Olimpiada, Vancouver 2010
![]() ![]() ![]() |
Olimpiada, Vancouver 2010
FLP |
![]()
|
||
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|||
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Ai incercat sa te uiti mai de departe ? Se vede mult mai bine
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Olimpiada la TVR HD
![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
si pe Eurosport HD nu e buna?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
E buna dar nu am!
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
mie imi place olimpiada dintre Ionut si Dragos Dolanescu.
![]() ![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Eu urmaresc.....deja am cateva nopti nedormite
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
eu o sa urmaresc incepand de maine, cand va incepe proba de sarituri cu schiurile...
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Romania la proba de coborare.....
Asa au auzit si de noi, cel mai grav accident de cand au inceput jocurile. Chiar daca termina era pe locul 30-32...... Scopul Romaniei la olimpiada este sa termine proba macar. Eva Tofalvi a fost sigura care era sa faca o figura frumoasa la biatlon dar la ultima tragere a ratat si a picat pe locul 15-17(nici nu mai stiu exact ca dupa top 10 au inchis transmisiunea), altfel avea sanse de top 10 ceea ce chiar era o realizare pentru Romania. La patinaj artistic(masculin) din 3 sarituri necesare pentru calificare 2 le-a ratat iar una in loc de 3 rotatii a facut doar 2 .... O poza cu reprezentanta noastra...... This post has been edited by BeciAcustic: 18 Feb 2010, 20:48 Attached thumbnail(s) Snapshot_20100218_194131745.jpg ( Size: 68k ) Number of downloads: 213 |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
pai cel mai grav accident nu e ala in care a murit un sportiv la sanie??
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
ala a fost inainte de inceperea oficiala a jocurilor.....cu 1 zi inainte era la antrenamentele libere.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
slider2 |
![]()
|
am inteles, nu stiam asta ca nu am urmarit exact, singurul sport care ma intereseaza din aceasta olimpiada, fiind cum am spus si mai sus, sarituri cu schiurile
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Eurosport HD rulez, Pe TVR HD comenteaza aia numa' prostii.
Da' de ala de si-a rupt incisivu' cu medalia ce ziceti ? ![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
La PC am TVR pe ultimele canale....Nu mai ai nimic bun de vazut acolo au ajuns rau de tot .....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Si cand te gandesti ca pe banii nostri.........
|
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
pp.coco |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 4 February 09 ![]() |
si mie imi mananca orele Olimpiada, cel mai mult imi plac coborarile(bob, sanie, skeleton) si patinajul viteza, dar le cam vizionez pe toate, televizorul sta numa cam pe eurosport (HD rulz), cross'ul de la snowboard a fost...fenomenal
|
--------------------
dacia
1310
1989 it's lonely in the top, but it ain't crowded
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(TheFastOne @ 19 Feb 2010, 10:23) Eurosport HD rulez, Pe TVR HD comenteaza aia numa' prostii. Da' de ala de si-a rupt incisivu' cu medalia ce ziceti ? ![]() nu ti se pare si tie ca pe Eurosport se vede mai bine in HD decat pe TVR? probabil au alta aparatura., si am vazut ca scrie si 'native HD' whatever that means ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Credeam ca doar eu am impresia asta. Cred ca aia de la eurosport baga banii in aparatura nu in salarii ca astia de la TVR, care mai sunt si-ai nostri....
![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Pe ce loc puteau sa iasa romanii azi la bob daca aveau putina sansa.... Au iesit totusi pe locul 11, neasteptat de bine dar scopul lor dupa prima mansa era sa intre in top 10. Locul 9 il aveau asigurat daca nu derapau cu 5m inainte de finish, gresala de 0,03 secunde. Totusi sunt cei mai buni romani de la olimpiada. Bravo!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 06:07 |