fructe de mare, de unde
![]() ![]() ![]() |
fructe de mare, de unde
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|||
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
daca vrei sa ajungi mare bea ,fumeaza si trage pe nas ca altfel ramai mic .
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
imi pare rau, am alte principii in viata
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Diana @ 18 Feb 2010, 15:29) Manzule, ti-au aratat si alti useri ca ai dat cu oistea in gard, dar vad ca iti place sa tii in continuare coada in sus. Probabil ai un anumit motiv. ![]() stai mai fetita tatii molcom,ce esti tu ,trimisa lu al de sus pe pamant sa mi aduci mie oistea pe calea cea buna?vezi ca ti s a racit lapticu,oamenii astia au alta treaba aici, ti am mai explicat odata. plus ca masinile e jucarii pt baieti mai mari, asa... p.s.da mi un privat, sa ne cunoastem, sa vedem ce si cum ![]() |
-------------------- fan VAG!
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
I-am mai spus si eu ca i se arde tocanitza pe foc da' nu ma crede
![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
- BV 11 WUW
2004 1.9 TDI 131 CP STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
ia da sa vedem unde i ai spus, oare scrie pe acolo ce si cum cu patratelele albastre?
uite asa devine omu misogin! ![]() ![]() ![]() mai zilele trecute ma flashuia o blondina cu un s5 vorbind la molecular finca nu treceam pe un rosu pe care dansa nu l observase. nu stiu de ce am senzatia o o chema diana! ![]() ![]() ![]() 23 Feb 2010, 04:41: Diana Scris la: 22 Jan 2010, 14:35 Membru incepator Am inteles. De aia te tii mereu de maneta. Sa nu iti faca surprize ero(t)ice. Grup: Members Mesaje: 80 Înregistrat: 5 July 05 Membru # 8.401 mda.m am ca lamurit.eu cred ca undeva ai niste probleme,niste lipsuri,si este de inteles atitudinea asta,general vorbind. dar nu e grav,si se poate rezolva,cu ..cum le zice?ma rog,tu esti cu numele proprii!! iti sugerez alte forumuri decat cele de masini! This post has been edited by horsewhisperer27: 23 Feb 2010, 02:41 |
-------------------- fan VAG!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 16:59 |