Caut jante pt Solenza (si pneuri), Need help
![]() ![]() ![]() |
Caut jante pt Solenza (si pneuri), Need help
free_fiber |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|||
bolt |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 16 March 05 From: Tulcea ![]() |
Daca stiti denumiri de marci si modele care sunt reprezentate (vandute) la noi scrieti. Eu unu vreau jante de 13" in 5-6 spite.
This post has been edited by bolt: 22 Apr 2005, 14:17 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- .......
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Pt 13": Alessio Sanremo - 325,6; Alessio Giro - 364,5; Alessio Sprint - 364,5; Alessio Sport; TSW Razor;
Preturile sunt in lei grei si contin TVA. Cam astea ar fi cele mai de firma asa... In rest, poti alege KM sau CMS, care au multe modele pe 13" si destul de ieftine. Eu, daca as vrea pe 13, mi-as lua TSW Razor. ![]() This post has been edited by free_fiber: 22 Apr 2005, 18:38 |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
tot OZ sunt mai misto dar cam scumpe ... cam asta vreau eu la viitoarea masina
http://www.autoaccesorii.ro/products.php?i...539cede2e867881 |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
free_fiber |
![]()
|
Da mai dar alea sunt pe 15". La dimensiunea aia, gasesti o multime de jenti superbe. (ATP, TSW, OZ, etc.)
|
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
B 32 BUG |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 10 September 04 From: Bucuresti ![]() |
eu am semperit top life 2 de 4 luni ,la o saptamana dupa acizitionare la un caucic a iesit sarmele din el degeaba ,in fine mi-lau schimbat au zis ca nu sa mai intamplat niciodata asa ceva bla.bla. acum 5 zile am dat cu masina in ditamai groapa si am facut guma varza ,noroc ca janta nu are nimic ca asta mai lipsea ,m-am dus la firma la ei sa cumpar alta guma dupa ce i-am mascarit pe niste muncitori care lucrau la drumu respectiv ,si surpriza NU SE MAI FAC SEMPERIT TOP LIFE 2 si nici in stoc nu se mai gasesc dupa ce am tipat pe-acolo au sunat la tote centrele poate mai are cineva dar nu ,in concluzie trebuie sa cumpar iar 4 buc cauciucuri ,deocamdata merg cu 3 semp si 1 montana ca dracu! (nu se poate asa ceva!)bafta .vezi ce cumperi ? apropo vis-a-vis de patinuaru 23 august (fostu) este un centru mare cu gume si jante de tot felu si ieftine ,deacolo am luat si eu!.
|
-------------------- B 32 BUG
|
|
Cib |
![]()
|
![]() fost posesor de Solenza Group: Members Posts: 493 Joined: 27 July 04 From: Iasi ![]() |
solenza originale la bras in Is 3,05 milioane. Asa ca la 4 miloane... e cam scump. La dealerul dacia le gasesti la 3,8 milioane
|
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
- B-43-ZGO, SV-02-SST Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii |
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Fratilor poate careva sa-mi spuna daca se potrivesc jante dimensiunea 5 1/2 JX13h2 pe Solenza ?
Multumesc mult . ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Din ce deduc eu este vorba de jante de 13'' cu latimea de 5,5. Pana aici totul pare ok. Trebuie vazuta si distanta dintre prezoane; trebuie 4 x 100. Daca altcineva a inteles altceva din ce scrie acolo, sa ma corecteze.
|
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Jentile sunt pe un Cielo , avand cauciucuri de 175/70/13 , mi-ar parea rau sa nu se potriveasca , le vinde cu 100 euro ( fara cauciucuri ).
Marius mersi mult . ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Atunci se potrivesc sigur. Trebuia sa spui asa de la inceput.
![]() La banii astia banuiesc ca sunt din aliaj. Si inca un sfat. Avand in vedere ca nu sunt noi, fa o proba inaite de a le cumpara. Eventual, daca tot sunt montate pe Cielo ala, roaga-l pe proprietar sa te plimbe putin pana peste 120-130 km/h (ca sa nu zic 140). Daca nu e de acord... ![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Charlton |
![]()
|
Marius , sunt din aliaj , sunt faine , omul s-a oferit sa fac proba cu ele , oricum sunt super .
Cum le cumpar ( montez ) pun si o poza . Mersi mult de ajutor . ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
|
Marius |
![]()
|
Cu placere.
Bafta la cumparaturi! Asteptam pozele. |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
gasesc jantele originale foarte cochete. as vrea sa stiu si eu cat costa un set de 4 daca sunt pe 14 sau pe 13 inch si daca se gasesc si in alta parte in afara de dealerii Dacia.
scuze daca s-a mai discutat si ma repet cumva. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
free_fiber |
![]()
|
Of Doamne, a trebuit sa citesc de 5ori ca sa-mi dau seama ce vrei! Scrie si tu conform normelor limbii romane literare!
Jantele de SLZ originale (alea de pe Scala) le-am vazut in targ la 8mil toate 4. |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Jantele de aliaj originale sunt de 14 inch. Cauta in targ sau pe bursa ca sunt destui cei care isi schimba jantele originale. Gusturile nu se discuta, insa mie imi plac mai mult alea cu 5 spite, pe 13 inch, de DSN.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Da' de astea a le mele ce zici Bogdane? ...
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Si totusi daca se face adaptarea masinii pentru jante de 15" nu se poate omologa la RAR treaba asta? Adica pe unde atinge de fapt ca eu vad ca e destul de mare spatiul intre contra-aripa si roata.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
free_fiber |
![]()
|
Cele de 15" ating rau pe spate. Du-te la masina si baga degetele intre roata din spate si caroserie; vei observa ca intre anvelopa si metalu caroseriei sunt aprox 7mm. Asta se intampla cand inca ai janta lata de 5,5, dar gandeste-te ca cea de 15" are 6,5. Ca sa intre cat de cat bine va trebui sa dai cu ciocanul in muchia aia de metal in care atinge roata (mentionez ca ating doar cand e masina incarcata). Inevitabil, va aparea rugina.
In fata nu pot sa ma pronunt prea mult, dar cica ar atinge si acolo pe undeva. Daca totusi isisti sa-ti iei de 15", orienteaza-te catre o janta cu ET-ul cat mai mic (cat mai iesita in afara). De asemenea, cumpara un pneu cu talon cat mai mic posibil (195/50/R15 sau chiar 185/50/R15 - care se gasesc f greu). Cat despre omologarea RAR, chiar habar n-am cum sta treaba. Oricum la garantie si la ITP pui si tu rotile originale si gata. Bafta. P.S. Tine minte ca scade demarajul |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu vreau sa stiu cum e cu omologarea RAR. Orice modificare pe care o fac vreau sa fie cat de legala posibil. Deci neaparat vreau sa stiu o chestie sigura aici sa stiu daca imi mai pun problema pe viitor sau nu cand oi avea bani. Cat despre performantele masinii.. scade numai demarajul? Consumul stiu ca se mareste si el dar cu cat?
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
free_fiber |
![]()
|
Aaa, da, am uitat sa-ti zic ca si consumul creste, dar nu prea mult. Cred ca cu maxim 1litru. Despre omologare nu stiu nimic. Afla tu si ne spui ca si eu sunt foarte interesat de chestia asta.
|
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
omologare inseamna practic schimbarea talonului, sa ai trecute noile dimensiuni ale rotilor.
sau mergi cu cel vechi si ai bani de 'indulcit' organul ![]() This post has been edited by KarM'ac: 22 May 2005, 21:49 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
free_fiber |
![]()
|
Haideti mai, astia care stiti detalii despre omologare. Spuneti-ne si noua cum se face exact. La mine, schimbarea talonului nu e o problema, ca tot trebuie sa-l schimb ca sa apara noua adresa in el.
|
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Daedalus @ 21 May 2005, 19:38) Eu vreau sa stiu cum e cu omologarea RAR. Orice modificare pe care o fac vreau sa fie cat de legala posibil. Deci neaparat vreau sa stiu o chestie sigura aici sa stiu daca imi mai pun problema pe viitor sau nu cand oi avea bani. Cat despre performantele masinii.. scade numai demarajul? Consumul stiu ca se mareste si el dar cu cat? http://www.rarom.ro/ |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
ADY |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti-Dr Taberei ![]() |
Mergi in Voluntari la Rar , platesti o taxa de omologare ( nu stiu cat este ) si vei primi o anexa la talon
|
--------------------
DACIA LOGAN
PREFERANCE 1.4 MPI
- B-78-BMA
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Pentru cei ce-si cauta jante: am vazut sambata in Metro un model nou de CMS-uri pe 14, destul de dragute dupa mine, la vreo 7,5 mil setul de 4:
Edit: scuze pentru micimea pozei dar s-a jucat cineva la telefonul meu; se stie el care... da' pun eu mana pe el ![]() Attached thumbnail(s) Imagine_6_.jpg ( Size: 7.68k ) Number of downloads: 371 |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
free_fiber |
![]()
|
Prima data am crezut ca sunt niste BBS, si ma si miram ce-mi recomanzi tu aici
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:47 |