Va place timbaland ?, Topic de descarcat frustrari
![]() ![]() ![]() |
Va place timbaland ?, Topic de descarcat frustrari
fost membru |
![]()
|
||
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
|
||
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
se mai inscrie cineva ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
a scos niste melodii bune lepra asta de timbaland. mie-mi place!
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(fost membru @ 11 Feb 2010, 16:05) Azi am continuat ce incepusem ieri. La ora 8 si ceva m-am infiintat la acelasi ghiseu, unde ieri fusesem plimbat de care o functionara. Azi aceaisi tipa. Eu: Am venit de la prima ora, sper ca azi, pana la 16 sa terminam. ![]() M-a privit prin ochelari si nu a schitat nimic. I-am intins hartiile. ...................................... Functionara: Dumneavoastra aveti mania contrazicerii Eu: Daca pentru un lucru marunt nu mi-ati da sa completez 7000 de cearceafuri de documente, nu as mai fi asa. Functionara: Nu e vina mea ce este asa , trebuie sa ne facem treaba. Daca as veni la dumneavoastra la servici si v-as spune cum sa va faceti treaba? Fiecare cu treaba lui. Eu: Eu sunt obligat sa vin aici, dumneavoastra nu sunteti obligata sa veniti la mine, la servici? ........................................ Treaba s-a terminat in 20 de minute maxim. Am observat cu aceasta ocazie ca: 1.Daca dai ceva, poti sa ai actele varza, se rezolva urgent. 2 Daca nu dai nimic, dar iti tii gura si faci pe prostu, se rezolva dar te plimba ceva 3 Daca ai gura mare, se enerveaza, te plimba ceva, dar te tin minte si data viitoare vor dorii sa scape ei mai repede de tine. Eu sper sa ma tina minte cat mai mult, ca timp am berechet. ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
Peace man.
|
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
nu prea canta el timbaland, mai mult vorbeste, dar da un stil aparte melodiei. imi plashe
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
l@u |
![]()
|
credeam ca am sarit eu o pagina
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
QUOTE(ArtVandelay @ 11 Feb 2010, 16:07) Melodia in sine nu e rea, n-am spus asta, da' el nu canta, se scalambaie ![]() LE. De cand e mare diva don'soara atat de rusinoasa ? ![]() This post has been edited by TheFastOne: 11 Feb 2010, 16:11 |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.731 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
timbiland asta scoate muzica la fal ca sopenhauar a lu costi lu ionita?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
puuuiaaaaa.. kmeeeliaaaaa..
haima, tuata lumea! ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
grecule iar ai uitat de pastile ?
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
77licu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.130 Joined: 28 December 07 From: Bacau ![]() |
I Mo®ga lor.
|
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
|
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
bai nene.. cum baga americanii astia zanzanie intre romani... phh.. ceva de speriat...
on: Timbeland, timberland, timberlake, timberwolves, timberneck nu-s acelasi lucru? |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma scuzati, am dormit un pic. Am pierdut ceva?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE munca bruta ar trebui sa fie platita bine, nu prosteala. Asa e! Munca bruta nu poa' sa faca oricine, deci trebuie platita bine! ![]() Cat despre prosteala, atata timp cat se vinde... Nu e prost cine o face, e prost cine o cumpara! QUOTE ELECTRECORD Tu ai asa ceva acasa ? picap1.jpg QUOTE Haideti sa nu ne jignim, inamicii sunt vedetele ieftine si cluburile care jecmanesc naivii, va mai aduceti aminte? Te obliga cineva sa te duci in club? Statul te jecmaneste, ca el te obliga sa platesti impozite ! ![]() QUOTE Io atat va rog, sa nu'l prind pe vreunu ca pomeneste de cazatura aia, Lady Gaga, ca sparg monitoru!!! Pokerface, Bad romance si mai avea inca o melodie. Nu suport nici una dintre ele, nu imi place cum arata, nu imi plac videoclipurile ei, nu imi place nimic la ea. ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
@SiloS - nu am modelul ala, am un pick-up japonez Akai, si unul polonez UNITRA - cred ca e polonez, in fine. Dar electrecord au scos discuri si in format CD, deci e irelevant.
EDIT: in loc de Pokerface am citit PORKFACE ![]() Ce ziceti, seamana? ![]() 1s1oue.jpg This post has been edited by Filip: 11 Feb 2010, 16:35 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Filip @ 11 Feb 2010, 15:37) Uite d-aia sustin eu pirateria de pe internet (pe cateva forumuri am luat warn, fiindca am sustinut deschis treaba asta - sper sa nu fie la fel si pe DC, fiindca aici discutam in principal despre dacii). Visul meu ar fi un fel de utopie, in care sa nu mai cumpere nimeni muzica originala, totul sa fie piratat, si astfel sa ramana aia care fac muzica de amorul artei, iar "talentatii" gen Inna cand vad ca nu iese banutzu sa se reprofileze pe alte carari. De acord cu asta. ![]() QUOTE(Markos @ 11 Feb 2010, 15:46) Io atat va rog, sa nu'l prind pe vreunu ca pomeneste de cazatura aia, Lady Gaga, ca sparg monitoru!!! E lasa, ca stim c-o iubesti in tacere...QUOTE(l@u @ 11 Feb 2010, 16:07) QUOTE(fost membru @ 11 Feb 2010, 16:05) Azi am continuat ce incepusem ieri. La ora 8 si ceva m-am infiintat la acelasi ghiseu, unde ieri fusesem plimbat de catre o functionara. Azi aceaisi tipa. Eu: Am venit de la prima ora, sper ca azi, pana la 16 sa terminam. ![]() M-a privit prin ochelari si nu a schitat nimic. I-am intins hartiile. ...................................... Functionara: Dumneavoastra aveti mania contrazicerii . Eu: Daca pentru un lucru marunt nu mi-ati da sa completez 7000 de cearceafuri de documente, nu as mai fi asa. Functionara: Nu e vina mea ca este asa , trebuie sa ne facem treaba. Daca as veni la dumneavoastra la servici si v-as spune cum sa va faceti treaba? Fiecare cu treaba lui. Eu: Eu sunt obligat sa vin aici, dumneavoastra nu sunteti obligata sa veniti la mine, la servici? ........................................ Treaba s-a terminat in 20 de minute maxim. Am observat cu aceasta ocazie ca: 1.Daca dai ceva, poti sa ai actele varza, se rezolva urgent. 2 Daca nu dai nimic, dar iti tii gura si faci pe prostu, se rezolva dar te plimba ceva 3 Daca ai gura mare, se enerveaza, te plimba ceva, dar te tin minte si data viitoare vor dorii sa scape ei mai repede de tine. Eu sper sa ma tina minte cat mai mult, ca timp am berechet. ![]() ![]() ![]() ![]() A uitat sa schimbe canalu' ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
77licu |
![]()
|
EDIT: in loc de Pokerface am citit PORKFACE radmasa.gif
Ce ziceti, seamana? radmasa.gif [QUOTE] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
MCV
.
- BC
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
@Filip, cunosc fete care o apreciaza pe gaGa pentru stilul vestimentar si pentru corpul perfect.
![]() ps: si eu am tot 2 aparate, unul romanesc si unul technics. |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
QUOTE(SiloS @ 11 Feb 2010, 16:53) ![]() ![]() Doamna gaga ![]() Eu de fapt eram curios cum percepeti voi aceste nume, pentru ca nefiind nascuti americani, noi romanii avem tendinta de a traduce mai intai fiecare cuvant din engleza in romana si mai apoi a aranja in mod logic cuvintele in propozitie astfel incat sa aiba sens. <span class='edit'>11 Feb 2010, 17:13:</span> Cine e cocalarul ? El ? timbaland.jpg sau el ? cocalar.jpg Si bineinteles, care din ei are mai multa valoare ? ![]() This post has been edited by TheFastOne: 11 Feb 2010, 17:15 |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
Speedy |
![]()
|
![]() Membru donator Group: Members Posts: 916 Joined: 27 December 05 From: Anytown USA ![]() |
Ce probleme existentiale au unii. Numele de scena al unuia din America. Te doare mintea
![]() ![]() |
--------------------
....
...
.... Opel Astra J Innovation 2012 2.0 CDTI Ex Logan Prestige 1.6 16v
Suzuki XF650 Freewind 2001 Specialized Carve Expert |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Totusi, Timbaland asta e un soi de Costi Ionita (nustiu daca e cea mai buna comparatie) al nostru. Face melodii pentru mai multi guristi de peste garla si odata cu albumul facut pt Timberlake, a vrut sa iasa si el in evidenta.
E sigur faptul ca nu va muri de foame, daca e in stare sa compuna, nu "va muri" ca alti "artisti" de-o vara... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
TheFastOne |
![]()
|
@vis, am inteles ca si doamna gaga
![]() ![]() Aduc in discutie 2 probleme foarte grave. Si-anume: Daca ie american si ie negru, si-are lanturi la gat si maieu fara de maneci si-l cheama timbiland, timberleic sau disneyland, ie cocalar sau cool ? Daca ie roman/tzigan si-are lanturi la gat si maieu fara de maneci si-l cheama X de la constanta, Y visatoru' sau Z valorosu' in mod sigur ie cocalar. De unde ideile astea preconcepute ? ![]() This post has been edited by TheFastOne: 11 Feb 2010, 17:23 |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Pt grecu c-am auzit ca-i fan. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Doamna gaga se incadreaza la categoria pitzipoance ?
![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Nu, ea e o lady.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 13:04 |