Alegeri la pesedei, 20 feb 2010
![]() ![]() ![]() |
Alegeri la pesedei, 20 feb 2010
OAP |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|||
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
daca iese ponta se mai scot. e o figura noua.
cu geoana la conducere o sa se duca si mai de rapa. |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
asa...de ce ar trebui sa se dea de ceasul mortii poporul roman ? pentru o clica ? pentru un partid care a adus tara intr-un hal fara hal ? cel mai bine ar fi sa dispara ! definitiv ! cu toate ca sint acolo niste oameni foarte buni, mult mai buni decit la alte partide: dincu, diaconescu, vasile puscas, etc.
|
--------------------
...
...
...
|
|
DMG |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 09 From: Ploiesti ![]() |
Se pare ca acest congres al psd-ilor va semana cu Congresul al XIV-lea prezidat de Ceausescu!
![]() ![]() ![]() ![]() Oricum...se pare ca sunt deja facute cartile pentru Prostanea si chiar este bine pentru tara asta ca el sa revina la carma mafiei rosii, numai prin faptul ca de cand se stie de el, nu a fost decat un CANDIDAT suprem, fara vreo finalizare.... ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Vectra B
1998 motor X16XEL
- PH XX DMG
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Uf... imi fac probleme: daca invinge Victoras Ponta, PSD chiar are o sansa sa castige o feliuta buna de tort la parlamentare. Mi-e profund antipatic, dar nu e cretin ca Mr. G.
Cu Giuoana e simplu... la orice tentativa de a spune ceva, i se va aduce aminte de 'Mihaela, dragostea mea!', flacara mov, spa cu Vantu samd... Asa ca eu tin cu Geoana ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai voi nu pricepeti ca jocurile sunt facute???
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
discutabil...
This post has been edited by RaduNG: 16 Feb 2010, 14:49 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 15 Feb 2010, 21:33) Exact! Mai ales cind vine vorba de cele 200 de mii de para pe care nu poa' sa-i justifice dupa misiunea la Washington.QUOTE(DannyY @ 16 Feb 2010, 13:53) Cu Giuoana e simplu... la orice tentativa de a spune ceva, i se va aduce aminte de 'Mihaela, dragostea mea!', flacara mov, spa cu Vantu samd... Asa ca eu tin cu Geoana ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
QUOTE(Marty @ 16 Feb 2010, 09:25) Dragii mei, nu mai visati la spargerea pesedeului, asa ceva nu se va intimpla decit DUPA ce Nea Nelu Cotrocelu' va fi sarit de ceva vreme gardu' la Coposu si Ratiu! Inca n-a dat coltu, dar cica se retrage din toate functiile din partid (asta pe fata): http://www.hotnews.ro/stiri-politic-691928...care-partid.htm Ce nu inteleg eu, e unde e mr. MadHawk, e vre-un congres la PDL, vorbeste boc pe Taraf TV non stop, ce se intampla? ![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
ponta, ca-i pilot pe Logan...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Singura diferenta intre Geoana si Ponta, inafara de varsta, e ca cel din urma nu zice tot ce gandeste... Deci, desi e la fel de prostanac, mai e si parsiv.
Dintre astia 2 il prefer pe Giuana. |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
Geoana presedinte, Geoana presedinte....
![]() Oricum numai in partid la el poate sa fie presedinte. This post has been edited by Marius97fer: 16 Feb 2010, 22:25 |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Diaconescu - OUT
QUOTE Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu isi retrage candidatura pentru functia de presedinte al partidului si va candida la functia de prim-vicepresedinte al partidului, a anuntat marti vicepresedintele PSD Rodica Nassar, citata de Agerpres. a se citi impreuna cu: QUOTE "Mi-as dori o echipa de conducere a PSD competenta. Mi-as dori un prim-vicepresedinte care sa inceapa sa se profileze - am vorbit luni, la Comitetul Executiv, de Guvernul alternativ pe care il vom pune imediat dupa Congres - un prim-vicepresedinte puternic, competent. Domnului Diaconescu i s-ar potrivi manusa un astfel de rol", a afirmat marti Mircea Geoana, citat de Mediafax. This post has been edited by Markos: 16 Feb 2010, 22:25 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Las' sa iasa Titulescu asta mic. Cica tot ii da una lu Boc daca mai are ocazia!!
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
ponta asta e la fel de animal ca si restul pesedeilor
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da, da! Auzi tu, să vrea să-l bată pe poc! Nț, nț, nț...
Oricum, de mare angajament confesiunea lui... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
aphophis |
![]()
|
intr-adevar, foarte civilizata atitudinea lui. Nici nu ma mira ca nu ai o problema cu faptul ca problemele se rezolva cu pumnul..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da' de unde știi tu, drăguțule bace? Ți-a șoptit Aliodor?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Avand in vedere surprizele din fluturasul pe ianuarie s-ar putea sa fie nevoit Ponta sa stea la coada!
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
la naiba... mama omida nu a vauzt bine in cristalul swarovski... acum e clar ca apa din caraibe ca o sa iasa geoana
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Asta daca nu candideaza Basescu...
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
aphophis |
![]()
|
marinarul e cred ca cel mai mare suporter al prostanacului. petnru ca a reusit sa castige alegerile, desi prostanacul avea in spate vreo 7 partide, antenele, realitate, marea majoritate a mass mediei, mogulii
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Vanghelie despre Johanna
![]() "Tu crezi ca sunt indragostit de Geoana? Ce, e gagica?" http://www.trilulilu.ro/victorciutacu/3c299833a32e68 http://videonews.ro/action/viewvideo/37318...e-e-gagica-mea/ QUOTE(aphophis @ 17 Feb 2010, 09:21) intr-adevar, foarte civilizata atitudinea lui. Nici nu ma mira ca nu ai o problema cu faptul ca problemele se rezolva cu pumnul.. Offtopic, dar ![]() ![]() ![]() This post has been edited by MihaiD: 17 Feb 2010, 16:22 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
![]() ![]() ![]() Ba ce jale e cu astia... This post has been edited by Victoras2001: 17 Feb 2010, 16:07 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Oare daca Geoana se duce din nou la spa la Vantu' castiga Ponta?
![]() |
--------------------
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Numai daca micul titulescu aranjeaza sa il si pozeze pe prostanac cand intra la spa ...
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Apropo, un fost argument contra Basescu era ca e dictator in partidul lui.
Giuana ce e? Dictator prostanac?! ![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 00:27 |