Securitate Logan
![]() ![]() ![]() |
Securitate Logan
mzkstf |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 11 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate dci
|
|||
cosmin_h1982 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 1 July 09 From: Arad ![]() |
Probabil sa nu fi fost inchisa una dintre usi (desi celelalte se inchid). In acest caz semnalizarile nu se mai aprind.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS+
- arad
|
|
mzkstf |
![]()
|
erau toate inchise.
dupa cum am zis , verific inainte sa plec... |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate dci
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
S-or fi dotat hotii nostri cu scanere si alte "device-uri", dar sa-ti si inchida masina la loc, asta da gentelmen.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Io m-as pune de paza la noapte, sigur vine iar pentru scrumiera.
This post has been edited by vijelie: 11 Feb 2010, 08:59 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
De cate ori am venit io beat acasa si-am sunat a doua zi la politie sa reclam furtul masinii din fata blocului, da ea ma astepta cuminte in spatele lui...
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
au procedat foarte simplu, vedeti repede, ca s-ar putea sa dispara postul asta
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
mzkstf |
![]()
|
da ma rog vad ca e jale pe aici..n-ai cu sa stai de vorba...
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate dci
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Dacă îi dai un pumn mai tare în butuc se deschide f. ușor.
|
--------------------
.
.
.
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
se descuie f usor loganu'. ce nu inteleg eu e de ce s-au chinuit sa incuie dupa atac
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
hmmm , chiar asa cine sa stea sa incuie usile , primele variante de logan parca se inchideau singure dupa nu stiu cat timp daca nu sesiza usa deschisa sau cheei in contact, asta ar fii o varianta mai realista , si-a facut ala treaba pe acolo cu "cheia universala" si apoi uch-ul a armat singur realizand ca usile sunt inchise si contactul nu e pus. Acum Off- topic : crede sau a realizat cineva chestia aia cu mingiuta? as crede la masinile care ar avea eventual o centralizata pe vacuum sau ceva cu electrovane de aer da nicidecum la logan.
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(mzkstf @ 11 Feb 2010, 10:43) da ma rog vad ca e jale pe aici..n-ai cu sa stai de vorba... Ai primit varianta de deschidere, cu mingea. La inchidere se face operatia inversa si se incuie yaka.This post has been edited by IRONICK: 11 Feb 2010, 11:39 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
alphred |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 9 May 05 ![]() |
cum mai IRONICK, daca la deschidere mingea "sufla", la inchidere ar trebui sa.... traga, asta ca sa nu zic altceva. testul ala cu mingea arata cat e loganul de izolat, ca daca ar avea pierderi de presiune nu s-ar deschide usa:)). eu zic ca a suflat blonda sau unu din spate cu cheia.
verifica aripile spate sau chiar usile fata poate gasesti vopseaua cojita pe 4-5 cm intr-o muchie si o sa intelegi ca ti-a fortat usa si a deschis-o. probabil a inchis-o ca sa-i dea si altuia de lucru sau sa te induca pe tine in eroare. eu as aseza ceva piuneze pe scaune, asa doar sa-i iau ADN-ul, eventual ii lasi si biletel ca piunezele erau infestate cu si aici alegi tu o boala cat mai nasoala. |
--------------------
dacia/ford
logan 1,6 / focus 1,6 16v
2005/2008
- B43VCI / B26MFF
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
QUOTE(EUGEN2008 @ 11 Feb 2010, 11:34) hmmm , chiar asa cine sa stea sa incuie usile , primele variante de logan parca se inchideau singure dupa nu stiu cat timp daca nu sesiza usa deschisa sau cheei in contact, asta ar fii o varianta mai realista , si-a facut ala treaba pe acolo cu "cheia universala" si apoi uch-ul a armat singur realizand ca usile sunt inchise si contactul nu e pus. nu stii bine. usile se incuie automat daca deschizi din telecomanda si NU actionezi nicio usa. atunci, dupa 30s, se inchid automat. nu are legatura cu contactul si cu usile inchise. daca deschizi usa si o inchizi la loc, nu se mai inchid automat. |
--------------------
.
.
.
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
sigur nu e umblat la chederul exterior din partea de jos a geamului?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
12AHD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 24 December 09 From: Ploiesti ![]() |
Salutare, domnilor! In legatura cu problema d-lui mzkstf si in general, as vrea sa va povestesc ce mi s-a intamplat in Arad, ca poate la fel o fi patit dansul...dar intro alta canjunctura. Ei bine, eu si un coleg am deschis alt Logan cu telecomanda de la Loganul nostru.Culmea este ca era aceeasi culoare, doar numerele de inmatriculare erau diferite. Dandu-ne seama ca nu este masina noastra,(a noastra era mai murdara in interior )
![]() ![]() This post has been edited by 12AHD: 20 Feb 2010, 15:11 |
--------------------
Renault
Laguna 3 110kw
2009 break automata
|
|
rratzoiusexos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 714 Joined: 4 June 08 ![]() |
eu am alarma pe solenza din fabrica,optional,probabil ca la logan.am ramas masca cand un vecin cu un espero,mi a dezactivat alarma cu telecomanda lui...asa ca nimic nu ma mai surprinde
|
--------------------
Dacia
1307/Solenza/Duster
.
- B-xx-xxx
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
La cate coduri sunt si cate Loganuri au fost fabricate... nu prea e greu sa gasesti un "frate" de cod. Si eu am unul, noroc ca e la un bloc departare, nu prea apucam sa parcam in apropiere, dar el mi-o descuie si eu i-o incui
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 07:49 |