Casetofon de masina in scurt
![]() ![]() ![]() |
Casetofon de masina in scurt
feminabarr |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 23 November 04 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
LOGAN Laureate
- TL-28-WDT Locatia: Bucuresti/Tulcea/UK
|
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai vezi sa nu cumva sa le legi gresit si sa nu nimeresti firele bune, ca daca s-a stricat mufa poate legi alte fire. Daca mergea inainte sa se strice mufa ar trebui sa mearga si acum fara probleme.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
depinde de ce cass e vorba. daca e din cele de tip mai vechi, care poate sta pe modul deschis (astea digitale la intrerupere de curent nu se deschid cand revine curentul singure, cel putin asa sunt toate pe care le stiu eu), e normal sa faca ceva scantei, daca incepe sa consume curent imediat la cuplare...incearca sa lasi masina pe pozitii cu o borna decuplata, si apoi cupleaz-o....daca nu ies scantei eu ma fac popa, si asta nu inseamna ca e scurt, inseamna ca e consum.
Daca e digital, mi-a obosit mainile degeaba ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Despre ce marca de casetofon e vorba?
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 23:40 |