Bowling, Care dai, frate?
![]() ![]() ![]() |
Bowling, Care dai, frate?
axel_TUNING |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 10 December 09 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Daewoo
Cielo korean/Matiz craiovean
1996/2006 (\__/)
(- '.'- ) This is Bunny. Copy and paste Bunny into (")_(") your signature to help him gain world domination |
|||
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Tariful pentru o ora de bowling la IDM club difera in functie de intervalul orar. Astfel intre orele 9-13, tariful este de 33 de lei, intre 13-18, 44 de lei si intre 18 – 05 de 66 de lei.
ariful pentru bowling este de 8 lei de luni pana vineri, intre orele 10-19 si de 10 lei intre orele 19-23, iar sambata si duminica 12 (intre 10-19) si 14 lei ( intre 19 - 24). Aceste preturi sunt pentru o persoana, pentru un singur joc. Un joc reprezinta 20 de aruncari cu bila. Elevii si studentii au reducere. De asemenea, grupurile mari beneficiaza de reducere. Tarifele pentru o ora de bowling sunt intre 30 si 50 de lei de luni pana joi, iar in week-end (vineri - duminica) intre 45 si 60 de lei. Si asta doar asa la un goagal scurt! Unde decartati voi 200 lei in 2 ore nu stiu |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu n-am decartat nimic, doar am auzit...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
pai maine poate auzi ca porcu zboara
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Cred ca a decartat 200 ron cu tot cu consumatie + taxi + prezervative ....
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
am zis eu ceva ca am si dat bani aia
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 10 Feb 2010, 16:21) Da' cum mama supararii reusiti, oameni buni? Ca eu o singura data am incercat, si mi-am scrintit piciorul cand am dat in mingioaca aia. E drept, nu m-am putut abtine nici eu, prima oara, si gata, incerc sa le-o infig direct la vinclu. Noroc ca aveau si bar si m-am putut anestezia iute. Pai daca nu joci dupa reguli . Bila o liftezi usor cu piciorul(ca sa nu te doara) si dupa aia o lovesti puternic cu capul. Intra sigur la vinclu. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da' tu de unde stii ca se lipesc de ceru' gurii, piricioasa mica?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
O fi d-ala care adoarme numai cu degetu-n gura si ca sa fie perfect igienic, il protejeaza cu un balonas
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai cum de unde stiu ma? Tu nu le dai telefon sa le intrebi ce le place? Nu stii bancul?
Suna barbatul acasa. -iubito, spune repede, portocale sau banane? -da ce faci draga, esti in piata ![]() -nu draga, la farmacie. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
e super skump, cel putin in plaza.
Eu joc la misto..bag doar un deget pe o singura gaura si dau..si nimeresc de cele mai multe ori. Dar am o prietena...si-a dat cu bila de bowling in picior cand vroia sa arunce :| =))))))) care sunt sansele!?!?!? ![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Cosmin.nova @ 10 Feb 2010, 20:50) Eu joc la misto..bag doar un deget pe o singura gaura si dau.. ma, tu despre ce vorbesti aici? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Eu joc foarte rar, prefer sa joc snooker
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ca si femeia, bila de bauling are 3 gauri (importante)
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Urata comparatie
![]() ![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Am jucat si eu de cateva ori. In texas in regie si in IDM. In IDM tin si eu minte ca m-a uscat la bani.
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
QUOTE(Markos @ 10 Feb 2010, 11:48) la mine intra-n manta, sare inapoi cu efect si iese strike. Adica asa ceva? ![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 07:36 |