Cum sa scazi consumul !, Double Your Gas Mileage!
![]() ![]() ![]() |
Cum sa scazi consumul !, Double Your Gas Mileage!
pulbur |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 23 June 09 From: SM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia/Fiat
DSN
2002
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
daaaa... scade consumul de combustibil, dar iti face motorul varza... e alegerea ta. Vezi ca daca pui niste magneti pe la furtune iti scade si mia mult... ca se ionizeaza moleculele. daca pui suficient de multi o sa ajungi sa se umple rezervorul, adica nu mai consuma deloc...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Acetona eh?
Ca tot ma pregatesc sa pensionez rabla, o sa caut si o sa incerc, mare smecherie n-are ce patit. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
recomand nitrodiluant
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Eu am folosit niste pastile mari maro la vechea dacie dar mare lucru nu am reusit.....nu mai tin minte cum se numesc.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
strepsils?
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Fygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
Coada de salau scade cel mai bine consumul!
|
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Pastile mari si maro erau cele de Faringosept.
![]() This post has been edited by Amedeus: 16 Feb 2010, 14:41 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Alydor |
![]()
|
nu era ciocolax?
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
pulbur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 23 June 09 From: SM ![]() |
QUOTE(Alydor @ 16 Feb 2010, 14:10) daaaa... scade consumul de combustibil, dar iti face motorul varza... e alegerea ta. Vezi ca daca pui niste magneti pe la furtune iti scade si mia mult... ca se ionizeaza moleculele. daca pui suficient de multi o sa ajungi sa se umple rezervorul, adica nu mai consuma deloc... Suma respectelor, Alydor Uite aici o chestie interesanta despre magneti....am sa incerc! http://www.consumredus.ro/articol/Cataliza...t/28db676e.html http://www.fuelsaving.info/magnets.htm This post has been edited by pulbur: 16 Feb 2010, 14:55 |
--------------------
Dacia/Fiat
DSN
2002
|
|
Alydor |
![]()
|
indubitabil.... cu cat mai multi cu atat mai bine...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pastile mari, maro? Aveau forma de maslina?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Alydor |
![]()
|
de coacaza
Suma repectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma-ntreb daca in momentul cind dadea la demaror nu se auzea cumva dinspre partea din fata a vehicolului un prelung "behehehehehee"
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Alydor |
![]()
|
se auzea dar credea ca este de la caii putere
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
ai grija mare cu magnetii aia... ca daca pui prea multi o sa mearga masina doar spre NORD...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Alydor |
![]()
|
pai cand vrea sa mearga spre sud ii pune invers...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și-n rest, merge în volte.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
sau in volti...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Clipul este de bun simt pana la faza cu acetona cand da cu oistea-n gard. Si renuntarea la roata de rezerva + ulei 5w20 mi se pare putin exagerat.
This post has been edited by vi_escu: 16 Feb 2010, 16:08 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
acetona aia s-a evaporat pe conducta pana sa ajunga in rezervor, oricum testatsera la mythbusters si nu are nici un efect. Ulei 0w20 sa puna ei la gama Logan sau reno daca nu le mai trebuie motorul.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
E 5W20, da' oricum...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
foarte amuzant schimbul de replici baieti
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
De fapt era reclama la acetona. Ca a filmat sticla aia 30 de secunde
![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Cea mai economica masina e cea cu motor V12 benzina cu toate taxele platite de altul.
This post has been edited by Laurentziu83: 16 Feb 2010, 18:56 |
--------------------
.
.
.
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vi_escu @ 16 Feb 2010, 16:00) Si renuntarea la roata de rezerva Hmmm... Nu cred ca e chiar departe de adevar. Eu n-am mai iesit din Bucuresti de 3 luni cu masina si merg pe distante scurte, chiar n-are niciun folos roata de rezerva. In cel mai rau caz daca am pana (desi nu am avut niciodata o pana catastrofala gen pe janta.. in cel mai rau caz am avut o roata care se desumfla usor) las masina pe margine si aduc o roata... Deci mai bine o luati numai cand plecati la drum lung, cei care chiar vreti sa nu dati niciun leu degeaba. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Tare as vrea sa-l vad eu pe ala care se milogeste la mine:"Du-ma si pe mine pana la masina cu roata mea de rezerva pentru ca-s chitra si n-o tin in portbagaj, sa nu consume."
![]() Ce te faci daca uiti ca ai roata in casa si ai uitat si cand esti prin oras te suna un prieten ca are nevoie de tine sa pleci la un drum lung? In plus, pentru mine nu-i o alternativa sa tot plimb rezerva pe 16 pana la etajul 4. |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Executron @ 16 Feb 2010, 18:52) Eu n-am mai iesit din Bucuresti de 3 luni cu masina si merg pe distante scurte, chiar n-are niciun folos roata de rezerva. Corect, si io la fel am facut. Mai mult, am scos bancheta din spate. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Asta-i nimica, trebuie sa scoti si scaunul pasagerului, sa inchizi climatizarea sa nu ai pierderi termice pe la caloriferul habitaclu, sa demontezi fetele de la usi, instalatia de AC si, daca se poate, sa te razi in cap si sa elimini toate fluidele corporale nenecesare.
Abia atunci vei avea un consum minim. Draci, Megane-ul puteam sa mi-l iau diesel fara nici o problema de bani, la aceleasi dotari, si rezolvam problema consumului, dar...n-am vrut. Ma crede cineva? ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 16 Feb 2010, 22:57 |
--------------------
.
.
.
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Uite-aici ceva intr-adevar inovativ.
![]() http://www.220.ro/TwUKi4zM5k/Cum-Ies-Rusii-Din-Iarna This post has been edited by TheFastOne: 17 Feb 2010, 07:35 |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 13:01 |