Solenza veche sau Logan nou?, Se justifica diferenta de bani dintre cele doua?
![]() ![]() ![]() |
Solenza veche sau Logan nou?, Se justifica diferenta de bani dintre cele doua?
radoo.ro |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 12 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
Nu
am
masina
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
daca e asa de nasol. mai bine nu te baga in kkt cu credite leasing
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
radoo.ro |
![]()
|
asa ma gandesc si eu... ca e vorba de bagat in cenzurat, mai ales la credit. eu ma gandesc sa iau o solenza/super nova, o tin 2-3 ani si apoi mai vad ce si cum imi cumpar...
stiu ca loganu' e mai jmeker... alta tehnologie, e nou... o groaza de plusuri, dar un minus mare la pret. si din ce am calculat eu, nu se justifica sa ma imprumut in halul asta ca sa-l iau. |
--------------------
Nu
am
masina
|
|
CRUISER 71 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 22 November 09 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand,in situatia de criza actuala nu se merita o masina noua decat daca o sa produci bani cu ea,pierzi foarte mult la revanzare chiar peste 5-6-7 ani.
Eu mi-am luat aproape la jumatate de pret un Logan Ambiance la 16 400 km,adica 3600 am dat pe el ! ![]() Sfatul meu:o solenza de 5 ani la 1500 euro e destul de obosita(doar printr-un noroc sa gasesti una buna)si vei avea de bagat bani in ea,bani pe care nu ii vei mai recupera la revanzare.+Solenza nu se mai fabrica si incet vor disparea piesele originale dupa piata,productia fiind preluata de srl-uri. Mai bine faci un credit de 1500 euro si cu cei 1500 pe care ii ai gasesti un Logan bun dar in varianta Ambiance sau Preferance. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Ambiance
2007
- B...60..
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE Solenza veche sau Logan nou? Solenza noua! |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
ia solenza. asa cum spune si c@talin..daca esti la limita cu banii..nu se merita sa faci leasing. o tii 2-3 ani dupa care o vinzi si iei un loganel. solenza cauta sa aiba macar ac..e foarte bun vara.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
pardon, vroiam sa zic Logan SH
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.559 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cauta un logan de prin 2007. E o afacere mult mai buna, in special daca nu are f multi km si e si cu benzina.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Doar daca as fi obligat sa-mi iau masina as lua masina in rate. Masina presupune si alte cheltuieli, le poti suporta? Nu zic sa nu iti iei, dar mai aduna sau mareste-ti salariul/veniturile.
|
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(CRUISER 71 @ 8 Feb 2010, 07:13) Mai bine faci un credit de 1500 euro si cu cei 1500 pe care ii ai gasesti un Logan bun dar in varianta Ambiance sau Preferance. de ce aceste 2 variante de echipare?? ca sa nu aiba aer conditionat, servo, abs?? adica tot un fel de supernova o sa fie loganul in cauza, doar ca va fi ceva mai nou, mai mare, mai puturos, etc. eu in locul initiatorului as pune cei 1500euro (de care iei o solenza cam obosita) peste un credit de 3000euro (la care rata ar fi mai mica) si mi-as lua un logan ph1 prestige din 2006 - 2007. as avea si motor bun (1.6 16v) si dotari de bun simt pentru anul in care traim. eventual in functie de marimea creditului iti poti lua asa: - suma totala 3500euro - logan 1.6 mpi, ambition de prin 2004 - 2005 - suma totala 4500euro - logan 1.6 16v, prestige de prin 2006 - 2007 ba ai putea opta si pentru motorizare diesel, desi nu prea ti-as recomanda. vezi ce credit de nevoi personale te-ar avantaja si vezi ce suma finala ai avea. |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
radoo.ro |
![]()
|
va multumesc pentru raspunsuri.
da stiu ca solenza e obosita... la banii aia doar nu ma astept la naveta spatiala din Star Trek ![]() stiu ca o sa dispara piesele... dar nu am de gand sa o tin mai mult de 3 ani. Sper ca in 3 ani sa-mi permit o masina noua... poate nu un Logan. Un Ford Figo daca il fac la Craiova, un Sandero... (a nu se intelege ca Sandero e mai ieftin, ca am inceput fraza cu "permit", e doar o lista de masini pe care le-as dori) Ideea e ca nu prea as face credit pentru o masina SH. D-asta am zis credit pentru Logan nou. Si da, intr-adevar, eu ma asa pe mine sa strang 8-9 mii de euro si valoarea lui scade foarte mult... Una e sa-ti scada valoarea la ceva ce ai cumparat cu banii jos, ca ai avut banii aia, alta e sa scada la ceva ce platesti in rate... Inca o data va multumesc pentru raspunsuri. Iarna placuta ![]() This post has been edited by radoo.ro: 8 Feb 2010, 12:06 |
--------------------
Nu
am
masina
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.297 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
solenza.
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Frateee, daca banii iti ajung doar pentru o masina mai obosita, nu te baga aiurea-n rate. Intinde-te cat te tine plapuma. Ia-ti masina pe care ti-o permiti, nu te lua dupa afaceristii astia. Crede-ma.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
De acord cu victoras2001 in totalitate.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
radoo.ro |
![]()
|
si eu sunt de acord cu victoras2001
![]() tocmai asta e si ideea mea. voiam doar sa vad daca gandirea mea e impartasita si de altii. observ cativa posesori de logan care mi-au recomandat sa iau solenza. nu am cum sa compar cele doua masini, nici macar in varianta cu logan SH, e clar ce e mai bine ca si masina. cand voi avea 5000 de euro o sa se justifice sa fac un credit, ceva pentru o masina de 9000. pana atunci merg pe varianta solenza, cu plusurile si minusurile ei. un criteriu care ma indreapta spre varianta asta ar fi si cat de ineficient e casco asta din forma actuala. multumesc pentru raspunsuri. |
--------------------
Nu
am
masina
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
daca ai un job pe care poti fi sigur te poti baga si la rate. de ce nu? toti avem "rate". prin "rate" ma refer la cheltuieli lunare pe ani de zile pana la sfarsitul vietii: abonamente, chirie, intretinere etc.
o viata ai. merita sa te bucuri de masina noua |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
salut,
un renault symbol sau clio ? 1.4 8v, 1.4 16v ? o solenza mai rasarita. peforum am vazut niste pareri cum ca ar fi cea mai fiabila masina de la renault...iar preturile au scazut binisor... o idee: http://www2.autovit.ro/vs2cautaauto.php?su...+Cauta+!+++ http://www2.autovit.ro/vs2cautaauto.php?ca...am=22&offset=15 |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
@george ai mers vreodata in vreun symbol 1?? spatiul interior este mult sub logan, deci mai bine modelul autohton decat cocosatul turcesc.
singurele plusuri ale symbolului sunt: - motorul 1.4 16v in locul 1.6mpi - climatronic, dar doar pe ph4 si nici alea nu sunt foarte multe - cutia de viteze pentru varianta de 1.4 75cp este mult mai bine etajata ca cea de pe logan, masina fiind mult mai sprintena, chiar ceva mai agila ca o supernova si cam atat... iar cel mai fiabil model reno este considerat clio3. This post has been edited by slider2: 15 Feb 2010, 14:20 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Solenza ...
Dar sa te pregatesti sa mai si bagi ceva bani in ea... poate nu din prima zi dupa achizitionare dar la un sh (orice sh) trebe sa ai ceva bani pusi si la saltea asa in caz de doamne fereste.... si din pacate acest doamne fereste apare chiar cand te astepti mai putin.... Edit Later Este o vorba din batrani: sa te intinzi cat e plapuma... Edit Later Later: Desi personal nu s-ar spune ca ma ghidez dupa acest principiu (am credit la un apartament si leasing la masina din semnatura desi aveam sa iau un logan varf de gama cash am preferat sa dau banii aia ca avans la avensis) ![]() ![]() This post has been edited by nairam: 15 Feb 2010, 14:40 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 17:20 |