Aer in benzina
![]() ![]() ![]() |
Aer in benzina
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Cu aspiratorul a incercat?
|
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 9 Feb 2010, 15:24) Care aer e vapori de hidrocarburi vroiai sa spui? ![]() Domnule fost membru, dar mai exista si cavitatia. Ca benzina curge cu viteza prin unele tevi si modofoca presiunea. Vapori pe naiba... Iarna? Si nici vara nu se pune problema, ca doar rezervorul sta la umbra, sub portbagaj. Cat despre presiunea modofocata... ea e mult compensata de presiunea aerului eliberat de benzina. Daca nu ar fi asa, benzina ar tinde sa ramana in rezervor. Horror vacui iti spune ceva? @fost membru Aerul sigur iese... Ca am mai vazut prin pompa cum le mai sar la cate unii busoanele din mana in timp ce deschid... Acu' nush daca nu-s busoanele mai lunecoase din cauza ca au alimentat nefericitii la Petrom datile trecute. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(fost membru @ 9 Feb 2010, 15:38) Ai pus mana la orificiu? gata, s'a porcait si topicu asta ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Pe inel au intrat 2 utilaje sa curete zapada.....nu iti face griji, stai linistit e totul bine.
|
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
ache2 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 9 October 03 From: Berceni, PH ![]() |
deci: m-am cenzurat pe mine de ris !
vis-a-vis zicea ceva de razuit cu racleta ... cum ajung pina la aia ca sa "spal" rusinea ![]() |
--------------------
FIAS / Baikal
Clona BROWNING / IJ 18 MN
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Readuc in lumina cele trei elemente esentiale vietii pe pamant si-anume:
apa, aeru' si .............fraieru' ![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
variable_dynamics |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 976 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 9 Feb 2010, 15:24) Domnule fost membru, dar mai exista si cavitatia. Ca benzina curge cu viteza prin unele tevi si modofoca presiunea. Cavitatie la regimul ala de curgere? Trebuie indeplinite conditii destul de stricte de sectiune si viteza de curgere pentru aparitia cavitatiei.Nu apare cavitatie in cazul curgerii combustibilului in timpul alimentarii deoarece datorita formei traseului nu se atinge regimul de curgere corespunzator. modofoca? ![]() ![]() In alta ordine de idei, nu va mai plangeti dom'le de aerele astora din benzinarii! Aerul respectiv este puternic aditivat si are un rol esential in desfundarea jiclorului de ralanti la masinile cu injectie multipunct. Totodata, ECU este programat detecteze tipul de "aditiv"(cu ajutorul detector de gaze(naturale sau artificiale), a carui montare in autoturism este si va fi tinuta secreta) sa tina cont de cantitatea acestui "aer" si sa aplice corectii specifice, in functie de aditiv! Atentie mare insa la aerele de tip "mancare chei ef si", aere care sunt daunatoare pentru catalizatoare. Da, si eu recomand un filtru de aer la gura de umplere, pe toata durata alimentarii in benzinarii. Vorba unui coforumist, nu poti sti cu ce aere te trezesti in rezervor. Fiti vigilenti! Numai bine. |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
2000 A little less conversation, a little more action.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
aerul din benzina ajuta la o ardere mai buna, e simplu, ce atatea discutii?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Interna sau externa?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Markos |
![]()
|
mixta.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
variable_dynamics |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 976 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Ardere prin scanteie, desigur.
Atentie insa, deoarece poate rezulta flacara mov... ![]() This post has been edited by variable_dynamics: 9 Feb 2010, 19:57 |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
violet
![]() Fara indoiala, prezenta aerului in combustibil nu poate fi decat un atac energetic ![]() This post has been edited by TheFastOne: 9 Feb 2010, 20:10 |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
fost membru |
![]()
|
Am auzit, de la surse demne de incredere, ca daca iti baga prea mult aer se poate cala motorul prin deshidratare.
|
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
variable_dynamics |
![]()
|
Da, i se usuca gura! Si gatul...de umplere.
|
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
|
|
Markos |
![]()
|
în cazul asta se pune un carton in fata radiatorului.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
variable_dynamics |
![]()
|
Vedeti, stimati colegi?
Ii tot injurati pe lucratorii pecoisti ca va pun apa in benzina! Ei, sarmanii de ei, vor sa impiedice deshidratarea motorului. Adevarati samariteni. @Markos:Ideea cu cartonul nu e buna deloc! Daca face motorul febra, fiind si deshidratat de la aerele din benzina....sigur da in primire. LaterEdit: Sfat de sezon: bagati si 2-3 strepsils in vasul de expansiune. CU viscolul si frigul asta....doamne pazeste! This post has been edited by variable_dynamics: 9 Feb 2010, 20:39 |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Radeti voi radeti, dar daca nu are benzina aer comprimat, masina va trage aerul lipsa la deschiderea busonului!
Mie mi-a facut asta si am mers, dupa ce m-am prins, repede la pompa petrom ca stiam ca doar acolo au cu aer! This post has been edited by eXtenSion: 9 Feb 2010, 21:05 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
ideea este asa. am avut surpriza sa bag motorina de la mol de la iesirea spre fagaras, mai aveam cam 8 litri in rezervor si am facut plinul pana in gura. total... 68 de litri. Am bagat de la petrom in aceleasi conditii (cam tot atat aveam in rezervor), umplut pana in gura... 57 de litri. Cred ca aerul comprimat de la petrom este mai comprimat decat ala de la mol...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
fost membru |
![]()
|
|
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Nu e aer, e dioxid de carbon, au o masina ca alea de umplut sifoane, baga codoiu' in benzina, sa iasa acidulata... Merge si cu capsule cand nu vine codoiu' pe retea.
Acu' clientii nu prea stiu, da' poti cere si benzina plata daca nu-ti place sa simti curent atunci cand duci mana la orificiu. Plus ca, din surse de incredere ale OTV, am aflat ca din cauza scaderii vanzarilor (deh, criza) vor sa bage astia la pompa la Petrom pe langa benzina, motorina si suc de capsuni, cirese, mango, kiwi, bere, vin. Au cumparat niste know-how de la dozatoarele TEC ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
fost membru |
![]()
|
Mamaaaa, nu beti.
![]() This post has been edited by fost membru: 9 Feb 2010, 23:20 |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
b-73-zdv |
![]()
|
![]() doar eu si solnita mea Group: Members Posts: 124 Joined: 20 December 09 From: capitala ![]() |
e indulcit cu zahar sau cu indulcitori?
|
--------------------
dacia
solenza confort
2004
- B-666-RAI Apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur
|
|
variable_dynamics |
![]()
|
Zaharina e buna?
Am voie sa mai completez cu zaharina ulterior alimentarii de la pompa? Ca astia sigur nu pun destul! Promit ca voi completa cu simt de raspundere(su nu creasca glicemia!) Zicea cineva mai sus de suc de visine... Eu as vrea sa vin cu el gata facut de acasa si sa-l torn in rezervor imediat dupa alimentare(ca pe aditivii de combustibil), ca sa fiu sigur ca e natural. Alea de la TEC sunt pline de chimicale. Propun sa se fabrice aditivi(gen 2+2) cu suc de visine acidulat si, de ce nu, si cu alte arome. QUOTE(Alydor) Cred ca aerul comprimat de la petrom este mai comprimat decat ala de la mol... Da, si eu inclin sa cred lucrul asta. Si in plus, il comprima de doua ori!!!(ca la tarie, cand se fierbe de doua ori sa fie mai pura). Mare grija de unde alimentati, stimati colegi. Cautati combustibilul cu cele mai rafinate aere! Fiti (in continuare) vigilenti! Numai bine. This post has been edited by variable_dynamics: 10 Feb 2010, 09:47 |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sucu' de visine acidulat nu e bun!!!! Atentie mare, e acidulat cu codoi, nu contine oxigen, deci invariabil codoiul din sucu' de visine va neutraliza oxigenu' venit pe admisie si masina va merge exclusiv pe benzina!!!!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
b-73-zdv |
![]()
|
![]() doar eu si solnita mea Group: Members Posts: 124 Joined: 20 December 09 From: capitala ![]() |
am auzit ca astia de la lukoil baga aer din siberia,calitatea premium.din cate am inteles faci peste 2000 km cu un plin.ce conteaza aerul curat
![]() |
--------------------
dacia
solenza confort
2004
- B-666-RAI Apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur
|
|
variable_dynamics |
![]()
|
QUOTE masina va merge exclusiv pe benzina!!!! Doamne pazeste! N-am vrea sa se intample asa ceva!!! Hai, ce naiba, macar un pic de apa...sau un pic de pamant, ceva! In orice caz, DOAMNE FERESTE de benzina pura... Bine ca mi-ai atras atentia.... Numai bine. |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Apa plata neaparat
![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 08:15 |