ALCATEL, mai face telefoane?
![]() ![]() ![]() |
ALCATEL, mai face telefoane?
Alexu7 |
![]()
|
||
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
||
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|||
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
ia vezi aici
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Misto telefon ! vreau si io ! ne pui si neste poze 3d? vreau sa ma simt si mai tentat.
la Beringi are un model si cu pedimetru. iti spune citi copii ai. iar pe dc++ e un soft suplimentar care-ti spune si daca-s timpiti. This post has been edited by corbex: 29 Apr 2010, 10:43 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Alcatel?? nu te simti jenat la birt cand il pui pe masa?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
il tine in mina, sa nu se vada alcatelul, doar juma' de ecran si juma de chiuverti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
catsaj, cede butuane are
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nokia-e71-and-e66-to-come-next-week-nokia-e72-rumored-2.jpg
e72.jpg uite butoane aici ![]() This post has been edited by C@talin: 29 Apr 2010, 10:47 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.375 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Gasesc unu din asta cu tastatura AZERTY? La noi intreb, nu la Peris .
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Alexu7 @ 29 Apr 2010, 11:05) Telefonul are o camera de 2mp asta e mai degraba o debara micuta, parerea mea. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
bai da voi va plictisiti groaznic pe la serviciu, ce de comentarii rautacioase.
nu mi-e rusine cu telefonul argoane, ca nu e un simbol al statutului social, sau poate la tine in sat e! de aia ai espero? ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
la noi replica Vertu e la putere, esti superstar cand il scoti pe masa..io nu mi-am permis, si mi-am pus la un Nokia ringtone de Vertu, face furori.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
nus'ce sa zic, parca n-as crede sa aiba tastatura qwerty, francezii folosesc azerty, invata greu si nu vor sa se adapteze la nimic, sint cam timpitei. Astia si cind se duc in Anglia, fac laba tot cu dreapta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
pulbur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 23 June 09 From: SM ![]() |
Mi-am cumparat recent un telefon Alcatel OT 708 cu touchscreen pe abonament la Orange.
L-am tinut 2 saptamani si l-am vanzut ![]() ![]() Camera foto de 1.3 megapixeli e de toata jena. Muzica se auzea extrem de prost. Touchscreenul era extrem de greu de folosit. Nu se gasesc teme , jocuri ,aplicatii ,nimica nu am gasit pe internet pt modelul asta. Bateria daca tinea mai mult de o zi era super ! |
--------------------
Dacia/Fiat
DSN
2002
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
face si alcatelu' telefoane mai fac si aia de la sagem, da' le vand sub nume ciudate. Ca de exemplu Vodafone 1230 care este de fapt alcatel, vodafone 541 care este huawei... si etc...
L.E. Saptamana trecuta sunase o pitzi ca ea are telefon vertu signature si ca vrea internet pe mobil. Explica-i lu' pitzi crizata ca a det degaba 8 meleoane pe un nokia 1101 imbracat in alte haine... Cum adica nu mere internetu pe mobil pe vertuu ei? Ca orice copil are internet pe un telefon de 30 de lei si ea pe telefonu ei de 800 de ron nu ii merge internetul? Nu vreti sa stiti ce show a iesit... Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 29 Apr 2010, 22:02 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Si nu i-ati spus sa dea in judecata compania nokia pt ca face telefoane de lux fara compatibilitate la internet?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Alydor |
![]()
|
i-am spus sa citeasca manualul telefonului si daca undeva in manual i se specifica ca se poate da cu telefonu ala pe net io ii dau gratuit pe viata internet pe mobil
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
vertu la 8 meleoane de rol? ala e un fals ordinar si as da in judecata magazinu..
cel mai ieftin vertu cred ca e in jur de 4000 iepuroi. ala facut de nochea, nu in china pe vapor la agigea. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Alydor |
![]()
|
n-am stat sa verific provenienta telefonului. Oricum si 800 de ron mi se pare mult pentru un telefon care nu stie sa faca nimic.... De banii aiai iti iei un telefon cu camera macar, sau cu radio
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Alydor @ 30 Apr 2010, 00:18) n-am stat sa verific provenienta telefonului. Oricum si 800 de ron mi se pare mult pentru un telefon care nu stie sa faca nimic.... De banii aiai iti iei un telefon cu camera macar, sau cu radio Suma respectelor, Alydor e exact diferenta intre un Casio si un Rolex. Casio are muzicutsa, cronometru, sapte fusuri orare, viteza medie, bla bla. Rolex are un cadran care arata ora. Vertu e o bijuterie care foloseste ca pretext un telefon mobil. De ce ar avea nevoie de internet pe telefon cineva care isi permite un telefon de 12.000 de euro? Sau Vertu cobra, la 310.000 dolari? This post has been edited by cristianco2002: 30 Apr 2010, 10:23 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE ALCATEL, mai face telefoane? Pai ce, a facut vreodata? ![]() Io am avut mai demult un Alcatel Totocizii, ne-am impacat foarte bine, dupa 3 zile l-am aruncat pe geam din mersu' masinii, intr-un acces de prietenie. Numai faptul ca tastele de raspuns si inchis, puse exact fix si de-a dreptu' invers a fost de ajuns sa ma faca sa-l arunc pe geam. This post has been edited by Marty: 30 Apr 2010, 10:29 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ipse |
![]()
|
![]() ............... Group: Members Posts: 11 Joined: 29 April 10 From: ARPANET ![]() |
Chiar m-ati facut curios, cum canta Vertu asta?
![]() Gata, ca o sa se banalizeze. ![]() This post has been edited by ipse: 30 Apr 2010, 12:24 |
--------------------
.........
........
...........
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ca o lebădă!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ipse |
![]()
|
![]() ............... Group: Members Posts: 11 Joined: 29 April 10 From: ARPANET ![]() |
Tu ai auzit lebada cantand?
Misto soneriile, imi pun si eu. ![]() Melodia aia e din "Caracatita" parca . This post has been edited by ipse: 30 Apr 2010, 12:34 |
--------------------
.........
........
...........
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
cine l-a blestemat de si-a luat racatel totociziiii?!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE ALCATEL, mai face telefoane o-ho-ho.... face si barcute... aug 20 harbour walk 012.jpg QUOTE(Marty @ 30 Apr 2010, 11:27) Numai faptul ca tastele de raspuns si inchis, puse exact fix si de-a dreptu' invers a fost de ajuns sa ma faca sa-l arunc pe geam. Erau doua modele. Unul normal si unul pentru stangaci. Probabil n-ai facut o impresie prea buna prin magazin daca l-ai primit pe celalat. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:05 |