Ati cumpara un Duster 4x2?, Din curiozitate, nu pentru statistica
![]() ![]() ![]() |
Ati cumpara un Duster 4x2?, Din curiozitate, nu pentru statistica
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
fansuv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 545 Joined: 28 March 09 ![]() |
Asa vrea o masina inalta - tocmai buna pentru apa, zapada, gropi.
Nu neparat 4*4 - creste pretul, greutatea, consumul.... This post has been edited by fansuv: 14 Feb 2010, 19:39 |
--------------------
logan
1.6
2007
|
|
prodanionut |
![]()
|
nemultumit Group: Members Posts: 29 Joined: 8 June 06 From: Constanta ![]() |
parerea mea e ca un suv e luat tocmai pentru a te ajuta cand alti au probleme, atunci tu ai 4x4 si implicit mai putine probleme, altfel iti iei un monovolum, daca nu vrei 4x4.
|
--------------------
daewoo
matiz
2006
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ptr unii de aici daca ar exista range rover cu 4x2 si motor de 1.0 diesel ar fi perfect
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
4x2 mi-as lua daca pretul ar fi convenabil si sigur nu mi-as lua pe motorina , desi 1,5 dci 105 cp este tentant .
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
florian90 |
![]()
|
![]() sofer de dacie,cu aprindere electronica gotronic Group: Members Posts: 196 Joined: 25 July 08 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu de ce..dar am o presimtire de aia nesimtita ca o sa o dea in bara cu duster-ul cum a dat-o in bara si cu sandero si cu stepway(decat au aparut eu am fazut pana acum doar 5 sandero si un singur stepway-care si asta era in probe...)
si nu sunt singurul care are aceeasi presimtire.. |
--------------------
DACIA
1310 Break
1996..Break..benzina..1397 cmc
- B 87 TBW Conduc o dacie fermecatoare:X
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
nu stiu cum e in bucuresti, insa la mine in cartier (dacia - iasi) sunt cel putin vreo 20 de sandero-uri. Poate stai intr-un cartier mai instarit
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Cel putin in Romania Sandero nu a avut succesul asteptat asta datorita pretului , fiind o masina mai mica decat Loganul si la acelas nivel de echipare ar fi trebuit sa fie mai ieftin , daca ar fi fost asa sunt sigur ca ar fi avut mai mult succes . Cu Dusterul cred ca va fi la fel , daca o sa fie scump nu o sa rupa gura targului in Romania , poate peste hotare.
This post has been edited by CGDBZ: 15 Feb 2010, 14:42 |
--------------------
-
-
-
|
|
florian90 |
![]()
|
![]() sofer de dacie,cu aprindere electronica gotronic Group: Members Posts: 196 Joined: 25 July 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(aphophis @ 15 Feb 2010, 14:07) nu stiu cum e in bucuresti, insa la mine in cartier (dacia - iasi) sunt cel putin vreo 20 de sandero-uri. Poate stai intr-un cartier mai instarit ![]() te na:))...eu stau intr-un cartier mai la fundenii bucurestiului:)) unde sunt si dacii dar si multe Bemveuri din alea cu volanul pe dreapta si rosii detinute de neamurile lu' "mancati-as". eu nu am vazut mai deloc sandero...dar logan-uri...am vazut cat cuprinde..nu mai la mine pe strada au aparut loganuri noi:) |
--------------------
DACIA
1310 Break
1996..Break..benzina..1397 cmc
- B 87 TBW Conduc o dacie fermecatoare:X
|
|
tag21 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 4 February 10 ![]() |
Pot si eu confirma ce a zis 'florian90' ... foarte rar vad cite un sandero (sa zic daca vad 1 la 10-12 loganuri) iar stepway chiar deloc pina acum ... culmea !
asta in bucuresti si .... umblu destul de mult pe strazi ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
D4D Excellence Dacia Duster (again) Duster 1.6 16v 4x4 ... made in "Sparta" :))
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
confirm cele spuse mai sus. ca locuitor al bucurestiului, peste tot pe unde ma duc, inclusiv la drumuri extraurbane, cred ca vad un sandero la cel putin 20 de loganuri. stepway am vazut 2 de la lansare si pana acum...
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Stepway doar unul am vazut si ala din mers , asa fugitiv . Tot pretul e de vina ca s-au vandut putine.
|
--------------------
-
-
-
|
|
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
smailmiami |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 7 September 06 ![]() |
|
--------------------
Daewoo
Leganza
2004
- DJ-10-DKL
|
|
tag21 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 4 February 10 ![]() |
|
--------------------
Toyota
Corolla
D4D Excellence Dacia Duster (again) Duster 1.6 16v 4x4 ... made in "Sparta" :))
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
un suv 4x2 iti iei pt siguranta... acum depinde cat este de mare diferenta de pret intre o masina compacta si suvul ala.... la fel si logan si duster...
eu astept testarea euroncap cu mare interes si am ales 4x4 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
fansuv |
![]()
|
Eu personal nu am de gand sa-l fac franjuri pe off-road.
Il iau pentru familie- pentru copii. Masina e mai inalta. M-am saturat de masini cu garda joasa. |
--------------------
logan
1.6
2007
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
...si cu 4x2 stim...altceva nou?
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Trofin Liviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 17 May 06 ![]() |
Nu as lua Duster pentru ca mie Stepway mi-ar fi suficient. Am votat 4x2. Cu anvelope adecvate atat Duster cat si Stepway ar satisface necesitatile majoritatii soferilor care mai ies si pe coclauri.
|
--------------------
Renault
Megane
2007
- Cl-02-xxx
|
|
smailmiami |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 7 September 06 ![]() |
Diferenta intre 4x2 si 4x4 la aceeasi echipare ar trebui sa nu treaca de 1000 Euro. Pentru 1000 de Euro eu as prefera 4x4.
|
--------------------
Daewoo
Leganza
2004
- DJ-10-DKL
|
|
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
QUOTE(smailmiami @ 15 Feb 2010, 20:00) Diferenta intre 4x2 si 4x4 la aceeasi echipare ar trebui sa nu treaca de 1000 Euro. Pentru 1000 de Euro eu as prefera 4x4. Depinde. Ca sa se treaca de la 4x2 la 4x4 trebuie in plus: cutia de transfer, cardanul, dispozitivul de cuplaj electromagnetic (evantual diferential central), diferentialul spate si poate si suspensia independenta spate. Nu stiu daca toate astea se incadreaza in 1000 eur tinand cont de faptul ca ar trebui sa fie piese destul de fiabile altfel se fac praf repede. Probabil va fi pana in 2000 eur diferenta intre 4x2 si 4x4. Am anexat la qashqai diferenta la cutia de viteza intre 2WD si 4WD. This post has been edited by asgard1955: 15 Feb 2010, 20:27 Attached thumbnail(s) 2WD.png ( Size: 58.45k ) Number of downloads: 884 4WD.png ( Size: 61.79k ) Number of downloads: 882 |
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
fansuv |
![]()
|
Ca sa se treaca de la 4x2 la 4x4 trebuie in plus: cutia de transfer, cardanul, dispozitivul de cuplaj electromagnetic (evantual diferential central), diferentialul spate si poate si suspensia independenta spate.
PERSONAL, nu am nevoie de fitze. Motor de 1.6 pe benzina imi ajunge. De ce sa-l bag pe coclauri? DE fantezie? AM trecut de varsta aia. |
--------------------
logan
1.6
2007
|
|
AcidMan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 19 July 04 ![]() |
intrebarea asta trebuia pusa dupa ce aflam preturile oficiale.
astfel lucrurile se schimba un pic daca intrebam asa: ati cumpara un dister 1.6 4*2 la 13.000 sau un dister 1.6 4*4 la 16.000? Atunci sunt convins ca multi or sa se gandeasca daca merita diferenta de bani. |
-------------------- |
|
CGDBZ |
![]()
|
Ce bun ar fi acum un Duster 4×2 la gropile care sunt la noi , in Buzau deja au aparut bucati de spoilere prin gropile mai mari , era sa las si eu o bucata si berlina este totusi mai inalta , nu stiu cum se descurca cei cu masini joase.
This post has been edited by CGDBZ: 17 Feb 2010, 19:23 |
--------------------
-
-
-
|
|
C@talin |
![]()
|
asa le trebuie daca si-au luat masini de fitze
![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 17 Feb 2010, 19:20 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(fansuv @ 17 Feb 2010, 14:09) ...nu am nevoie de fitze. De ce sa-l bag pe coclauri? DE fantezie? De aventura, nu de fantezie. Unii mai merg iarna la ski, urca drumuri pline de zapada, vara in Delta, pe transalpina, la Dunare la pescuit, etc. Dar pentru unii toate astea reprezinta o fantezie. Stau acasa si sparg seminte la televizor si zic ca cei care au dat 1000 si ceva de euro in plus pentru 4x4 au fitze-n cap. This post has been edited by zanzie: 17 Feb 2010, 20:05 |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
C@talin |
![]()
|
pai da toti dupa club 4x4 au numai fitze in cap
![]() o sa fie o fitza si cati cumperi un suc si-l bey pe strada . This post has been edited by C@talin: 17 Feb 2010, 20:11 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
CGDBZ |
![]()
|
Eu cred ca la multi se pune problema banilor , nu ca le-ar strica sa fie 4×4 , dar ar fi mai sump si la achizitie si la intretinere . Eu unul mi-am luat gandul de la Duster la ce preturi se vehiculeaza , eu speram la un 10.000-10.500 modelul de baza si sa fie pe la 12.500 unul cu AC , servodirectie (ca un nivel de echipare laureate de la Logan), prefer cum au spus si alti colegi un Logan laureate care este 8.000 decat un Duster chel la 13.000 .
|
--------------------
-
-
-
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
masina de teren 4x2? n-am inteles niciodata sensul existentei ei
as lua 4x4 cu cel mai mare diesel diponibil in oferta |
--------------------
/
/
/
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Si eu as lua 4x4 dar buzunarul spune altceva .
|
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 07:40 |