Oferta de job ciudata, va rog sa va pastrati seriozitatea pe cit posibil
![]() ![]() ![]() |
Oferta de job ciudata, va rog sa va pastrati seriozitatea pe cit posibil
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
nu cred ca o sa poti face ciargi bec si tu. Sunt cateva motive pe care poti sa le dai, nu merge cu "m-am razgandit". Iar daca zici clar ce s-a intamplat, de trezesti raportat cu spalare de bani... deci o cam inghiti.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
teoretic poate, merge pe varianta de frauda sau pe varianta cu "incorrect account number" (caz in care destinatarul ar trebui sa dovedeasca motive pentru a primi banii). de spalare de bani nu are cum sa fie acuzat (asta presupune ca el ar sti ca banii provin din savarsirea unei infractiuni).
dar in practica are sanse mici sa reuseasca sa-si recupereze banii, nemaivorbind ca o sa dureze o gramada toata tevatura, timp in care oha bani. This post has been edited by Smiley: 11 Feb 2010, 17:27 |
-------------------- |
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
baga-mi-as, stiam eu ca mos craciun nu exista
![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Marty @ 11 Feb 2010, 08:05) Cristianco, FOARTE interesant este faptul ca in ambele cazuri (atit al tau, cit si al meu), la exemplu, vinzatorul este o persoana di la fratii nostri si mai ai les ai lu' dragoselu. vis, ma, daca nu-mi intra ghimpele, nu faceam topicu' asta. Ca e vorba de 20%, mai mult sau mai putin... nu-ti pot spune. Marty, prieteneste vorbind, nici nu vreau sa ma bag in seama, nici nu vreau sa te influentez: ca sunt sau nu fratii mei basarabeni nici eu nu stiu in ce masura or fi, dar nu te amesteca in astfel de afaceri, astia te gasesc si in gaura de sarpe (te pot dibui chiar dupa adresa de IP de la calculatorul tau), unii dintre ei se ocupa de afaceri la care tu nici nu visezi (droguri, arme, mercur, metale radioactive, calauze pentru negri, asiatici spre Romania - UE etc.) si o data intrat in "clubul" lor cu greu mai poti iesi, mai ales cand e vorba de banuti... Tine minte vorbele mele. Stima |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nu e oferta da job da uite o noua fraiereala pe mail
![]() Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii Inspector general, Buna ziua tuturor, In general nu trimit asemenea mesaje, dar acesta mi l-a trimis o buna prietena avocata si cred ca este o oportunitate foarte interesanta. Ea spune ca va functiona. Si pana la urma nici unul nu avem nimic de pierdut! Imi spune ca: sunt avocata si cunosc legea. Asta este adevarat. AOL si INTEL isi vor tine promisiunile de frica sa nu fie dati in judecata si sa trebuiasca sa faca fata unei amenzi multimilionare in dolari, asemenatoare cu cea a Coca Cola contra General Electric. Dragi prieteni nu o luati in gluma. Bill Gates (Propietar de Microsoft), isi imparte averea. Daca ignorati acest mesaj o sa va para rau... Windows este inca cel mai utilizat program, Microsoft si AOL fac un experiment trimitand acest mesaj (e-mail beta test)... Cand o sa retrimiteti acest mesaj (e-mail) prietenilor Dvs.. Microsoft o sa poata vedea daca sunteti sau nu utlizatori ai Microsoft Windows. Pentru fiecare persoana care trimite acest mesaj Microsoft le va plati 245 EURO. Pentru fiecare persoana careia tu ii trimiti mesajul iar acesta il va retrimite la randul ei altor persoane Microsoft vâ va plati 243 EURO. Pentru fiecare a treia persoana care va retrimite mesajul, Microsoft va va plati 241 EURO. In 2 saptamani Microsoft, va lua legatura cu tine pentru a-ti confirma adresa de e-mail si iti va trimite un cec. Charles Bailey General Manager Field Opérations 1-800-842-2332 1-800-842-2332 1-800-842-2332 1-800-842-2332 1-800-842-2332 1-800-842-2332 1-800-842-2332 1-800-842-2332 Ext.... 1085 or 904/245-1085 904/245-1085 904/245-1085 904/245-1085 904/245-1085 904/245-1085 904/245-1085 904/245-1085 or RNX 292-1085 Avocata imi spune: Credeam ca acest mesaj este o frauda dar dupa 2 saptamani dupa ce am retrimis mesajul, am primit un mail de la Microsoft pentru a-mi confirma datele corecte si adresa si am primit un cec de de 24.800 EURO.. Trebuie sa trimiti acest mesaj inainte ca testul sa se termine! Daca cineva are posibilitatea de a face acest lucru realitate acesta este Bill Gates... Pentru el acest lucru supune o cheltuiala de publicitate. Va rog trimiteti mesajul la cat de multa lume puteti! Trebuie sa primiti cel putin 10.000 EURO. Nu v-am fi ajutat sa aflati si sa aveti posibiliatatea de a trimite acest mesaj daca noi la randul nostru nu am avea ceva de castigat pe urma lui. Cum va spuneam cunosc legea si acesta mail este real. Intel si AOL negociaza o fuziune ceea ce i-ar face compania cea mai mare din lume, iar pentru a fi siguri ca Windows este cel mai folosit program, Intel si AOL fac un experiment prin acest test. ________________________________________ Hotmail: Serviciu de poștă electronică gratuit, de încredere și îmbogățit. Obțineți acum. |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Chiar ba Marty, ai luat giobu ala?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nu ba, am luat altu'! Sa vezi ce mecla a facut patronache cind l-am anuntat ca-mi dau demisia dupa numa' 2 saptamini.
![]() Btw, acu' lucrez pentru Mutu, minca-l-ar jungla de briliant! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ce face din oameni nevoia de a plati ratele la Lansator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Marty @ 24 Feb 2010, 08:22) Btw, acu' lucrez pentru Mutu tereaq, ai ajuns si farmacist! ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
|
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Martinezu face picaturi de nas pentru boss cu 4ff0a066567b3294.jpg ( Size: 2k )
Number of downloads: 297
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
Sa lucrezi tu cu formol!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Asta-i formol praf
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Marty nu lucra cu saibe?
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
Pe vremuri cand nu face dozatoare pentru briliant
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
Iti emailu` unui columbian si-ti iesplica el
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sub forma de aerosoli nu-i bun?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
E de studiat. Pui amestecu` in sticla de Bixtonim
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Se pune intr-un pahar Berzelius,se fierbe,se inspira vaporii.Apoi se castiga giobul.
|
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
Marty |
![]()
|
naughtylad32@hotmail.com wrote
Hello. We’re happy to present you a new vacancy of a Customer service manager in the «International F.A.W.A» corporation. The primary activity of «International F.A.W.A» is protection of business and operations via the Internet. Our firm offers a large variety of such facilities and services adapting according to needs of every customer. This time you have an opportunity to join our team. By reason of a stable growth of our business field, we started hiring new employees. We in search of responsible and industrious people. The easiest way of financial operation implementation abroad is dealing with permanent representatives of a company. This work consists in agency between our corporation and customers in a specifically taken country. Employment of such representative will make it possible to considerably reduce our spending and increase quality of services. The person pretending to this vacancy has to meet a few requirements: - Internet access three times a day for using online-office - strong skills in communication - ability to engage with the various persons using our services Your main duty will be transmitting money received from clients into our head office. In addition, you will have to analyze and make records of customers’ wishes and comments, and hand them over to us. Every case of money transfer should be recorded in a monthly report which should also be send to «International F.A.W.A». You will not have to pay any postal expenses or taxes of your country. All those expenses will be defrayed by «International F.A.W.A». If you are interested in this job opening, please send your CV in attachment to our email greg.mathey@intfawa.com . Please write in the body of your email your Full Name and your Age. Have a nice! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
iar pleci?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 18:49 |