DaciaClub MANGALIA, Intilnire
![]() ![]() ![]() |
DaciaClub MANGALIA, Intilnire
bobo77 |
![]()
|
||
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Duminica, 11.07.2010, ora 16, intalnire DaciaClub. Propun sa facem in Neptun, la Mediteraneo (vis-a-vis de "KM 0") (fac o pizza super buna, asemanatoare cu cea de la Pizzico
![]() Prezenta: 1. Iulikk si Mihaela EDIT: am modificat ora 16, mi se pare mai convenabil... mai ales ca acum este vara, se intuneca mai tarziu. This post has been edited by Iulikk: 7 Jul 2010, 17:08 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Marian_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 12 May 10 ![]() |
Prezenta: 1. Iulikk 2.Mihaela 3. Marian_
|
--------------------
hyundai
i30
2010
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Prezenta: 1. Iulikk 2.Mihaela 3. Marian_ , 4. Dead-Angell, 5. un prieten de-al meu cu un clio, 6. ......
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Emy_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 12 May 09 From: Mangalia ![]() |
Prezenta: 1. Iulikk 2.Mihaela 3. Marian_ , 4. Dead-Angell, 5. un prieten de-al meu cu un clio, 6. Emy_, 7...
|
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nu cred ca ajung, dar incerc.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Iulikk |
![]()
|
bobo77: Daca e sa ajungi, ne auzim la telefon
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Iulikk |
![]()
|
Gata si intalnirea de azi. Am fost la Mediteraneo, in Neptun, am mancat o pizza, am baut un suc. Am vorbit despre bac, facultate etc, etc
![]() ![]() Au fost prezenti asa: 1. Iulikk 2.Mihaela 3. Marian_ 4. Silviu (pretenu' cu Clio), 5. Emy_. Ne-am inghesuit toti la mine in masina si am plecat. Pozele sunt la Emy_ pe camera. PS: 1) nu am lovit masina din spate mă, era doar bordura ![]() 2) Am o idee despre noua locatie de intalniri, nu departe de cofetaria de la Prezident (cu parcare langa), dar inca mai caut. Urmatoarea intalnire peste 2 saptamani, pe data de 25 iulie 2010. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
weryx 83 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 4 March 10 ![]() |
Ajung si yo pe 25 ca nam mai fost demult si se supara bobo pe mine.
|
--------------------
logan
abs plus
2007
|
|
Iulikk |
![]()
|
M-am gandit sa mutam intalnirea de la President, la terasa Amicii. Este terasa "vamesului", se afla mai sus de cofetaria de la President, unde sunt cele trei hoteluri pe faleza. Este si loc de parcare pe strada aia, dar si in parcarea din spatele hotelului Corsa (cred ca asa se numeste, hotelul ala Bej, cel mai "luxos" dintre cele 3), parcarea aia este goala mereu. Eu mananc destul de des acolo, cam de 2 ori pe saptama, asta in fiecare vara, de vreo 3 veri incoace si nu am avut probleme cu "manacarea".
Terasa are si vedere spre plaja / mare, mie imi place aici. Fac si pizza, si preparate la gratar (micii mi se par foarte buni), iar preturile sunt O.K. dupa parerea mea. Ca preturi informative: un suc la 0.5 litri este 5 lei, apa plata la 0.5 litri este 2.5 lei. This post has been edited by Iulikk: 13 Jul 2010, 22:20 Attached thumbnail(s) 907s9pqdgd.jpg ( Size: 134.29k ) Number of downloads: 253 cr498560q1.jpg ( Size: 143.6k ) Number of downloads: 257 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Adica la Blaj cum ii spunea inainte , cei mai batrani stiu acest lucru .
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
Iulikk |
![]()
|
Eeehh... io-s mai tinerel
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
bobo77 |
![]()
|
Da este chiar bine acolo si mie imi place, e foarte buna ideea iulikk acolo facem.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Cum se ajunge acolo? Intreb pentru urmatoarea intalnire ca asta am hotarat ca o facem comuna la plaja desi nu se anunta nimeni sa vina.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Iulikk |
![]()
|
Deci: de la sens mergi pe drumul principal, spre Sex-Shop
![]() Untitled.jpg ( Size: 194.58k ) Number of downloads: 227 aasd.jpg ( Size: 337.01k ) Number of downloads: 236 In concluzie, Duminica, 25 iulie 2010, ora 16 intalnire la terasa Amicii. Incepem listele: 1. Iulikk si Mihaela, 2. ...... PS: abea astept sa veniti, constantenii ![]() This post has been edited by Iulikk: 14 Jul 2010, 23:02 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
bobo77 |
![]()
|
Duminica, 25 iulie 2010, ora 16 intalnire la terasa Amicii.
Incepem listele: 1. Iulikk si Mihaela, 2. bobo |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Pai noi mergem la corbu la plaja si gratar .... intalnirea viitoare o sa ne vedem la mangalia
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Iulikk |
![]()
|
Pai voi mergeti duminica asta (adica peste 2 zile), pe 18. Noi facem intalnirea pe 25
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
soriningeras |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 21 March 10 From: mangalia ![]() |
salutare si eu prezent pe data de 25 la amicii (mai au prajituri dinalea cu frisca acolo?
|
--------------------
DACIA
SOLENZA / RAPSODIE
2003
- CT92SOR
|
|
Iulikk |
![]()
|
Duminica, 25 iulie 2010, ora 16 intalnire la terasa Amicii.
Lista cu prezenti: 1. Iulikk si Mihaela, 2. bobo, 3. soriningeras Nu stiu despre ce prajituri este vorba, dar au niste mici mortali ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
bobo77 |
![]()
|
Hai bre ce naiba ne strangem si noi mai multi duminica asta? ca nu ne-am mai vazut de mult.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Iulikk |
![]()
|
Las' ca ii strang eu si pe Sergiu, pe baiatu cu i30 si pe Emy_ . Vorbeste si tu, bobo, cu phara si weryx. Weryx a zis ca vine, phara nu raspunde pe mess sau SMS. Cu Iaia am vorbit eu, a zis ca vine.
@gabylzr: tu nu vii? ![]() PS: disperatu' cu Solenza care iti facea flash-uri acum cateva zile in zona postei eram eu ![]() PS2: bobo77: vezi ca nu mai folosesc orange-ul cateva zile, pana imi iau telefon nou ![]() This post has been edited by Iulikk: 19 Jul 2010, 22:48 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
ct90lda |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 19 February 10 From: Mangalia ![]() |
1. Iulikk si Mihaela, 2. bobo, 3. soriningeras 4.ct90lda
|
--------------------
dacia 1310
berlina
1995
- CT 90 LDA
|
|
weryx 83 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 4 March 10 ![]() |
1. Iulikk si Mihaela, 2. bobo, 3. soriningeras 4.ct90lda 5.weryx 83
|
--------------------
logan
abs plus
2007
|
|
Iulikk |
![]()
|
1. Iulikk si Mihaela, 2. bobo, 3. soriningeras, 4.ct90lda, 5.weryx 83, 6. Emy_, 7. Marian_, 8. IAIA (am vorbit eu cu ultimii 3).
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
bobo77 |
![]()
|
Am vorbit cu radian de la Petrosani la telefon(este cazat la Eforie) si a zis ca vine si el si de la phara astept confirmare.
1. Iulikk si Mihaela, 2. bobo, 3. soriningeras, 4.ct90lda, 5.weryx 83, 6. Emy_, 7. Marian_, 8. IAIA 9.radian This post has been edited by bobo77: 23 Jul 2010, 21:54 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Iulikk |
![]()
|
Hmmm... abea astept sa il cunosc pe radian
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
bobo77 |
![]()
|
De la Constanta vine cineva, ca parca asa se vorbea?
Am vorbit si cu phara, la telefon mi-a spus ca vine si ca va confirma personal pe forum, dar sa vedem... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Vin bre, multumesc de invitatie, cu tine oricand imi face placere sa ma intalnesc. Numai, sa-mi dai detalii despre locatie.
P.S. Mi-am rezolvat si problema pentru care te-am sunat cu o turcoaica din Eforie Nord... This post has been edited by radian: 24 Jul 2010, 13:07 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 07:58 |