Emag - teapa sau seriozitate
![]() ![]() ![]() |
Emag - teapa sau seriozitate
vallyyy |
![]()
|
||
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
De ce ii defaimezi din auzite?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
eu am cumparat calc de la cel.ro si sunt foarte multumit nu am ce sa reprosez
|
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu am comandat si la cel si la emag si nu au fost probleme la nici unii. La emag am avut si probleme de garantie si s-au rezolvat si alea ...
Din punctul meu de vedere ambii sunt OK. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Eu mi-am luat tv-ul de la emag. Livrarea a fost imediata, doar ca in pachet nu am gasit certificatul de garantie. Cu niste telefoane suplimentare am rezolvat. Acum e posibil ca la manipulare curierii sa fi avut lipici pe mana.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
De aprox. 3 ani de zile achizitionez de la emag, si personal si pentru firma la care lucrez. Nu am avut nici o problema nici cu livrarea nici cu produsele. Tot timpul am fost in legatura cu un operator de la ei si inclusiv cu cel de la firma de curierat care facea livrarea. Produsele achizitionate sunt de la stickere de memorie, boxe de pc, hdd-uri externe pana la laptopuri si chiar un iMac . Din fericire nu am fost nevoit sa apelez la garantie pana acum, asa ca nu ma pot pronunta cu privire la aceste servicii.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
CatalinCTM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 3 August 09 From: Romania ![]() |
Salut.... eu am cumparat de la emag . O sursa recom in valoare de 600ron , o placa de baza zotac , in valoare de 550ron , o carcasa in valoare de 250ron , niste casti nokia bluetooth (400ron aproximativ) ... Nu ma laud cu preturile , ci vreau sa subliniez altceva. Majoritatea au fost cumparate pe comanda , nefiind in stoc , baietii m-au sunat cand era marfa venita, sa merg sa o ridic. Odata nu am fost atent la telefon , si m-au sunat baietii de vreo 10 ori , ca sa dea de mine... Eu personal recomand emagul (cel putin din experienta mea) . De asemenea va recomand sa mergeti personal la magazin , si sa comandati produsul , sa il platiti . Evitati livrarea prin curierat pentru ca puteti avea surprize(un coleg a comandat un hdd si acesta a venit lovit, a mers 1 saptamana si porma si-a dat sufletul , a fost oarecum obligat sa il ia , asa lovit , s-a dus la garantie si cei de acolo ziceau ca el l-a lovit , nu i l-au schimbat , o epopee mare).
This post has been edited by CatalinCTM: 24 Jan 2010, 12:25 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2009
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cumpărat de la Emag: TV / monitor LCD, volan, laptop, hdd,
Cumpărat de la PC-Garage: router, media player, cooler laptop Cumpărat de la Cel: laptop, hub audio Nicio problemă cu niciun produs, cel mai vechi având deja 2 ani jumate. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
esti nrocos, eu am avut probleme cam cu tot ce am cumparat
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Depinde și ce cumperi, eu mă feresc de reduceri și oferte...
|
--------------------
-
-
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Vad ca e in contradictoriu cu ce am citit ...... o sa comand pana la urma aparatul .......le ei pe site scrie ca e transportul gratuit luna asta oriunde in tara ......stiti ceva de veridicitatea acestui fapt ?
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Transportule gratuit la ei de prin septembrie... Nu știu însă dacă gratuitatea asta include și taxa de ramburs, în caz că plătești cash... Altfel da, e gratuit, eu am plătit cu card-ul de fiecare dată...
|
--------------------
-
-
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
E adevarat. La fel a fost si in decembrie. Platesti doar cat scrie la produs(e) pe site.
This post has been edited by SilviuB: 24 Jan 2010, 12:31 |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
vioara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 1 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 1.5
2006
|
|
alxemanuel |
![]()
|
![]() Avansat Group: Members Posts: 279 Joined: 9 November 08 ![]() |
Eu am cumparat de la cel doua laptop-uri, in comenzi diferite iar de la emag am cumparat diverse lucruri anul trecut, iarluna asta un router wireles si nu au fost probleme niciunde
This post has been edited by alxemanuel: 24 Jan 2010, 12:34 |
--------------------
Opel
Corsa
1.0 B
- KWP Doar cativa dintre noi sunt ceea ce parem a fi. (Agatha Christie)
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Seriozitatea unui vanzator (on-line sau clasic) se vede la rezolvarea unei probleme hai sa zicem atipice: defecte, garantii, returnari samd.
Asa, doar la livrarea proriu-zisa n-am avut probleme niciodata (am citit tot felul, in special probleme datorate curierului, dar n-am patit si nici nu cunosc pe nimeni sa fi avut neplaceri la capitolul asta) si am cumparat de la mai multe magazine on-line. Nici probleme la capitolul garantie/defecte nu am avut (si sper sa n-am) recent, deci nu ma pot pronunta in favoarea sau defavoarea seriozitatii unuia sau altuia. Despre emag, e mai usor cu ei in orasele unde au showroom, atat pt. livrare (poti plati cu cardul dupa ce vezi marfa) cat si pt. garantii. |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
vallyyy |
![]()
|
Gata am plasat comanda, Doamne ajuta ! ...........acest topic o sa fie unul pro emag
![]() |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Am cumparat mai multe produse de la eMag. La livrare nicioadata nu au fost probleme. Am avut si un laptop dus la garantie, au spus ca dureaza maxim 2 saptamani si asa a fost, dupa fix 2 saptamani mi-au dat mail ca pot sa il recuperez.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
asa e pe net sunt destule reviewuri negative ptr emag si ptr pcgarage dar trebui sa te uiti si la data lor , multe sunt vechi de atunci ``julieta sa stilat``... nici eu nu am avut mari probleme cu boon pc , evomag , oktal , pcgaraj , dcshop de la emag nu am luat... singurele probleme le am cu etc de ordinu , produsu apare in stoc dar de fapt nu e , sau e la comanda dar nu mi-l pot aduce din diverse motive penibile... sau au promotii , cumperi un laptop si primesti o geanta , tot timpu uita sa dea acele cadouri trebuie sa-i tragi de mana.
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Din păcate ce scrie pe net este adevarat in mare parte. in experienta mea cu lumea IT, rar am intalnit firma mai neserioasă decaât ei, deși nici Asbis nu mi s-au părut perfecți. La livrări mai apăreau probleme cu ei în trecut, iar la garanții dintotdeauna. Chia rareori am auzit un client mulțumit emag. Aici mă refer la oameni neavizați în IT, care cumpără în general ''la ofertă'', nefiind atenți la calitatea îndoielnică a produselor achiziționate. Iar în general, reprezentantul de la Garanții va încerca mai întîi (nu doar la Emag) să pună în cârca clientului defectul. Depinde cât de informat este acesta, și cât de credul este. Dar într-adevăr, Emagul este rege al refuzurilor la ganație, în general nemotivate suficient. Nu pot da nume ale firmelor care au schimbat pentru mine pe garanție diverse componente, dar sunt și unii corecți, care pot observa și un defect ascuns, care pot recunoaște că o cutie a venit deja lovita, etc. Depinde și cum pui problema. Concluzie: feriți-vă de țepe, nu neaparat de emag.
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Mie emag-ul mi-a lasat un gust amar cand a venit vorba de garantie la o placa de baza. Prima data mi-au dat-o pe aceeasi, fara sa o fi reparat si a doua oara mi-au schimbat-o cu una second hand. Macar merge. Toata treaba a durat o luna.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Cumparat laptop de la cel.ro, livrat a doua zi. Nu are probleme.
Cumparat laptop de la eMag, din showroom. Fara probleme, merge impecabil. Cumparat inca un laptop de la eMag, acelasi model, cazut DVD-RW dupa circa 4 luni. Dus la garantie, schimbat fara probleme, am fost sunat dupa 5 zile sa il ridic. Referitor la garantii, personal consider ca sunt companii prea mari ca sa se joace cu drepturiloe consumatorilor. Ca mai sunt angajati carora le este lene sa preia in service, e partea a doua dar nu cred ca le-au spus sefii sa faca pe cat posibil sa refuze servisarea. Atata timp cat nu este un defect evident provocat de utilizator, nu cred ca vor fi probleme niciunde. Bafta! |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Bun, acu' ca ne-am lamurit ca eMag e un furnizor normal, cu toate alea bune si alea rele, totusi sa nu uitam cine si ce se ascunde in spatele lor!
![]() This post has been edited by paul_damian: 24 Jan 2010, 14:17 |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
exact asta am vrut sa spun si eu!!!!
ENTITATEA MISCARII ANTI-GORILIENE! =)))) serios vb, si eu am luat de multe ori de la ei, si mi-au livrat si in 10 ore ce aveam |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Am 3 laptopuri cumparate de la e-mag, seriozitate si promptitudine..... recomand !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
1 laptop și un hdd extern. Prompți și corecți până acum.
|
--------------------
.
.
.
|
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
lucrez cu emag de 5 ani.
Nu am avut nici o problema, si am cumprat destul de multe de la ei. |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
- b25wzj Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
hdd extern cumparat de la e-mag,no problem.
|
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Informativ zic, emag a fost cumparat si de atunci politica lor este de adaos de cel putin 8% chiar si in promotie.
La CEL si la altii adaosurile pot fi si mai mici.La emag nu. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Da' au si discount mare cand cumpara de la furnizori. Adica la mine la munca sunt produse pe care le cumparam de le furnizori cu cat le vand ei la end-useri.
Un singur lucru' am luat de la ei, un monitor Samsung acum aproape trei ani. Da' atunci am mers sa-l iau de la showroom, mi-era frica cu pixelii morti sa nu nimeresc vreunu aiurea, m-am plimbat cu el pe metrou si maxi-taxi. N-am avut probleme cu el, deci experiente personale legate de garantie nu am. Insa de la un amic care lucra pe la ei la telefoane, stiu ca erau destul de multe probleme in ceea ce priveste timpul in care se rezolva o garantie. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:41 |