OT 10 DAN,OT 78 DAN,OT 98 DAN jurnal de garaj, Prezentare auto
![]() ![]() |
OT 10 DAN,OT 78 DAN,OT 98 DAN jurnal de garaj, Prezentare auto
turturel |
![]()
|
||
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|||
Dan_kalibra |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 17 September 09 From: Slatina ![]() |
Multumesc pt. aprecieri oamenilor ca :Turturel,Dr_Cata,Bucatzel,Dr_mke,yon,Flamingo,sweetboy89,dcn,GrOzOy,l@u,FLP(si altii) de la care accept cu placere si critici(constructive dealtfel). Scuze daca am omis pe cineva.
This post has been edited by Dan_kalibra: 14 Feb 2010, 12:13 |
--------------------
Dacia
1310
1982 decembrie
- OT 10 DAN OT 10 DAN
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Villanueva |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 582 Joined: 4 June 09 ![]() |
Nu le mai da explicatii ... pierzi timpul ! Sunt irecuperabili ! Multa bafta !
|
--------------------
.
.
.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Astfel de discutii, dar face-to-face, sunt convins ca n-ar fi existat.
Dar pe forum... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Dan_kalibra |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 17 September 09 From: Slatina ![]() |
Ai dreptate Villanueva ,nu mai intru in polemici cu nimeni.
|
--------------------
Dacia
1310
1982 decembrie
- OT 10 DAN OT 10 DAN
|
|
Villanueva |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 582 Joined: 4 June 09 ![]() |
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
@ D-nul evil scrie la semnatura !!!
![]() This post has been edited by l@u: 14 Feb 2010, 19:09 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ciprians |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 12 September 08 ![]() |
Ma bucur ca esti un om pasionat de masini, chit ca nu se discuta gusturile. Opel-ul e masina faina, in afara de neoane.
Totul e ok si faci cum vrei, in afara de faza cu masina pe plaja. Aia e de prost gust si e vorba de respect fata de cei din jur. ![]() |
--------------------
.
.
.
- . Megane III Rouge Dyna /Dynamique/2009/1.6/16V/110CP
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
@DannyY:
"Daca ti se pare ca exagerez, inseamna ca am dreptate." ... asta a fost geniala ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Dan_kalibra @ 14 Feb 2010, 00:25) Set de intrebari: - cine este cel mai mare sofer, ce da sfaturi altora ,dar nu stie ca masinile cu buson de rezervor fara incuietoare sunt prevazute la clapeta rezervorului cu un bolt de blocare actionat de inchiderea centralizata ? (si bineinteles spre amuzamentul coforumistilor sustine ca i-ar putea astfel disparea combustibilul din rezervorul limuzinei) - cine este cel mai mare sofer care pana anul trecut nu condusese o masina echipata cu motor 16 valve,recte 2 axe cu came, si nu prea stia bine nici unde sunt plasate bujiile(mama mia si ce contre mai baga pe forum de zici ca e o adevarata enciclopedie in domeniul motoarelor termice) - cine este cel mai mare mecanic(sofer) care habar nu avea despre kiturile de curele de distributie(si de accesorii) Continental(ContiTECH),unul dintre cei mai buni producatori aftermarket in domeniu ; (omul a auzit probabil numai de anvelope produse de respectiva marca ) - cine este cel mai tare...(de urechi) sofer care sustine ca poseda o limuzina(Espero) atat de izolata fonic incat nu aude nici macar claxoanele celorlalti participanti la trafic (am auzit ca e incadrat si sofer iar eu stiam ca firmele care se respecta isi trimit anual soferii la vizita medicala...a si apropo : am adus o data din Germania un Audi A6,benzinar,2400cmc,V6,an fabr.2006,full cu piele si tot auzeam claxoanele colegilor de trafic) Raspunsul: il gasiti rasfoind primele 3-4 pagini(ca mai mult n-are rost ca faceti apoplexie, de ras) dintr-un topic despre o minunatie de limuzina la superoferta(2000 euro) aflata in proprietatea atotstiutorului si meseriasului si supersoferului(ati remarcat totul la superlativ) - ARGON daca tu nu te-ai prins de scopul acelui topic esti inghesuit rau ![]() ![]() Attached thumbnail(s) index.php.jpg ( Size: 61.52k ) Number of downloads: 556 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Eu as intreba de ce-l claxonau colegii de trafic...oare din admiratie?
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
In rezumat, fiecare vrea sa arate ceea ce nu are
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Dan_kalibra |
![]()
|
Eu nu neg ca in orice postare mai apar greseli de ortografie,cratime puse aiurea, pt. ca eu postez, cand intru pentru scurt timp, raspunsuri pentru toate posturile anterioare si credeti-ma nu stau sa corectez ce am scris ,asa ca daca e sa analizam la virgula ,posturile oricaruia dintre noi au cel putin greseli de ortografie.(oricum am invatat la profil real,literatura fiind un hobby).Daca forumul asta se vrea vreo olimpiada de gramatica,si aflam la timp,stateam naiba in banca mea nu mai postam, ca uite dai de cate un EUGEN LOVINESCU pe aici si-ti trage niste ''aprecieri critice" de uiti si ce e ala ''raport de compresie"(nu ca el ar sti ,ca dupa umila mea parere nu cred ca stie nici ce e ala un surub M 6 (metric 6)).
Argoane chiar nu intelegi ca nu mi-a luat mult timp sa descopar stupizeniile alea(am lecturat doar primele 4-5 pagini, ca doar nu voiai sa-mi incarc memoria cu o suta de pag. de aberatii,si aici ma refer la posturile tale si nu ale coforumistilor) iar scopul topicului tau chiar nu ma pasioneaza din moment ce in o suta si ceva de pagini nu am intervenit nici macar o singura data.(ca asa sunt eu baiat cuminte ma bag doar cand pot emite un comentariu pertinent,nu ma bag ca altii ,pe toate topicurile, precum ata de la tanga, ca eu sunt ''superadevaratul''). Referitor la pozele cu masina pe plaja se intampla undeva in aprilie-mai cand sezonul estival este inchis,va rog sa remarcati ca nu era lume pe plaja.(si de fapt scopul in sine era chiar o sesiune foto cu o camera digitala(care intre timp s-a descarcat) si am ramas doar cu pozele facute cu jaful ala de telefon.(a...si daca remarcati mai era un Matiz (de la o firma) venisera si ei la un fel de picnic , ca oricum era plaja pustie) <span class='edit'>15 Feb 2010, 02:56:</span> A...si DannyY vezi ca tu pe mine ma cam iei de bleg,sau de maimutoi(cum vrei tu ). A... si vezi sa nu te curentezi (ah iar am gresit, corect era ''curentez''<pe tine te>). Asa se mai intampla ,cand mergi cu masina prin oras te urci in ea si te incarci electrostatic si cand te dai jos si pui mana pe portiera se mai intampla fenomenul sus amintit. <span class='edit'>15 Feb 2010, 03:13:</span> Apropo DannyY....si ca sa-l parafrazez pe Eminescu avea el un vers in ''Scrisoarea a lll a '' parca :" Eu nu ti-as dori vreodata sa ajungi sa ma cunosti..." This post has been edited by Dan_kalibra: 15 Feb 2010, 03:16 |
--------------------
Dacia
1310
1982 decembrie
- OT 10 DAN OT 10 DAN
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Dar oltenii striga tare....
Nu dam praz peste hotare... |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Dupe cum am mai zis, lasati-l in pace... sa mai radem si noi
![]() This post has been edited by vis-a-vis: 15 Feb 2010, 11:26 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Si totusi mai Dane... Cum e cu masina pe plaja? Stiai ca nu e voie?
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
Rautaciosilor !!! a-ti stricat topicu omului
![]() |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cine-i a-ti asta?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
DannyY |
![]()
|
Acolo unde? Omu' i-a zis tot 'raport de compresie'. Sau te referi la fizica de-a X-a?
Nu gresesti cu 'raportul de comprimare'. Dar poti demonstra ca 'de compresie' e gresit? Daca nu... e ca diferenta intre 'vise' si 'visuri'. Daca da, iti promit ca scot expresia din vocabularul meu. Parerea mea (personala): comprimare vine din franceza (comprimer) , compresie din engleza (compress/ion). Intelesul e acelasi. ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Compresie (in cazul motorului) = o VALOARE masurata (cu un compresmetru) a presiunii din cilindru.
Raport de compresie -> gresit, raportul in cauza nu are nicio legatura (directa) cu compresia, fiind un raport de volume. Nu are nimic de-a face cu vise si visuri. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
DannyY |
![]()
|
Muttley, cuvintele compresie, compresiune si comprimare sunt sinonime si inseamna practic 'micsorarea unui volum'.
Adica au acelasi grad de corectitudine intr-un anumit context. Asa cum 'vise' si 'visuri' sunt ambele corecte. Raport de compresie/comprimare/compresiune: V1/V2 unde V1 e volumul incintei la presiunea p1, iar V2 e volumul aceleiasi incinte la presiunea p2. Cu alte cuvinte, p1V1=p2V2 - transformarea izoterma (si, pana la un punct, adiabatica). OK? Daca tu ai dreptate, nu inseamna ca altii nu au ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
Dan_kalibra |
![]()
|
Mai DannyY nimeni nu se lua de tine daca nu te apucai sa analizezi la virgula toate posturile mele,eu am citit multe topicuri pe forumul asta dar nu am mai intalnit asa ceva,eu stiam doar ca trebuie sa scrii corect (chiar daca scrii repede) si sa nu folosesti limbaj de mirc,mess ,nu stiam ca aici se dau doctorate de limba romana. Si faza ca am zis intr-un post sa caute oricine greseli de exprimare era la modul general(nu de ortografie) si era ca raspuns la faptul ca cineva postase o istorioara cu niste motociclisti (istorioara a carei veridicitate poate fi pusa la indoiala) si plasase acel cineva acolo ca personaje negative niste oameni ce posedau masini cu numere de OT.(putea sa zica de orice alt judet,era totuna,a... sau poate erai chiar tu ca si tu ai nr.de Ot(vezi cat de relative sunt chestiile astea: hai sa blamam pe cineva si etichetam toata regiunea ca fiind la fel)).
Referitor la absolvirea TCM-ului, nu are nicio relevanta, (chiar tu spuneai intr-un post anterior ca nu stii cum arata o bucsa) , iar eu cunosc o gramada de pers. care au terminat TCM,IEI,AR dar nu stiu cu ce se mananca.(acum sa nu zici ca generalizez e vorba doar de aia care aveau cate 10 RR-uri si treceau taras-grapis). Cat despre faza cu curentatul,chiar tu ti-ai taiat creanga de sub picioare,spunand ca spui unele lucruri sub protectia anonimatului si ca ''face to face'' nu ai fi facut lucrul asta,intr-un moment in care eu nu te deranjasem(nici macar cu o aluzie la adresa ta) cu nimic, deci implicatia logica e ca te simteai ''cu musca pe caciula".(ca te bagasei tu in seama aiurea asa). 15 Feb 2010, 14:57: Daca ziceai despre masini ca sunt urate , nasoale nu aveam nimic cu tine dar cand tu o tii asa cu atacuri la persoana sunt 2 variante : ori e rea vointa , ori frustrare (fa si tu un topic si prezinta G-ul ala comun si anost , la care ii cad injectoarele dupa cateva zeci de mii, si nu costa decat 2000 ron/buc(injector)) This post has been edited by Dan_kalibra: 15 Feb 2010, 14:57 |
--------------------
Dacia
1310
1982 decembrie
- OT 10 DAN OT 10 DAN
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Tu realizezi ce zici ?
NU are cum sa coste 2000 de euro un set de injectoare ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cand n'ai nici un argument asupra persoanei te legi de masinile lor.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Dan_kalibra |
![]()
|
Da intr-adevar compresia se masoara cu compresmetrul pe fiecare cilindru, iar raportul de comprimare e altceva: de cate ori se comprima amestecul aer- cobustibil la m.a.s. = 10/1(aprox.) iar la m.a.c.= 20/1 (aprox.)
Eu in general recunosc cand gresesc. <span class='edit'>15 Feb 2010, 15:27:</span> Cosmine 2000 ron/bucata scrie chiar nu vezi (setul atata face aprox 8000ron). Bine ca se pot si reconditiona: au niste bile de titan si niste saibe de etansare care de fapt cedeaza . Si aici ma refer strict la motoarele CDTI(nu stiu ce motorizare are G-ul lui DannyY). Dar oricum cele reconditionate nu tin mult si costa aprox. 1000 ron reconditionarea la toare 4 injectoarele. Argoane nu te mai baga ca te depaseste . This post has been edited by Dan_kalibra: 15 Feb 2010, 15:31 |
--------------------
Dacia
1310
1982 decembrie
- OT 10 DAN OT 10 DAN
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
2000 ron = ~500 euro / bucata
500 euro * 4 injectoare = 2000 de euro ?! Unde anume am gresit ?! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 21:37 |