intrebare?, nu se mai opreste ELV-ul
![]() ![]() ![]() |
intrebare?, nu se mai opreste ELV-ul
Cosmin.nova |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|||
elm |
![]()
|
![]() Biciclist de cursa lunga Group: Members Posts: 208 Joined: 30 July 09 ![]() |
QUOTE(burtik4u @ 21 Feb 2010, 20:20) un fir de la contact este firul verde care intra in releul de incarcare de pe alternator daca ai nevoie ![]() Sorry de offtopic, dar n-as mai deschide un alt post... Deci... Firul verde din mufa aia cu doua contacte duce la plus contact. Celalalt unde duce? Intreb pentru ca nu mai am regulator de tensiune de nova, ci de'l clasic de dacie si desi vreau sa las regulatorul de dacie, as vrea sa repun in functiune circuitul original de nova, adica si lampa din bord ![]() |
--------------------
Dacia
Logan II
2018, Prestige
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
din cate stiu unul dintre cele doua fire de la mufa aceea a regulatorului original de nova duce chiar la becul din bord
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Da, dar cred ca nu e direct, c-am incercat si eu sa-l repun in rol, chiar printr-un releu alimentat cu alternativ de la stator, serie cu o dioda (cum aveam la berlina), dar m-am oprit. Ceva nu era in regula, si n-am mai avut timp.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
krapcarasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.912 Joined: 25 November 08 From: Suceava ![]() |
poate ajuta,la mine merge
http://www.daciaclub.ro/montare-martor-bat...hi-t173253.html |
--------------------
Renault
Megane 1.4 16 v
1999
- sv
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st May 2025 - 19:36 |