DaciaClub MANGALIA, Intilnire
![]() ![]() ![]() |
DaciaClub MANGALIA, Intilnire
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Greu de ajuns in parcare dar acum situ.....SEX SHOP
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Cam putini azi, fata de citi si-au anuntat prezenta initial...
Pufi vezi ca ai iesit pe interzis ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Ala era un semn informativ pe care l-am vazut dar l-am ignorat cu respect
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
phara |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 17 February 07 ![]() |
Imi pare rau ca nu am ajuns la intalnire dar abia la 21 m-am intors din cta. Ne vdm la urmatoarea.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambiance
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Urmatoarea intalnire duminica, 13 iunie 2010, portul turistic; ca de fiecare data.
Prezenta: 1. Iulikk si Mihaela, 2. ....... |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Poze de la intalnirea de duminica ai uitat sa bagi mai iulikk.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nu-s la mine pozele
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pozele sunt la iaia si il rugam se le puna pe forum cand are timp.
This post has been edited by bobo77: 3 Jun 2010, 21:57 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
soriningeras |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 21 March 10 From: mangalia ![]() |
da deci si eu voi fi prezent
|
--------------------
DACIA
SOLENZA / RAPSODIE
2003
- CT92SOR
|
|
bobo77 |
![]()
|
Nu stiu daca ajung duminica, dar mai este pana atunci...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
bobo77 |
![]()
|
Maine mai facem intalnire sau toata lumea are de invatat pentru bac
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Marian_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 12 May 10 ![]() |
Prezenta: 1. Iulikk si Mihaela, 2. marian_ 3. soriningeras 4. Emy_
This post has been edited by Marian_: 12 Jun 2010, 14:17 |
--------------------
hyundai
i30
2010
|
|
Iulikk |
![]()
|
Eu cred ca voi veni... depinde de cum are tata programu' si cand am masina la dispozitie.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Marian_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 12 May 10 ![]() |
ce are daca vii fara masina?
![]() |
--------------------
hyundai
i30
2010
|
|
Iulikk |
![]()
|
Multi au zis ca nu pot veni din diverse motive. Nici eu nu pot veni dintr-un motiv personal. Intalnirea se amana ca nu are rost sa ne strangem 3 oameni. Voi anunta eu pe forum data viitoarei intalniri.
This post has been edited by Iulikk: 13 Jun 2010, 09:15 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
bobo77 |
![]()
|
Da, mai bine ca s-a amanat ca nici eu nu puteam venii.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Cred ca dupa ce o botez pe cea mica o sa vin si eu la intalnire in functie de timpul disponibil , chiar cand este urmatoarea intalnire ?
of topic -bobo vreau si eu poze de la motul celei mici te rog . |
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
Iulikk |
![]()
|
Deoarece se apropie examenul de Bacalaureat (peste 11 zile, de azi), iar eu nu voi putea veni deoarece trebuie sa ma pregatesc un pic (
![]() ![]() Prezenta: 1. Iulikk (s-ar putea si Mihaela), 2. ..... 28 iunie 2010 Limba si literatura româna – proba scrisa 30 iunie 2010 Proba obligatorie a profilului – proba scrisa -> matematica 1 iulie 2010 Proba la alegere a profilului si specializarii – proba scrisa -> fizica This post has been edited by Iulikk: 18 Jun 2010, 09:32 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
bobo77 |
![]()
|
duminica 4 iulie
Prezenta: 1. Iulikk 2. bobo 3. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
tanase.petrebogdan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 31 January 10 From: Mangalia ![]() |
Salut baieti, eu am avut PC-ul bulit de ceva vreme si nu am mai stiut nimic...Bafta celor care au nevoie la BAC, iar in ceea ce priveste 4 IULIE, inca nu ma pronunt.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
- CT
|
|
bobo77 |
![]()
|
Intalnirea a ramas pe 4 iulie? si unde anume?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Iulikk |
![]()
|
Sa termin cu BAC-u' si o sa dau cateva ture de oras in cautare de parcari. Acum nu am timp de nimic; doar mate si fizica
![]() ![]() ![]() De asemenea, vreau sa va intreb: este ok daca facem intalnirea (doar asta, de pe 4 iulie) de la ora 16? Motivul: 4 iulie 2010 Afisarea rezultatelor (până la orele 16:00) si depunerea contestatiilor (orele 16:00 – 20:00) This post has been edited by Iulikk: 26 Jun 2010, 17:55 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
bobo77 |
![]()
|
Parcarea din saturn era aproape plina astazi...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Iulikk |
![]()
|
O sa anunt vineri, sambata....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Iulikk |
![]()
|
Daca e frumos, mergem la Neptun la o pizza?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Dj Valy |
![]()
|
![]() Daciot inrait (Dacia 4 life) Group: Members Posts: 218 Joined: 20 February 09 From: Constanta ![]() |
Am o idee, doar sa nu sariti cu pietre....
![]() Din moment ce si Dacia Club Constanta, si Dacia Club Mangalia au intalnirea in aceeasi zi, si la aceeasi ora, ne-am putea organiza sa ne intalnim ambele cluburi, undeva aproape de jumatatea drumul,pentru a fi OK pentru ambele cluburi. Am calculat, fix jumatatea drumului ar fi la Tuzla (dar banuiesc ca nu e un punct de intalnire asa stralucit) Destul de aproape de jumatatea drumului ar fi Costinesti... Ar fi frumos si la Neptun ,insa nu se stie daca vor putea ajunge toti cei care doreau sa se "afirme" la Constanta duminica (distanta ceva mai mare). Repet, nu aruncati cu pietre, e doar o idee, astfel vom fi multi la intalnire,si probabil intalnirea va fi reusita, avand ca invitate ambele cluburi. Astept si parerile voastre... ![]() This post has been edited by Dj Valy: 1 Jul 2010, 18:33 |
--------------------
Dacia
Logan
1.4MPI Ambiance 2006
|
|
Iulikk |
![]()
|
Si o sa gasesti parcare in Costinesti..... o "lae"
![]() PS: ma refer undeva aproape de "centru". |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
facem peste 2 saptamani o intalnire comuna la CHerhana.... pana atunci eu nu pot iesi din oras......si motivele le stiti...... Deci ramane sa vorbim in legatura cu o cherhana
|
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Iulikk |
![]()
|
Se amana intalnirea de duminica. Poate facem cherhanaua peste 2 sapt.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 03:46 |