DaciaClub MANGALIA, Intilnire
![]() ![]() ![]() |
DaciaClub MANGALIA, Intilnire
tanase.petrebogdan |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 31 January 10 From: Mangalia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
- CT
2004 Scala
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
1.iulikk, 2.bobo 3.marian_ 4. Sorin, 5. bursuc89, 6 .ct 90 lda, 7. tanasepetre.bogdan, 8. IAIA, 9. .......
Cine nu are sticker l-as ruga sa imi dea un PM ca sa aduc. This post has been edited by Iulikk: 6 Jan 2011, 11:24 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
1.iulikk, 2.bobo 3.marian_ 4. Sorin, 5. bursuc89, 6 .ct 90 lda, 7. tanasepetre.bogdan, 8. IAIA, 9. (barzone) - nu se stie sigur daca vine.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Dead-Angell vine?
Abia astept sa ne vedem. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
Iulikk |
![]()
|
O sa il intreb maine
![]() This post has been edited by Iulikk: 7 Jan 2011, 22:19 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
Iulikk |
![]()
|
Gata si intalnirea de azi. Am fost prezenti: 1. Iulikk, 2. Bobo, 3. IAIA, 4. Jessy, 5. Soriningeras.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
tanase.petrebogdan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 31 January 10 From: Mangalia ![]() |
Salut...baieti....cum a fost azi?...
This post has been edited by tanase.petrebogdan: 9 Jan 2011, 18:29 |
--------------------
Dacia
Solenza
- CT
2004 Scala
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Cam putini am fost, putini dar buni
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
ct90lda |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 19 February 10 From: Mangalia ![]() |
da imi cer scuze ca nu am ajuns dar na probleme cu masina... sper data viitoare sa ajung
|
--------------------
dacia 1310
berlina
- CT 90 LDA
1995
|
|
Iulikk |
![]()
|
"Little DaciaClubbers", facem o intalnire pe 23 ianuarie 2011
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
bobo77 |
![]()
|
Facem cum sa nu facem.
Voiam sa va anunt ca de astazi, membrii Daciaclub Mangalia se pot duce la vulcanizarea de langa Liceul Teoretic si vor beneficia de reducere 15% la tot ce se presteaza acolo, atentie cu legitimatia si sa spuneti acolo ca sunteti de pe acest forum. Maine impreuna cu iulikk (care a fot si astazi cu mine) vom finaliza intelegerea cu magazinul de piese auto de langa Briel. Incepem lista pentru 23 ian ora 12 la Fonzi 1. bobo, 2.iulikk, 3. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
Iulikk |
![]()
|
1. bobo, 2.iulikk, 3. Dead-Angell, 4. Soriningeras
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
ct90lda |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 19 February 10 From: Mangalia ![]() |
1. bobo, 2.iulikk, 3. Dead-Angell, 4. Soriningeras 5.ct 90 lda
|
--------------------
dacia 1310
berlina
- CT 90 LDA
1995
|
|
Dead-Angell |
![]()
|
![]() Sustinator Anarchy Group: Members Posts: 311 Joined: 15 October 08 From: Mangalia ![]() |
Scuze ca nu am venit , ultima data, dar pregatesc ceva, cine ma cunoaste stie.
|
--------------------
Dacia1310
Berlina
1998
|
|
Marian_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 12 May 10 ![]() |
1. bobo, 2.iulikk, 3. Dead-Angell, 4. Soriningeras 5.ct 90 lda 6. Marian_
|
--------------------
hyundai
i30
2010
|
|
valytz4 |
![]()
|
Batrana Dacie era candva mandria Romaniei....acum bataia de joc Group: Members Posts: 74 Joined: 30 May 09 From: mangalia ![]() |
cred ca voi face un mare efort si voi ajunge si eu valytz4
|
--------------------
Dacia berlina
1310
- BT 02 MVE
1992 Batrana Dacie era candva mandria Romaniei....acum bataia de joc a unora!
|
|
IAIA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 24 September 07 From: Mangalia ![]() |
1. bobo, 2.iulikk, 3. Dead-Angell, 4. Soriningeras 5.ct 90 lda 6. Marian_ 7. iaia
gata si masina ![]() |
--------------------
renault
megane 2.1
2005 1.5 dci
|
|
bobo77 |
![]()
|
Am finalizat impreuna cu iulikk intelegerea cu magazinul de piese auto de langa Briel de pe str Rozelor, unde la fel veti beneficia de reducere 15% pe baza legitimatiei cu mentiunea sa spuneti ca sunteti de pe forumul daciaclub si sa va caute in tabel. Cu barul preturile sunt bune (si nu cred ca vom negocia ceva) si mai ramane pe viitor sa finalizam intelegerea cu spalatoria care se va face in viitorul apropiat. Asteptam in continuare propuneri de la voi referitor la aceste lucruri le vom discuta impreuna la intalniri si vom hotara.
Voiam sa va dau ca exemplu un pret informativ rezultat din intelegerea daciaclub Mangalia cu vulcanizarea noastra de acum incolo ca sa zic asa- montat si echilibrat cauciucuri pe logan (R15) pret 45 lei, pretul este mult mai mic pe dimensiuni mai mici ale jantei.Ce ziceti este bine? ![]() Preturile sunt foarte bune cu reducere si nu numai la magazinul de piese auto. Continuam cu lista pentru 23 ianuarie ora 12 la Fonzi si vedeti ca ati sarit pe cineva...pe valytz4 care a zis ca vine. 1. bobo, 2.iulikk, 3. Dead-Angell, 4. Soriningeras 5. ct 90 lda 6. Marian_ 7. iaia 8. valytz4 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Sunt curios cati vor veni de acum in colo la intalniri cu aceste reduceri pentru membrii ..... phara sigur o sa fie primul la intalniri de acum... daca e ceva de castigat ....
![]() De curiozitatea, care este lista cu cei care beneficiaza de aceasta reducere? Pretul este foarte bun la vulcanizare..... |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Iulikk |
![]()
|
Felicitari IAIA!
![]() ![]() EDIT: Pe lista sunt membrii DaciaClub, din Mangalia ![]() This post has been edited by Iulikk: 12 Jan 2011, 23:49 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
tanase.petrebogdan |
![]()
|
Salut, referitor la faptul ca s-au negociat reduceri...oare chiar va conta?...adica vom fi mai multi la intalniri?...eu personal ma cam indoiesc...dar cine stie...? Nu pot spune de acum daca vin sau nu pe 23...ca sa nu se iveasca ceva ca data trecuta...Mai vorbim...
|
--------------------
Dacia
Solenza
- CT
2004 Scala
|
|
phara |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 17 February 07 ![]() |
@beciacustic: nu o sa mai particip la nici o intalnire dc mangalia.
apropo pt. agramati: "in colo" se scrie intr-un cuvant. punct de bobo... reducerile sunt benefice pt membrii forumului si pe aceasta cale le doresc sa beneficieze de ele si sa aiba parte si de alte reduceri la alte produse/servicii. toate cele bune... |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambiance
|
|
bobo77 |
![]()
|
@Phara faci cum vrei este decizia ta, nu o sa plangem dar nici nu ne bucuram. Daca te rasgandesti esti binevenit.
Aceste reduceri din cate stiu eu sunt facute pentru actualii membrii si o sa vedeti cand spun asta ma refer la faptul ca o sa fie destul de greu de patruns pe tabelele actuale care-ti cofera reducerea, bine acum nu zic ca viitorii membrii care se vor alatura acestor intalniri nu vor putea beneficia dar vor trebuii sa indeplineasca unele conditii. Ideea este beciule ca nu ca sa atrag membrii noi am facut asta...cat despre lista ti-a raspuns iulikk, mai bine sa o lasam asa cum este ca nu vreau sa stricam topicul, pt detalii suplimentare vorbeste pe pm cu iulikk. This post has been edited by bobo77: 13 Jan 2011, 21:50 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
valytz4 |
![]()
|
Batrana Dacie era candva mandria Romaniei....acum bataia de joc Group: Members Posts: 74 Joined: 30 May 09 From: mangalia ![]() |
Salutare! Multumesc Bogdan ca m-ai vazut si pe mine ca altfel ????ieri am trecut pe la Fane baiatul cu vulcanizarea ca ne cunoastem de cand eram copii si bateam dealurile de la Dulcesti si m-ia confirmat cele spuse mai sus....Succes mai departe si daca va pot ajuta cu ceva cu toate ca inca nu ne-am cunoscut cu incredere puteti apela la mine
|
--------------------
Dacia berlina
1310
- BT 02 MVE
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
@phara....tu ai afirmat ceva acum cateva luni care m-a deranjat foarte tare.......faci ce vrei cu intalnirile ca oricum eu nu stau sa imi bat capul daca ai venit la intalnire sau nu....chiar este ultimul lucru la care ma gandesc.....oricum faci o alegere buna, nu esti genul de om care sa se tina de o gasca/club .... esti doar materialist.
@Bobo....nu am zis ca ai facut asta ca sa atragi membrii dar iti zic din experienta ca atat timp cat oferi ceva o sa vina lumea o sa fie agitatie....dupa ce nu mai ai ce oferi sau pica anumite intelegeri lumea BRUSC o sa aiba alta traba decat sa vina la intalnire.(Vezi anumite persoane din daciaclub cta). Nu am avut de ce sa scriu acest post pe PM .... nu e nimic de ascuns. Asta este ultimul post in legatura cu liste, beneficii, phara etc.... Succesc cu intalnirile. P.S. Duminica asta pra 14:00 intalnire in Constanta la New Pizzico pentru cei care vor sa vina ![]() This post has been edited by BeciAcustic: 14 Jan 2011, 00:50 |
--------------------
DACIA
LOGAN
- CT - numere rosii
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Iulikk |
![]()
|
Eu propun sa lasam off-topicul, discutiile contradictorii care nu contribuie cu nimic bun... Cine doreste sa vina este binevenit. Cine doreste sa nu mai vina, nu are decat, nu este nimeni obligat sa vina; daca cineva doreste sa vina, vine de placere, nu adus cu forta de nimeni.
Tragem linie si trecem mai departe. ___________________________________________ On-topic: Prezenta, pana acum, pentru data de 23 ianuarie, ora 12, in parcarea de la club Fonzi, la restaurantul "La Mihnea": 1. bobo, 2.iulikk, 3. Dead-Angell, 4. Soriningeras, 5. ct 90 lda, 6. Marian_, 7. iaia, 8. valytz4 De asemenea, cine doreste sticker daciaclub.ro / reno.ro este rugat sa ma anunte ca sa le aduc. Pana acum stiu de LDA ca doreste sticker daciaclub. This post has been edited by Iulikk: 14 Jan 2011, 01:05 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
phara |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 17 February 07 ![]() |
@beciacustric.... acum cateva luni am afirmat ceva iar tu si alti mistocari in cautare de posturi pe forumul acesta ati inteles cu totul si cu totul altceva. treaba cu caracterizarea oamenilor nici tie nu ti se potriveste, deci nu mai face afirmatii la adresa mea si mai bine iti vezi de treaba fara sa ma mai ataci. ti-as fi spus eu mai multe acum cateva luni dar am avut ban/ warn sau cum s-o chema pe acest forum si nu ti-am putut raspunde.
decat sa te iei de lume pe forum mai bine iti folosesti inteligenta si te apuci sa scrii si tu lucruri interesante si folositoare userilor forumului ( iar ai sa-mi spui ca sunt materialist si in cautare de beneficii????? ) lol "Asta este ultimul post in legatura cu liste, beneficii, phara etc...." aici nu te cred.... pariu cu oricine de pe forum ca ai sa-mi mai raspunzi si dupa acest post ![]() "succesuri" tie si celor care scriu posturi din dorinta de a fii "respectati" de catre ceilalti. daca mai ai ceva de spus te astept pe PM ... nu de alta dar se supara iulikk k ii fac offtopic. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambiance
|
|
bobo77 |
![]()
|
Da ar fi bine sa continuati in alta parte si tu si beciu...
@ beciule care experienta ca ma faci sa rad, nu confunda ceea ce facem noi, cu evenimentele la care a participat si daciaclub Constanta ca este diferenta mare si daca tot ai atata experinta ar trebuii sa te gandesti in calitate de organizator sa faci ceva ca intalnirile din Constanta sa aiba loc si sa te concentrezi mai mult pe daciaclub... O sa vina si vivi84 si il astept si pe gabylzr chiar daca si-a schimbat masina ![]() On-topic: Prezenta, pana acum, pentru data de 23 ianuarie, ora 12, in parcarea de la club Fonzi, la restaurantul "La Mihnea": 1. bobo, 2.iulikk, 3. Dead-Angell, 4. Soriningeras, 5. ct 90 lda, 6. Marian_, 7. iaia, 8. valytz4 9. vivi84 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
|
|
Iulikk |
![]()
|
Frateee
![]() ... intalniti-va in parc si loviti-va cu caramizi... da' nu mai poluati topicul cu certuri. Vedeti ca exista si un topic la cafenea asta, topic pe care l-am mai prezentat o data in pe aceasta sectiune. Certati-va acolo, ca este permis offtopicul. De data viitoare dau report ![]() This post has been edited by Iulikk: 14 Jan 2011, 21:37 |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
valytz4 |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia berlina
1310
- BT 02 MVE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 18:42 |