DaciaClub MANGALIA, Intilnire
![]() ![]() ![]() |
DaciaClub MANGALIA, Intilnire
Emy_ |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 12 May 09 From: Mangalia ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|||
ct90lda |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 19 February 10 From: Mangalia ![]() |
1. Iulikk, 2. bobo77 3. Marian_ 4. Dead-Angell 5. Emy_(nu stiu daca ajung la 12,dar sper sa fiu prezent)6.ct90lda
|
--------------------
dacia 1310
berlina
1995
- CT 90 LDA
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Mutam intalnirea la ora 13, ca sa putem ajunge mai multi la intalnire.
Lista pana acum este aceasta: 1. Iulikk, 2. bobo77, 3. Marian_, 4. Dead-Angell, 5. Emy_ (nu stiu daca ajung la 12,dar sper sa fiu prezent), 6.ct90lda, 7. ......... |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
1. Iulikk, 2. bobo77, 3. Marian_, 4. Dead-Angell, 5. Emy_ (nu stiu daca ajung la 12,dar sper sa fiu prezent), 6.ct90lda, 7. Tanase.petrebogdan, 8. IAIA
This post has been edited by Iulikk: 17 Mar 2011, 08:20 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Iulikk |
![]()
|
Gata si intalnirea de astazi. O intalnire frumoasa, chiar daca a fost frig. S-au discutat vrute si nevrute... amintiri de prin liceu
![]() ![]() De asemena speram ca prietena lui Bursuc s-a simtit bine, desi... nu prea am auzit-o sa zica ceva ![]() Prezenta a fost urmatoarea: 1. Iulikk, 2. bobo77, 3. Marian_, 4. Emy_, 5.ct90lda, 6. Tanase.petrebogdan, 7. IAIA, 8. Bursuc + prietena. Urmatoarea intalnire o voi anunta in functie de timpul liber al membrilor. Poze nu au fost facute, nu am avut cu ce sa facem poze ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Mie mi-a placut si sper ca odata cu incalzirea vremii sa fim mai multi.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Emy_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 12 May 09 From: Mangalia ![]() |
Imi pare rau ca m-am retras in asa scurt timp,dar eram nedormit de ceva vreme.....
![]() PS:Ati vazut cum se uitau baietii de la bar la prietena lui Bursuc?Erau 3 ![]() This post has been edited by Emy_: 21 Mar 2011, 13:46 |
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
ct90lda |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 19 February 10 From: Mangalia ![]() |
Hai cu urmatoarea intalnire
![]() |
--------------------
dacia 1310
berlina
1995
- CT 90 LDA
|
|
Iulikk |
![]()
|
Din pacate nu prea sunt doritori. Cand se vor strange mai multi, atunci vom face.
This post has been edited by Iulikk: 1 Apr 2011, 21:44 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
IAIA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 24 September 07 From: Mangalia ![]() |
ar trebui sa vorbim pt. 1 mai de acuma incolo ... dar pana atunci poate mai iese de o intalnire sa punem la punct lucrurile ... dar pana atunci eu ma bag pe lista si voi hotarati data si ora urmatoarei intalniri ...
1.iaia 2. This post has been edited by IAIA: 3 Apr 2011, 11:35 |
--------------------
renault
megane 2.1
2005 1.5 dci
|
|
ct90lda |
![]()
|
Sunt trecut deja
![]() 1.iaia 2.ct90lda This post has been edited by ct90lda: 4 Apr 2011, 12:17 |
--------------------
dacia 1310
berlina
1995
- CT 90 LDA
|
|
Iulikk |
![]()
|
DUMINICA, 17 aprilie, ora 12.00, La Mihnea. Facem intalnire cu membrii Daciaclub.ro din Mangalia. Atunci vom vorbi si despre 1 mai.
1. Iulikk, 2. IAIA, 3. ct90lda, 4. ..... PS: LDA si bursuc, pana atunci voi face si rost acele stickere. This post has been edited by Iulikk: 3 Apr 2011, 22:56 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Dead-Angell |
![]()
|
![]() Sustinator Anarchy Group: Members Posts: 311 Joined: 15 October 08 From: Mangalia ![]() |
1. Iulikk, 2. IAIA, 3. ct90lda, 4.Dead-Angell 5..........
|
--------------------
Dacia1310
Berlina
1998
|
|
valytz4 |
![]()
|
Batrana Dacie era candva mandria Romaniei....acum bataia de joc Group: Members Posts: 74 Joined: 30 May 09 From: mangalia ![]() |
Of ! Ce as veni si eu baieti....Va invidiez ptr timpul liber si va dorest o intalnire cat mai placuta si productiva
|
--------------------
Dacia berlina
1310
1992
- BT 02 MVE Batrana Dacie era candva mandria Romaniei....acum bataia de joc a unora!
|
|
Emy_ |
![]()
|
Bai Iulik,ti-am vazut masina,era tractata prin Mangalia.Ce s-a intamplat?
|
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
Iulikk |
![]()
|
Pana si Ferrariurile se mai imbolnavesc
![]() ![]() http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=2936174 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Marian_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 12 May 10 ![]() |
1. Iulikk, 2. IAIA, 3. ct90lda, 4.Dead-Angell 5. Marian_ 6.
|
--------------------
hyundai
i30
2010
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
1. Iulikk, 2. IAIA, 3. ct90lda, 4.Dead-Angell 5. Marian_ 6.bobo77 7.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Emy_ |
![]()
|
Nu pot ajunge de data aceasta,am practica la cursurile IMO...Ne vedem data viitoare
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4 1.5dci
2015
|
|
Iulikk |
![]()
|
Care aveti numarul lui Soriningeras, dati-mi-l si mie pe PM sau pe messenger, va rog
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Iulikk |
![]()
|
1. Iulikk, 2. IAIA, 3. ct90lda, 4.Dead-Angell 5. Marian_ 6.bobo77 7. soriningeras, 8 ......
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
bobo77 |
![]()
|
Cam putini, altcineva nu mai vine?
This post has been edited by bobo77: 16 Apr 2011, 20:38 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
ct90lda |
![]()
|
NU pot sa vin astazi mi-au furat bateria de la masina.
|
--------------------
dacia 1310
berlina
1995
- CT 90 LDA
|
|
Iulikk |
![]()
|
@LDA: Nu puteai bre sa dai un telefon? Ca te luam eu...
Gata si intalnirea de azi. Prezenta: 1. Iulikk, 2. IAIA, 3. Marian_ 4. soriningeras, 5. Bogdan Tanase. Poze nu s-au facut, dar s-a discutat despre ce o sa facem de 1 mai. Vom face impreuna cu cei din Constanta, in Olimp. Daca e... ne grupam 2-3 la o masina si mergem. Dupa Paste voi lua eu legatura cu fiecare in parte si vom face o lista ceva. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
bobo77 |
![]()
|
Imi cer scuze ca nu am putut ajunge astazi, dar a aparut ceva neprevazut, iam explicat lui iulikk.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Iulikk |
![]()
|
-> Mesaj scris de pe telefon, s-ar putea sa scriu gresit anumite cuvinte sau fraze. Ma scuzati. <-
In legatura cu 1 mai, am convenit cu cei din Constanta sa facem un gratarel "la comun" undeva prin Neptun - Olimp. Maine sau poimaine va voi da mai multe detalii. As dori ca in urmatoarele 3-4 zile (sambata cel tarziu) sa stiu cine doreste sa vina, asa ca propun deschiderea unei liste. Pana acum stiu sigur ca vin: 1. Iulikk si Mihaela, 2. bobo77 3. IAIA, 4. Marian_, 5. Bursuc (in cazul in care va fi liber), 6. soriningeras, 7. ..... Stiu sigur ca Emy_ si LDA nu vor veni. Voi lua legatura si cu restul trupei. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
bobo77 |
![]()
|
Cum la Constanta nu sunt prea multi doritori de iesire in grup la iarba verde, ne vom muta aici pentru liste si discutii despre organizare.
1. Iulikk si Mihaela 2. bobo77 si Ramona 3. IAIA, 4. Marian_, 5. Bursuc (in cazul in care va fi liber), 6. soriningeras 7.Mecca o sa stiu sigur sambata...+ un sofer, sper sa-l gasesc, daca vin sigur si nu pot ajunge sa aduc banii am rugamintea sa puna cineva pt mine si imi achit datoria ! Cine se adauga cu copy paste sa treaca si cate persoane, va rog. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
IAIA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 24 September 07 From: Mangalia ![]() |
1. Iulikk si Mihaela
2. bobo77 si Ramona 3. IAIA si Nelly 4. Marian_, 5. Bursuc (in cazul in care va fi liber), 6. soriningeras 7.Mecca o sa stiu sigur sambata |
--------------------
renault
megane 2.1
2005 1.5 dci
|
|
Iulikk |
![]()
|
La locatie v-ati gandit? Eu ziceam sa facem tot acolo unde am fost anul trecut, ce ziceti? Merita?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Dead-Angell |
![]()
|
![]() Sustinator Anarchy Group: Members Posts: 311 Joined: 15 October 08 From: Mangalia ![]() |
Nu ma pot pronunta , pana nu primesc un raspuns sigur din alta parte.
|
--------------------
Dacia1310
Berlina
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 11:40 |