DaciaClub MANGALIA, Intilnire
![]() ![]() ![]() |
DaciaClub MANGALIA, Intilnire
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
O lasam pe saptamana viitoare mai bine, ce ziceti?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Baaaaa, bine dracu c-am intrat! Io ma pregateam de plecare.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Facem intalnire pe 12 septembrie la ora 16 la terasa amicii sau la President. O sa ma duc eu maine sa ma uit daca mai e deschis la amicii.
Prezenta: 1. Iulikk si Mihaela, 2. ...... This post has been edited by Iulikk: 8 Sep 2010, 21:54 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Prezenta: 1. Iulikk si Mihaela, 2.bobo
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nu s-a tinut nimic...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
phara |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 17 February 07 ![]() |
oare de ce iulikk? care ar fi motivul pt care nu vine lumea?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambiance
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nu stiu, eu unul, nu cred ca am jignit sau suparat pe nimeni.
EDIT: chiar m-am gandit mult daca sa scriu asta sau nu, dar daca stii tu vre-un "motiv" pentru care nu vine lumea, te rog sa-l zici, daca nu aici, macar pe PM. Mersi. This post has been edited by Iulikk: 12 Sep 2010, 22:15 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Probabil lumea are treaba , unii sunt ocupati cu inceperea facultatii , altii au copii mici , unii lucreaza , alti nu au fost in localitate , cam astea au fost motivele. Aaaaa si mai sunt unii care baga fitile si sunt vesnic nemultumiti .
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
- CT------
1,6/2005 Forza Steaua
|
|
Iulikk |
![]()
|
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
phara |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 17 February 07 ![]() |
gabylzr nu cred ca ne cunoastem ca sa afirmi ca " unii" sunt vesnic nemultumiti... cat pt iulilk aceea era o intrebare pt constientizarea faptului ca nu vine lumea. eu unul nu am mai venit pt ca intalnirile sunt plicti ai nu se vb nimic concret despre beneficiile sau macar sfaturile sau alte chestii interesantr... ce a vrut bobo sa facem cu spalatoriile auto sau vul anizarile a fost o idee buna... si se mai pot face multe.... dar daca nu se discuta despre asta....eu la ce sa vin? !
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambiance
|
|
Iulikk |
![]()
|
QUOTE(phara @ 13 Sep 2010, 17:43) ce a vrut bobo sa facem cu spalatoriile auto sau vul anizarile a fost o idee buna... si se mai pot face multe.... dar daca nu se discuta despre asta....eu la ce sa vin? ! Am inteles. In alta ordine de idei... pe 26 facem urmatoarea intalnire. Deci prezenta: 1. Iulikk si Mihaela, This post has been edited by Iulikk: 14 Sep 2010, 06:49 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
- CT------
1,6/2005 Forza Steaua
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
QUOTE(phara @ 13 Sep 2010, 16:43) gabylzr nu cred ca ne cunoastem ca sa afirmi ca " unii" sunt vesnic nemultumiti... cat pt iulilk aceea era o intrebare pt constientizarea faptului ca nu vine lumea. eu unul nu am mai venit pt ca intalnirile sunt plicti ai nu se vb nimic concret despre beneficiile sau macar sfaturile sau alte chestii interesantr... ce a vrut bobo sa facem cu spalatoriile auto sau vul anizarile a fost o idee buna... si se mai pot face multe.... dar daca nu se discuta despre asta....eu la ce sa vin? ! Inca unul..... Pe principiul....daca am ceva de castigat VIN LA INTALNIRE daca nu .... ce sa stau eu cu toata lumea in parcare....sa ma bata soarele sa ma bata vantul.....lasa ca se intalnesc ei si cand e ceva de ciupit hop si eu ..... Uite asa se da omul pe fata.....BRAVO!!! |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
bobo77 |
![]()
|
Phara m-ai dezamagit sincer, la intalniri nu trebuie sa vii pentru beneficii, ci doar daca iti face placere, sau poate ai avut o exprimare mai nefericita desi nu cred. Cat despre subiectul legat de spalatorie si vulcanizare, eu unul nu am reusit sa fac nimic pentru ca nu avem cel putin 10 oameni constanti care participa, hai sa nu zic la fiecare intalnire dar macar una da si una nu si am considerat ca nu merita... Daca vrei si crezi ca poti face tu acest lucru eu unul si nici iulikk (in calitate de organizator) nu avem nimic impotriva, te rugam si te delegam pe tine sa faci chestii interesante, sa negociezi cu cine vrei in numele daciaclub Mangalia. Sper sa nu te superi, daca nu mai vii nu o sa plangem, dar daca vii esti bine venit. Te steptam.
This post has been edited by bobo77: 14 Sep 2010, 21:13 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(phara @ 13 Sep 2010, 17:43) eu unul nu am mai venit pt ca intalnirile sunt plicti ai nu se vb nimic concret despre beneficiile sau macar sfaturile sau alte chestii interesantr... daca vrei poate vii la Constanta la intalniri unde se discuta despre mecanica quantica si curba lui Ghaussssss.intelegi tu.......... ![]() |
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
Iulikk |
![]()
|
O sa vin eu, dar nu duminica asta, data viitoare ca nu te-am mai vazut de-un car de ani....
This post has been edited by Iulikk: 14 Sep 2010, 22:57 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
pai si noi vrem sa va facem o vizita ,cand se mai arata aia ...grei(ai vostrii)
![]() |
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
QUOTE(babanu @ 14 Sep 2010, 21:47) daca vrei poate vii la Constanta la intalniri unde se discuta despre mecanica quantica si curba lui Ghaussssss.intelegi tu.......... ![]() Degeaba ca nici la Constanta nu iese nimic.....Daca nu castiga sau nu are vre-un beneficiu el nu vine .... sau poate ii oferi tu cate o spalare moca .... poate ii dai 2-3 pompe de aer la roata....dastea ![]() This post has been edited by BeciAcustic: 14 Sep 2010, 23:10 |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Iulikk |
![]()
|
Voinicii mei, treaba sta in felul urmator: am fost azi pe faleza sa vad care mai e treaba cu terasa Amicii, e inchisa, asa ca mutam intalnirea la President, la cofetarie acolo.
Deci, urmatoarea intalnire pe data de 26 septembrie 2010, ora 16 la cofetaria de la Prezident, dracu' stie cum se numeste ![]() Incepem listele? 1. Iulikk si Mihaela, 2. ..... |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
Emy_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 12 May 09 From: Mangalia ![]() |
1. Iulikk si Mihaela, 2. Emy_
Eu unul am fost cam ocupat cu pregatirile pentru facultate,nu stiu restu'...Sper ca de data asta sa iasa ceva. |
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
Iulikk |
![]()
|
O sa iasa
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
bobo77 |
![]()
|
1. Iulikk si Mihaela, 2. Emy_3.bobo
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
Iulikk |
![]()
|
1. Iulikk si Mihaela, 2. Emy_, 3.bobo, 4. IAIA, 5. .....
PS: bobo vorbeste si tu cu weryx, te rog, vezi poate vine si el ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
Iulikk |
![]()
|
Deci duminica, 26 septembrie 2010, ora 16 facem intalnire in Portul turistic, acolo unde este scena Callatis
Capture.PNG ( Size: 471.18k ) Number of downloads: 197 1. Iulikk si Mihaela, 2. Emy_, 3.bobo, 4. IAIA, 5. Sergiu, 6. tanase.petrebogdan, 7. ..... This post has been edited by Iulikk: 22 Sep 2010, 19:10 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
bobo77 |
![]()
|
Si o sa mergem la President la bar, conform traditiei.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
tanase.petrebogdan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 31 January 10 From: Mangalia ![]() |
Conform traditiei...se pare... Imi pare rau ca am ratat intalniri de vara asta...mi-ar fi placut sa vin "pe litoral"
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
- CT
2004 Scala
|
|
ct90lda |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 19 February 10 From: Mangalia ![]() |
Imi pare rau dar nu pot veni duminica ca am ex
![]() |
--------------------
dacia 1310
berlina
- CT 90 LDA
1995
|
|
bobo77 |
![]()
|
Cati ati fost?
Data viitoare sper sa ajung si eu. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
Iulikk |
![]()
|
Gata si intalnirea de azi. O intalnire reusita, din punctul meu de vedere.
![]() Prezenta: 1. Iulikk si Mihaela, 2. Emy_, 3. Marian_, 4. Sergiu, 5. IAIA, 6. Tanase.petrebogdan. Am fost la cofetarie, am baut un suc, am ras am facut caterinca... ("Alo... am vorbit cu soacra dumneavoastra" ![]() ![]() IAIA m-a dat o tura cu Meganu... Sunt si cateva poze facute de Mihaela cu telefonul mobil, deci calitate 0 ![]() EDIT: Sunteti de acord sa mutam intalnirea duminica la ora 12? This post has been edited by Iulikk: 27 Sep 2010, 15:56 Attached thumbnail(s) Imag014.jpg ( Size: 166.96k ) Number of downloads: 155 Imag015.jpg ( Size: 200.57k ) Number of downloads: 161 Imag016.jpg ( Size: 207.11k ) Number of downloads: 152 Imag020.jpg ( Size: 188.74k ) Number of downloads: 142 Imag026.jpg ( Size: 185.1k ) Number of downloads: 53 Imag024.jpg ( Size: 163.24k ) Number of downloads: 50 Imag028.jpg ( Size: 168.26k ) Number of downloads: 50 Imag041.jpg ( Size: 35.33k ) Number of downloads: 52 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 16:15 |