camioane. Nici siguranta atidesfiletare, nu-si are rostul aici, doar daca in caneluri e joc (ceea ce nu cred).
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:30 |