Cum iau unii 400 lei in 3 minute :)
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cum iau unii 400 lei in 3 minute :)
XMihai |
![]()
|
||
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cum IAU unii...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Ai perfecta dreptate, am vazut cand a aparut, dar deja tu postasei, rapid esti
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Care-i treaba cu IAU-ul ?
![]() |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Mare jmen 400 lei in 3 minute ... manelarii aia infecti dealde salam, guta puta si vijelie pamant de flori iau sunte de coco in 2 minute ...
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
La liga profesionistilor, se schimba situatia...
Aia de mai sus nu a ajuns inca la nivelul unde are nevoie de om special pentru strans banii de pe jos. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
q_acdc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 19 July 10 From: Bucuresti ![]() |
Din maldarul de bani arucati(fara numar) majoritatea manelistilor trebuie sa-i dea inapoi!(majoritatea banilor sunt numarati inainte de a fi aruncati)
|
--------------------
Dacia
Logan 1,4MPI
2008 preference 1.4 75cai AC DC - RIDE ON
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Macar Andreea Voica pot zice ca e cantareata,mie unul imi place.Dar Salamu' si alte mezeluri...nu mai zic nimic...
|
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
twingo_buc |
![]()
|
![]() fost twingar Group: Members Posts: 883 Joined: 4 January 09 ![]() |
alea cu datul inapoi sunt basme
![]() |
--------------------
mitsubishi
colt CZ3
1.1 75CP 2008 MOTION
- B8x8BBB fost twingar si fost TDI-st
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.294 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE Din maldarul de bani arucati(fara numar) majoritatea manelistilor trebuie sa-i dea inapoi!(majoritatea banilor sunt numarati inainte de a fi aruncati) Permite-mi sa nu te cred! Daca vrei sa fii credibil, dovedeste! |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Unde e tovarasul Boc sa ii impoziteze cu 16%?
Evazionistii ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
q_acdc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 19 July 10 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiu de la un tip care se ocupa cu echipamentele unor lautari!Nu de putine ori a iesit cu scandal.
|
--------------------
Dacia
Logan 1,4MPI
2008 preference 1.4 75cai AC DC - RIDE ON
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th June 2025 - 08:44 |