Probleme punte?, dupa un mic incident cu o brdura
![]() ![]() ![]() |
Probleme punte?, dupa un mic incident cu o brdura
anorhythm |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 3 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|||
solenzaxjg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 21 August 09 ![]() |
Eu zic sa vezi daca nu sa rupt pe undeva sau fisurata eu asa am patit la dacia 1300 dar era fisurata si pana la urma sa rupt si daca am sudato si desdoit si mi-a trebuit punte nou acuma depinde de cazul tau.Numa prostii aveti in cap sa faci drift pe langa borduri si santuri si tot felul faceti pe camp drept si fara denivelari(musuroaie).
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
- CJ 07 JBY EU SI VISINIA MEA
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Ai facut intentinat drift sau te-a "furat" ?
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Stiu pe cineva care a patit exact ca tine cu o berlina. A rezolvat indreptand axul la strung. Din pacate la slz axul nu se gaseste ca reper separat, ar fi fost ideal lucrul acesta.
Ca sa redresezi spatele masinii ce derapeaza in partea dreapta, se vireaza rotile tot spre dreapta si se controleaza din acceleratie. Deci da, cred ca se poate iar mecanicul are un comision promis din vanzarea puntii respective. |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
anorhythm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 3 February 10 ![]() |
da bolidu m-a furat mai mult decat am vrut.
CIPTUNING voi merge la un alt mecanic sa vad ce zice, pt ca am impresia ca voi da bani pe o punte la randu-i indreptata. Am uitat sa spun : a cerut pe punte 2 mil cu "totul" si 1 milion montatul. ce parere aveti de cifrele astea? |
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
|
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
moustache |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 12 July 04 From: Brasov ![]() |
N-ai ce sa mai indrepti. Gandeste-te la ceva amorse de fisuri, invizibile, dar care pot avea efecte dezastruase. Si daca nu iti pasa de tine, gandeste-te ca si noi, care mergem pe aceleasi drumuri nu avem nicio vina ca ai avut chef de adrenalina si nu iti poti permite decat o pseudo reparatie (oricum ai indrepta-o, nu ai sa mai scoti unghiurile ca la o punte buna, dar ii dai sanse mari sa se rupa...)
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- BV-36-MAT
|
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
si eu am schimbat puntea spate in urma unui accident , cand a intrat cineva in mine a impins masina in bordura.
Din cate am inteles , o punte stramba nu se mai face noua , o sa ai mereu probleme cu geometria si alte chestii. Parerea mea este sa o schimbi.Eu am schimbat-o pe RCA-ul vinovatului ![]() Atasez o poza cu roata dupa lovitura , era inclinata in interior Attached thumbnail(s) Image_263_.jpg ( Size: 159.08k ) Number of downloads: 272 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 00:50 |