Solenza pe cale de disparitie ?
![]() ![]() ![]() |
Solenza pe cale de disparitie ?
gabitzu' |
![]()
|
||
![]() Member Group: Members Posts: 347 Joined: 5 September 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia / vw
solenza confort / Golf 6
2004 1.4 mpi / 2011 1.4 TSI
|
|||
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Piese se gasesc si daca nu s-or mai gasit se pot inlocui cu cele pt clio sau alte tipuri de Renault. De fapt, cred ca e mai bine asa. Eu caut pe ebay pivoti pt Renault Clio si o sa ma mai uit si de alte repere.
Despre table sa spunem ca ai problema cu aripa si trebuei sa o schimbi. Iei orice aripa se gaseste la magazin, o vopsesti si apoi o antifonezi personal pe interior. Pui antifon cat vrei. Iar daca pe exterior este vospita cum trebuie nu vad cum ar aparea rugina si pe cea mai proasta tabla.... |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
burtica |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 19 December 07 ![]() |
QUOTE Ai grija cand o cumperi, de preferat de la cineva de acasa..evita targurile, sunt pline de "samsari"! Nu te contrazic, ai dreptate pt ca si eu la prima masina(DSN) asa am facut, am luat-o de acasa de la proprietar si nu consider ca am facut o greseala insa sunt de parere ca e bine sa vezi si targul inainte de a lua o hotarare. Si apoi sa fim seriosi samsarii se conosc de la o posta doar sa fii prea ghinionist... ![]() QUOTE Deja sunt componente de caroseie cu care nu se mai face aprovizionarea.... Am inteles ca mai sunt si alte repere pe care nu le obti dacat daca reclami la vocea clientului....si daca nu te duci la timp le pun la altu'. Sunt patit..... Uite de aia am eu o retinere pentru solenza ![]() ![]() Acuma sa va spun ceva nostim pentru mine. Eu avand supernova momentan merg adeseori ma magazinul de piese auto sa cumpar ceva pentru masina. Ce credeti? Vanzatoarea imi spune. Ne pare rau dar nu avem...avem doar pentru solenza, ca sa nu mai zic ca am cumparat odata o semnalizare si vanzatoarea era in stare sa jure ca e pt supernova, iar ea de fapt era pentru solenza. Am cautat 1 an de zile prin magazine aparatori de noroi originale pt supernova(nu vroiau sa le aduca nici prin comanda). Intr-un final am gasit la MOTOR GRUP doar 3 bucati(stiu ca toate astea se intampla si datorita faptului ca m-am nascut in Vaslui - taramul insucceselor). Modelele de Supernova si Solenza prin constructia caroseriei, ma refer la pozitia ei in raport cu rotile(mai ales cele din fata), necesita aparatori. Asta e parerea mea. Eu am circulat mult pe drumuri de tara si o mare parte din mizeria si noroiul de pe sosele mi-o arunca pe toata lungimea pragului si chiar pe portiere:(. Era un topic cu greseli de proiectare a solenzei(implicit DSN) pe undeva. Asta cred eu ca este una dintr ele. Pt cei care stiu despre ce vorbesc daca nu sunteti de acord cu mine astept si o explicatie plauzibila. Sa auzim numai de bine ![]() QUOTE eu iti urez bafta, si daca iti iei o solenza sa nu iti para rau ca este o masina foarte buna.A, si pentru ca tatal tau e un om "cu greutate" sa verifici de doua ori amortizoarele bafta si atentie mare ! Mersi mult pentru incurajari oricum solenza va fi pana la urma. Sunt convins ca este o masina buna pntru pretul ei de acum ![]() This post has been edited by burtica: 19 Feb 2010, 22:58 |
--------------------
Dacia
Supernova
2002 Rapsodie
- VS-16-BOG
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Mai bine ti Supernova, de ce sa dai vrabia din mana pe cioara de pe gard, ca e aceasi mamaliga, daca tot schimbi masina macar sa fie upgrade.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
burtica |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 19 December 07 ![]() |
QUOTE Mai bine ti Supernova, de ce sa dai vrabia din mana pe cioara de pe gard, ca e aceasi mamaliga, daca tot schimbi masina macar sa fie upgrade. argon am spus la inceputul topicului ca pentru tata caut solenza dar nu te invinovatesc pentru ca mi-am exprimat dorinta si interesul atat de mult incat am lasat impresia ca o iau pentru mine. Ideea e ca va fi masina noastra ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2002 Rapsodie
- VS-16-BOG
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
DSN si SLZ sunt apropiate ca marime. Eu daca ar fi sa am doua masini, as prefera sa fie de dimensiuni diferite - fiecare cu utilizarea ei. De aia zic ca un Logan pt cele 110 kg... e mai potrivit.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Gyno86 |
![]()
|
![]() Solnitzar Group: Members Posts: 42 Joined: 5 November 09 From: TL-CT ![]() |
trebuie sa mai existe piese pe piata pana in 2014 parca....minim
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
- XX-XX-XXX
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Eu zic, ca nu e pe cale de disparitie,e inca tanara,multi le ingrijesc mai mult decat pe neveste
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
Dan89 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 20 April 10 From: Bucuresti ![]() |
Deci in concluzie, piese sunt din abundenta. corect?
|
--------------------
Dacia
Solenza / Scala
2003
- B 136 DAN Drumuri bune!
|
|
pedros |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 December 09 ![]() |
Nici chiar asa ...! De exemplu caseta de directie mecanica, nu este chiar pe toate drumurile , iar atunci cand o gasesti nu este de uzina , ci de S.R.L : ex "General Ricambi " , un S.R.L italian .
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2008
- CL 79 GYA
|
|
alex_20 |
![]()
|
![]() membru pentru DaCia! Group: Members Posts: 208 Joined: 7 August 09 From: Husi ![]() |
cu caseta de directie adevarat ca este o problema!e scumpa,si doar la comanda tio aduc si aia daca ai noroc sa o iei de origine plus ca pretul...e unul care te lasa gol...in portofel...bft..
|
--------------------
dacia
solenza
2005
- vs03skp
|
|
Poky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 223 Joined: 8 January 08 From: Iasi ![]() |
Stiti vorba aia,
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
soclurile pentru becurile de la bord sint complete cu bec cu tot...numai asa le gasesti...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Un prieten a avut un accident cu masina mea, rezultand distrugerea partii din fata. Nu am gasit masca port-faruri. De fapt, am gasit traversa si ochelarii de far care trebuie sudate impreuna. Mai lipsesc niste chestii care trebuie sa rigidizeze traversa unde intra capota. Am sunat pe cineva care dezmembreaza si cerea 350 RON pe ansamblu pt 'ca si asa nu o sa gasiti nicaieri ca nu se mai face' . E culmea ca de Supernova se fac. AM luat piese de origine,dar le poti indoi intre degete. Nu exagerez deloc. Am vazut ca sunt si faruri facute de SRL-uri . O sa vad cat de repede intra apa in ele....
Repet a nu stiu cata oara: ce e de origine sau Valeo e mai bun decat orice SRL. Vanzatorii au tendinta sa spuna ca SRL-ul e la fel de bun. Nu e adevarat deloc... |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
nu prea o sa se gaseasca multe piese de slz...eu am cautat tot vitanu un bloc de climatizare cu ac si reciclare aer si abea abea am gasit la un singur domn si era ultimul
eu zic ca in viitorul destul de apropiat nu o sa ma mai gasim mare lucru ( de SLZ zic nu de clio sau ce vreti voi sa adaptati ) aripi , capota , hayon , astea le gasiti normal da astea mai marunte sau electronice... This post has been edited by andr3y_yoo: 27 May 2010, 11:42 |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
corect...sint unele piese mici care nu le mai gasesti pe piatza...asta este poate le gasim pe la clio cine stie...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Producatorii si vanzatorii deja s-au orientat de o buna perioada de timp, pe piesele de logan, ale caror numar il depaseste cu mult pe cel al solenzelor sau super novelor. De aici si dezinteresul pentru suplinirea pieselor celor doua din urma.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ramsen |
![]()
|
lasati si piesele de logan ca le stiu bine povestea si lor...de exemplu o piesa logan in magazin cind o cumperi are 2 preturi...unul de uzina care te ustura la buzunar si altul de producator...ma refer la o piesa...stop ca fac reclama gataaa...deci asta este mersul pe piatza de piese...uzina primeste piesele de la furnizorii cu care lucreaza pentru logan si furnizorul sa traiasca bine distribuie acelasi produs la jumatate de pret in magazine...asta este viatza ce sa le facem...daca nu esti atent si nu ai pe cineva care sa iti deschida ochii la magazin dai o carutza de bani pe piesa de uzina...si atentie mare ca si la logan sint multe piese SRL...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
blackhat |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 16 June 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
corecta afirmatia cu piese logan made by srl.
This post has been edited by blackhat: 16 Jun 2010, 09:33 |
--------------------
Dacia
Solenza
Europa
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 00:11 |