bord solenza x bord logan
![]() ![]() ![]() |
bord solenza x bord logan
Iulyk1988 |
![]()
|
||
![]() Iulyk1988 Group: Members Posts: 46 Joined: 15 September 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Confort
- B 46 HUA
|
|||
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca spui si de unde esti, ai mai multe sanse sa se gaseasca cineva
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
corect spune de unde esti si mai discutam
asa il ai si tu? Attached thumbnail(s) Imagine0242.jpg ( Size: 129.21k ) Number of downloads: 869 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
o mica intrebare
![]() dupa montarea bordului de logan pe solenza....pe firul de la indicatorul de nivel carburant se pune o....chestie....siguranta sau ce o fi care ar trebuii ca sa sa ajute bordu sa indice corect nivelul de carburant din rezervor.....la slz fiind mai mic. la cei care au bord de logan cand fac plinul cate liniute indica ? plin ? sau cand te uiti la cati litri ai in rezervor indica 50 ? sau 40 ? deoarece la mine am bord de logan si pana sa demontez pompa de benzina....sa o curat la bord afisajele imi era ...la fel ca si la logan...dar dupa montare la loc a pompei imi indica.....ca sa zic asa corect pt solenza....adica,,, de fac plinul si dau acolo la bord sa vad cati litrii am in rezervor arata 41......iar din liniute...lipsesc doua.... nu cred ca am stricat plutitorul.....l'am montat la loc corect si am lucrat cu grije cu el..... oare din ce cauza sa intamplat aceasta schimbare ? nu ca ar fi o mare problema ....ca doar acuma indica corect ![]() dar de ce ? mersi mult |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
bnedea |
![]()
|
![]() Bogdan Group: Members Posts: 354 Joined: 3 March 09 From: Bucuresti ![]() |
@ nenestean Se monteaza o rezistenta pe acel fir. Daca tu o aveai deja montata probabil s-a resetat computerul de bord odata cu scoaterea bateriei.
|
--------------------
dacia
solenza, clima
2004 1.4MPI Join the dark side, we have cookies!
|
|
iliecatalin25 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 22 September 09 ![]() |
salut sunt din bucuresti si vreau sa montez pe o daca solenza bord de logan....ma puteti ajuta va rog cu un nr de telefon......multumesc
|
--------------------
dacia solenza
berlina
2005 scala
- b-77-wzx
|
|
robertfoy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 22 January 09 ![]() |
pentru montat bord logan pe solenza 0767365473
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
vb cu free_fiber, il gasesti pe forum, ti-l face repede si o sa-ti funtioneze si indicatorul de carburant.
|
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
robertfoy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 22 January 09 ![]() |
merci am gasit raspunsul prin alte topicuri
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 06:56 |