Accident rutier in Bucuresti, Berlina 1310.
![]() ![]() ![]() |
Accident rutier in Bucuresti, Berlina 1310.
CGDBZ |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
autogen nu se mai foloseste in service-uri decat foarte rar, acum se sudeaza cu argon, iar mediu ala protector inseamna sa sudeze intr-o hala unde nu bate vantu sa zboare gazu ala, atata tot; rabla mea cand a fost supusa unor interventii in 2007 a avut parte de sudura cu argon si si nu a ruginit deloc unde au fost interventii;
on topic, alexio ma bucur ca o sa-ti poti face masina calumea, iar referitor la aia 1300 lei, ti-am explicat in primul post parca, suma aia reprezinta plafonul maxim de despagubire in caz de dauna totala, deci pentru dacia ta din '99 o sa primesti 1300 lei in caz ca ti-o face unu praf si se declara dauna totala, deasemenea orice reparatie efectuata pe asigurare se deconteaza doar pana-n plafonu respectiv, ce depaseste se suporta din buzunar; oricum talharilor de la service le convine enorm sa lucreze cu asigurarile, daca pentru o reparatie cum e in cazul tau costurile se ridica la 500 lei, fac pe dracu-n patru ca pe deviz se ajunga la 1300 lei This post has been edited by nelu_1985: 17 Feb 2010, 18:21 |
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
Nu baga nimeni Dacii? cine a zis? Daca patronul este cunostinta mea cum sa nu bage? Care e treaba cu Dacia? Pai si Audi sa ai daca esti prost si nu ai nici relatii rugineste mai repede ca o Dacia.
This post has been edited by Alexio: 17 Feb 2010, 18:45 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Ai mare dreptate , in Romania trebuie sa ai un prieten tinichigiu , un unchi mecanic , un nepot stomatolog ...etc . , pentru a beneficia de sevicii cat de cat de calitate .
|
--------------------
-
-
-
|
|
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
Personal am unchi cu vopsitorie/prieten al unchiului cu mecanica (proiectant de motoare) prieten al lor cu service de tinichigerie. Prin urmare sunt si Dacii care sunt lucrate ca la carte si va asigur din ce stiu de la ei ca cei cu cele straina se tepuiesc mai grav ca cei cu Daciile (1310/logan/nova etc) pentru ca sunt multi fraieri care habar nu au despre cum se face o masina si ii pacalesc la service in genul si exemplu: mercedes dus pentru revopsire; modul de revopsire: smilgheruire vopsea + lacuire = vopsire ideala oglinda. Vopseaua a ramas la vopsitor si orele de lucru.
Sa fim seriosi pe unu cu o 1310 nu il prostesti asa ca astia nu prea sunt batuti in cap. 17 Feb 2010, 21:09: PS: daca vreau sa fac din banii mei si sa imi dea asigurarea banii cum se face? fac eu rost de factura si de tot inainte insa unde le depun ca sa imi iau banii de la Groupama? This post has been edited by Alexio: 17 Feb 2010, 21:09 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
CGDBZ |
![]()
|
"Fraierii" aia sunt si ei oameni , oameni care nu se pricep la masini si care nu au "relatii" la service , poate oameni de buna credinta si de treaba .
|
--------------------
-
-
-
|
|
Alexio |
![]()
|
Sa stii ca din cate stiu de la acesti oameni din domeniu exact fraierii cu fite in cap se ard... cei cu masini straine si inteligenti (nu in domeniul auto ci in general) nu isi iau teapa. Nu ai nevoie de pile ai nevoie de zambete si voie buna ca sa impui respect si sa faci pe celalalt sa te serveasca cum se cuvine.
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Da , da , nu ai nevoie de pile , dute tu intr-un service unde nu cunosti pe nimeni cu dacia ta cu zambete si voie buna sa vezi cum te ard baietii , tot asa cu zambete si voie buna caci pe cei cu dacii ai ard findca sunr mai amarati de aia cu mercedesuri le e frica sa nu le dea cu mercedesu in cap .
|
--------------------
-
-
-
|
|
Alexio |
![]()
|
Adica daca vin si cu Mazda si le arat ca am si "o daia" nu ma mai ard? Sau zic "uite un nebun care merge si cu Dacia"?
Acum daca stie cineva sa imi zica si mie cum se procedeaza cu decontarea banilor de la asigurare... la Groupama... sa ma duc la ei cu devizul sa imi iau banii. Ce depun si unde? This post has been edited by Alexio: 17 Feb 2010, 21:30 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
Alexio |
![]()
|
Se pare ca toti cei care au spus ca Dacia nu are parte de tratament bun la asigurare si service ori au vorbit fara sa stie, ori au ei ghinioane, ori Dacii mult prea daramate ca sa le bage cineva in seama.
Dovada: am masina in service la Bragadiru, facut fundul, schimbat bara, vopsita (a fost slefuita pana la tabla apoi tratata cu solutii anti-coroziune, continuand cu sprit-chit, vopsea, lac, acum inca este la cuptor, si maine vor da unde a fost vopsita cu ceara protectoare. Bani dati in plus: 0 RON. Maine apar si pozele cu "fundul". PS: ce falnica si mandra statea in cuptor langa un Passat 2 si un Audi RS. ![]() |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
deci n-au inlocuit fusta...
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
Ce sa vezi? Nu intelegi ca daca baga autogenu' rugineste? Crezi ca-i vreo metoda pe care o stie doar mecanicu' tau sa nu rugineasca cu autogen?
Poate cu CO2 sa iasa o lucrare mai serioasa, da' nici asa nu e garantat. Ca sa nu zic de d-alea in mediu de argon, care ar fi super indicate, da' nu baga nimeni Dacii la asa ceva... eu i-am sudat topa cu argon si nu am pic e rugina! curios si scandalizat cum pe dacia mea din '99 i-au de la asigurari doar 13 milioane vechi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() atunci sa fereasca Dumnezeu de ceva! si ii mai pun si calrilg sa beleasca bine ochii ala din spate ![]() |
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
Alexio |
![]()
|
Pai eu deja i-am cumparat carlig. Maine il montez.
22 Feb 2010, 23:22: QUOTE(dandee @ 22 Feb 2010, 21:33) dauna totala. insa pe partiala iei cat costa in intregime daca esti istet:). M-am lamurit si eu acum. fa un calcul la mine cat costa reparatia, in care numai vopsitul a inclus elementele unei masini straine: solutii, vopsele, cuptor, ceara protectoare. 23 Feb 2010, 11:51: Acum 10 minute a fost scoasa masina din service. Foarte bun service-ul. A fost scoasa de la ei spala pe exterior si samponata, spalat si aspirat interiorul si covorasele, sters bordul si plasticele, spalata in portbagaj, iar in partea firmei a fost si parfumata la interior. Astept sa o aduc acasa ca sa ii fac pozele. This post has been edited by Alexio: 23 Feb 2010, 11:51 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
AdrianSavu |
![]()
|
![]() Supernovist Group: Members Posts: 353 Joined: 28 August 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alexio @ 22 Feb 2010, 22:05) Se pare ca toti cei care au spus ca Dacia nu are parte de tratament bun la asigurare si service ori au vorbit fara sa stie, ori au ei ghinioane, ori Dacii mult prea daramate ca sa le bage cineva in seama. Dovada: am masina in service la Bragadiru, facut fundul, schimbat bara, vopsita (a fost slefuita pana la tabla apoi tratata cu solutii anti-coroziune, continuand cu sprit-chit, vopsea, lac, acum inca este la cuptor, si maine vor da unde a fost vopsita cu ceara protectoare. Bani dati in plus: 0 RON. Maine apar si pozele cu "fundul". PS: ce falnica si mandra statea in cuptor langa un Passat 2 si un Audi RS. ![]() Pai da ma baiatu' , da nu ai zis tu ca il cunosti pe ala de la service , daia ai avut parte de o reparatie buna. |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 - Clima Conduc o Dacia si asta imi ocupa tot timpul
|
|
Alexio |
![]()
|
Imi cer scuze ca raspund asa tarziu insa am fost foarte ocupat si nu am avut timp de facut poze... chiar si vremea a fost destul de "murdara"
spa0032x.th.jpg This post has been edited by Alexio: 7 Mar 2010, 15:15 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:03 |