Piese de o calitate indoielnica!, Atentie la T-urile de aerisire
![]() ![]() ![]() |
Piese de o calitate indoielnica!, Atentie la T-urile de aerisire
autom |
![]()
|
||
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC00060.JPG ( Size: 367.73k ) Number of downloads: 389 DSC00057.JPG ( Size: 328.81k ) Number of downloads: 391 DSC00059.JPG ( Size: 344.79k ) Number of downloads: 377 DSC00064.JPG ( Size: 274.88k ) Number of downloads: 414 |
||
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|||
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
celebrul T a facut si la mine minuni nu prea se intelege sau chiar daca se intelege uleiul de langa vasul de apa... la fel patisem si eu si se si infundase, bagandu-mi presiune de ulei pe joja
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
maseax |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 30 September 05 From: Focsani Vrancea ![]() |
QUOTE(Adrianno @ 15 Jan 2008, 22:36) celebrul T a facut si la mine minuni nu prea se intelege sau chiar daca se intelege uleiul de langa vasul de apa... la fel patisem si eu si se si infundase, bagandu-mi presiune de ulei pe joja ă? Eu unul nu am inteles nimic. ![]() This post has been edited by maseax: 15 Jan 2008, 23:29 |
--------------------
Renault
Megane2
2005
- VN
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
ATENȚIE și la nenorocitele alea de robinete de la calorifer. Eu am luat 2 și ambele au început să curgă pe la partea de sus (sub tija de acționare) după ceva timp. Dacă găsesc un T care să se potrivească o să pun robinet normal de instalații sanitare.
Păcat că nu se mai găsesc piese bune pt. 13xx. De la table și bucși la garnituri și piese de motor, TOATE sunt de cea mai slabă calitate posibilă. Nu înțeleg cum de au voie să vândă așa ceva. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
am patit-o si eu in vara, cu doua T-uri de plastic pana am pus T metalic dar de o culoare mata, de ziceai ca acum a fost smirgheluit. si am constatat cu stupoare ca merge bine.
cred ca depinde si de norocul omului |
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
1979 berlina/2003 Confort
- CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX ... la tăți ni greu...
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Nea Mircea, asa e multa lume se plange.eu am t-eu original de fier,la unu am vazut teu de instalatie sanitara si la mine aici la tuning-u de cartier multi si-au pus robinet cu bila la calorifer,la unii arata cat de cat,da la altii zici ca e centrala termica.cel mai bine un robinet model vechi tip 1300 din bronz.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
maseax |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 30 September 05 From: Focsani Vrancea ![]() |
Stiu ca sunt off topic, da nu mai deschid alt topic.
Exista un fel de "convertoare" pt faruri la Dacia ca sa ii poti pune becuri H4 ? Daca da spunetimi si mie cum se numesc si cam cat costa. |
--------------------
Renault
Megane2
2005
- VN
|
|
ionutz_ro23 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 25 October 05 ![]() |
eu am patit cu repartitorul de frana de pe spate -am schimbat 4 pana acum si tot curge
am fost la mecanic sa schimbe si avea el unu nou sigilat de la cineva l-a pus si a inceput sa curga, am luat apoi pe rand-ptima data turcesc, apoi original de dacia, apoi de colibasi parca . cand am timp ma duc sa pun altul |
--------------------
dacia
1310
- sj 95 sua
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(maseax @ 17 Jan 2008, 00:52) Stiu ca sunt off topic, da nu mai deschid alt topic. Exista un fel de "convertoare" pt faruri la Dacia ca sa ii poti pune becuri H4 ? Daca da spunetimi si mie cum se numesc si cam cat costa. Nu trebuie nici un convertor, merg al fix, daca cauti H4-ul care trebuie ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Referitor la problema din titlul topicului, ca s-a luat mult pe aratura aici...
Exista ceva de pe vreo masina straina sa se potriveasca? Ca n-as mai umbla sa caut inox sau alte metale pretioase si oameni sa-mi construiasca unul... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Mers la dezmembrari, luat TOT ce aveau aia p-acolo.
Cel din stanga e identic ca material cu ce aveam eu, p-ala-l pun primul ![]() Attached thumbnail(s) DSC04230.JPG ( Size: 696.9k ) Number of downloads: 283 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
alea sunt din plastic reciclat.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Muttley |
![]()
|
Poa' sa fie si dintr-un material care rimeaza. A rezistat aproape 22 ani si a cedat cand am tras eu tare de el.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:17 |