DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> General Autocom Maracineni- Buzau, Cum repara dealeru Dacia din Buzau o Dacie

bz_26_zzz
post 10 Feb 2010, 12:31
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Buzau / Bucuresti

Sunt cei mai prosti oameni in serviceul ala. Nu sunt in stare de nimic. Niste incompetenti. Mi-au vopsit capota la masina de 5 ori ca nu le iesea culoare. A durat 2 saptamani treaba asta excl.gif excl.gif excl.gif excl.gif

excl.gif

--------------------
Audi Q7 2014
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CGDBZ
post 10 Feb 2010, 18:10
Post #32

Membru autentic

From: BZ

"esti una din cauzele pentru care treaba merge prost in tara asta" , multumesc , se pare ca ma cunosti foarte bine de poti face o astfel de afirmatie , uite ca ai descoperit si problema tarii , oamenii ca mine.
Da argoane , cred ca exact asa au gandit si ei , las-o ca merge si asa ca doar e dacie , cat despre piese daca cauti gasesti si piese de calitate dar ceva mai scumpe , totul e sa VREI sa faci treaba buna ,sunt sigur ca daca ma duceam cu vre-un "mertan" mestereau la el vre-o saptamana .
Astept caldura sa fac ceea ce trebuiau sa faca ei , daca o sa se mai intample (sper ca nu) stiu ce am de facut.
Multumesc celor care ma inteleg .Bafta

--------------------
- - -
+
CGDBZ
post 15 Feb 2010, 15:16
Post #33

Membru autentic

Datorita acestui topic cat si a unui mail trimis la Vocea Clientului Dacia, domnii de la General Autocom m-au chemat cu masina in service pentru a remedia cele relatate de mine in acest topic. Azi am fost si am ridicat masina , sunt oarecum multumit , spun oarecum deoarece masina nu este cum a fost asta datorita pieselor de schimb care nu sunt de aceeasi calitate cu cele originale ale masinii dar acest lucru nu li-l pot imputa celor de la General Autocom ,domnii au rezolvat nemultumirile mele : au vopsit semiaripa ,au pus mastic la imbinare si au vopsit din nou aripa . Daca ar fi facut acest lucru de prima data nu ar mai fi existat din partea mea critici si nemultumiri referitoare la reparatia facuta .
Multumesc celor ce au postat in acest topic .

--------------------
- - -
+
bz_26_zzz
post 15 Feb 2010, 17:34
Post #34

Membru autentic

From: Buzau / Bucuresti

Ma bucur ca pana la urma au facut treaba buna. Dar eu tot la parerea mea raman ca sunt praf oamenii de acolo la orice capitol. Am multe experiente neplacute in acel service.

--------------------
Audi Q7 2014
+
Markos
post 15 Feb 2010, 17:47
Post #35

fost programator

From: Scursurești Vale

or fi împrumutat un meserias pentru o zi.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
SiloS
post 15 Feb 2010, 18:13
Post #36

Gangester

From: Buzau

Datorita acestui topic cat si a unui mail trimis la Vocea Clientului Dacia, domnii de la General Autocom

Dupa ce si-au batut joc de tine tu le spui "domni" ?

Cum adica datorita acestui topic respectivii te-au chemat inapoi in service ? Dai de inteles ca cei de la Dacia au citit topicul si s-au gandit sa "isi spele rusinea" si sa iti repare masina pe bune.

Oricum - parerea mea despre ei este aceeasi. Nu are importanta ca au fost niste "domni" si te-au chemat in service sa ti-o repare pe bune.

Erau niste domni daca ti-o reparau de prima data asa cum trebuie.
Dar sunt niste porci.

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
1999 FIAT ARCA AMERICA 403
+
namidee
post 15 Feb 2010, 18:15
Post #37

Membru autentic

From: Frankfurt

Din ce scrie lumea pe aici, reclamatiile la Vocea Clientului chiar sunt luate in serios de cei de la Dacia.

--------------------
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008
+
pastrama
post 15 Feb 2010, 18:16
Post #38

scursura umana

From: Ct

QUOTE(SiloS @ 15 Feb 2010, 18:13)

Dar sunt niste porci.
*

up.gif

--------------------
Tedei - -
+
CGDBZ
post 16 Feb 2010, 00:03
Post #39

Membru autentic

Faptul ca m-au chemat sa-mi repare cum trebuie masina nu ma face sa-mi schimb parerea despre ei , este rusinos faptul cum am fost tratat caci nu si-au batut joc de masina ci de mine , este inadmisibil sa se intample asa ceva la un service care reprezinta marca Dacia , service de la care aveam asteptari mari , la o lucrare de foarte buna calitate , cred ca analiza vopselei pentru a fi la nuanta cu cea de pe masina este de domeniul SF-ului .Bine macar ca au un vopsitor bun , la cat ma pricep eu a aprecia o vopsire buna a iesit destul de bine .Acum nu stiu de ce am fost tratat astfel , oare findca am berlina ?, oare daca aveam alta masina mai scumpa eram tratat altfel sau poate faptul ca nu am dat obisnuita spaga ?.Sper sa nu mai ajung niciodata la tinichigerie la ei , de fapt sper sa nu mai ajung la nici-un service la tinichigere . Eu o sa mai am deaface cu acest service , dar la mecanica , va trebui sa merg cu tatal meu cu Loganul lui la revizii iar pe viitor vreau sa-mi iau si eu Logan , poate o sa ma surprinda in bine atunci .
Bafta .

--------------------
- - -
+
boga81
post 3 May 2010, 15:32
Post #40

Membru autentic

From: Bucuresti

nu cumva au luat foc nitel? huh.gif

--------------------
Suzuki SX4 1.6 4x4 Navi - ex: '08, Sandel 1.5 dCi
MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm
Gone CrAzY! Back soon...
+
tribunul
post 3 May 2010, 16:48
Post #41

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

I-au ajuns blestemele.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
skija
post 3 May 2010, 17:08
Post #42

proud not to be american

From: Bucharest/Buzau

@CGDBZ - or sa te sune de la "Vocea Clientului General Autocom" zilele astea (pe mine m-au sunat de fiecare data). Si ii explici lu' tantea aia ce si cum. Dupa asta, care este defapt o sesizare, o sa te sune ala de la Service (ala tinerelu') si ii mai explici si lu' ala. Cel mai probabil te cheama la o constatare. Te duci, si cu un pic de tupeu le lasi masina sa o rezolve.

Daca nu, suni tu la Vocea Clientului Dacia, faci sesizare catre "General", si te suna ala tinerelu' si bla bla bla.... lasi masina.

Eu am trecut cu ei prin mai multe chestii... la unele s-au comportat f frumos, la altele mai greu, dar au rezolvat de fiecare data.

1. La papuc... dupa 600km mi s-a spart conducta de frana pe spate (eram pe DN10 in drum spre Covasna). Se intampla in perioada POD vs Basesescu. Am ajuns cu chiu cu vai in Buzau, am chemat platforma, au luat-o pe la Berca, nu mi-au cerut bani (ca-i rupeam) si i-au pus o conducta cu 50cm mai lunga (au facut-o colac). Mergea ca dracu' frana aia.. am constatat acasa, am dus-o iar, au facut comanda, au schimbat-o. (cu ceva scandal)

2. Am comandat Loganu' meu cu ABS.. au adus-o fara ABS (prostia e ca nu m-am uitat in proforma ce scrie...) - am avut nush cate revizii gratis pe faza asta, sunand la Vocea Clientului... ma rog...

3. La o revizie, au pus un filtru de motorina "stricat" si s-a infundat conducta de la rezervor (de sub scaunele din spate).. mi-au umplut masina de motorina.. a fost iures.

4. Cu papucul, iaras chestiii funny... batea vantu-n ea ca la nebuni si nu iesea caldura prin gaura din dreapta (parca nici jos). S-a dus soferul de la firma cu mama... Ala de acolo i-a zis lu' mama ca asa e facuta masina, sa bata vantu' prin ea ca nu are ce sa-i faca. I-a luat mama cu: mai baiatule... tu esti sanatos? asta e explicatie? pune mana si fa-o sa nu mai intre vantu'... (a sunat la Vocea Clientului). In 4 ore, usile erau aliniate, chedere noi, caldura mergea beton, si au reparat din initiativa lor yala de la bena. (masina era luata de la Livrari Speciale Dacia - aia care dau la Guvern si ministere.. aveam un prieten acolo). Nu a costat nimic - masina era in garantie.

Asadar... baga VOCEA CLIENTULUI, fii paracios, suna de cate ori e nevoie pana schimba aia tot ce e nevoie...

Revizia de 50.000 o fac la Metrotehnica - Seat, in Bucuresti, chiar daca dau cu 2-3 mil mai mult... macar fac treaba baietii de acolo...

Bafta

PS: Pe seful de service de pana acu 3 luni il chema Dorel, baiat de gasca, amic... aveam oaresce incredere sa merg acolo, se ocupa personal.. da' totusi il chema DOREL!

LE: acum am vazut ca ai rezolvat.. bravo!

This post has been edited by skija: 3 May 2010, 17:11

--------------------
LOGAN MCV 1.5dci 2007 - BZ 80 SKJ
decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
+
Mr_Devil83
post 3 May 2010, 21:21
Post #43

Membru autentic

aripa vine din fabrica grunduita. Daca grundul nu este zgariat, aripa nu este deformata se matuieste cu smirghel fin si apa si se vopseste. Unele service-uri mai si izoleaza cu body sau ceva mastic interiorul aripii.

Cat despre vopselele care nu bat la dacia... are un fost proprietar de supernova un logan pe aici cu mici retusuri de genul capota, bari care bat mai mult de o gramada si is facute fix la dacia service.

This post has been edited by Mr_Devil83: 3 May 2010, 21:23

--------------------
Dacia 1300 / SUPERNOVA EUROPA 1984 / 2002
+
CGDBZ
post 3 May 2010, 22:43
Post #44

Membru autentic

Aripa vine din fabrica cu o vopsea de protectie , nici vorba de grund , am mai suferit accidente si am vazut cum se procedeaza cu o piesa noua , se zmirgheluieste pana la tabla apoi se da cu sprit-chit si cateva straturi de vopsea , grund se da pe interiorul aripii .Cat priveste incendiul am vazut si eu la stiri , nu este la Dacia si nici nu mi-as fi dorit asta, nu le doresc raul , vreau doar sa fie profesionisti , sa nu faca de ras marca Dacia.

--------------------
- - -
+
Mr_Devil83
post 3 May 2010, 23:29
Post #45

Membru autentic

sprit-chit se dadea de mult, acum se numeste filler. Crede-ma ca vopseaua aia protectoare din fabrica e grund (ma rog, nu grund de ala rosu dar tot cam aceleasi proprietati le are).

Crede-ma ca fillerul se foloseste doar cand este nevoie sa repari stratul de vopsea, nu cand elementul de caroserie este nou si vine tratat din fabrica anti coroziune si imbracat in grund.

Nu ma refer la piesele facute de conex, alea gri pentru ca alea nu sunt tratate cu nimic.

Si am vazut ca la logan ne-au venit niste piese imbracate intr-o folie albastra ca sa nu se zgarie la transport. Barile de protectie de asemenea vin in ambalaje protectoare.

Oricum e de admirat faptul ca dacia inca asigura piese de schimb pentru berlina. La daewoo am comandat praguri de opel kadet pentru ca ametitii aia de coreeni nici macar piese de schimb nu asigura dupa cum prevede legea.

Marca nu se face de ras. Au creat niste autoturisme destul de fiabile si cinstite pentru banii lor si se vede chestia asta.

--------------------
+
CGDBZ
post 3 May 2010, 23:40
Post #46

Membru autentic

Nu stiu cum vin piesele de pe alte masini dar aripa de pe a mea avea o vopsea neagra lucioasa pe ea , de unde stiu ? , pai cand au dat sa schimbe becul la lampa de semnalizare au miscat lampa si au atins vopseaua , vopsea ce a sarit si s-a vazut acea vopsea neagra , lucioasa , a sarit parca ai decoji un ou .Atata timp cat reprezinta marca Dacia daca ofera servicii de proasta calitate eu consider ca fac de ras marca Dacia caci Dacia trebuie sa asigure un service de calitate pentru masinile vandute.

--------------------
- - -
+
Mr_Devil83
post 4 May 2010, 12:01
Post #47

Membru autentic

vopseaua aceea neagra este un grund auto mai special. Da, masina a fost reparata in graba pentru ca vopseaua in mod normal nu ar fi trebuit sa sara si sa ramana grundul. Asta inseamna ca nu a fost matuita bine si vopseaua ta galbena nu a avut de ce sa se prinda.

Totusi cel putin aripa daca zici ca are grund negru pe ea inseamna ca e de brasov si nu de iasi biggrin.gif.

Asta e, conceptia in service-uri e ca mai tii berlina 1 2 ani si apoi o duci la rabla, de aia le fac toti in graba si ar mai fi faptul ca ora de manopera la modelul asta de masina e cel mai prost platita.

--------------------
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 14:09
Forum Renault