Magazine de vise, Ati incercat ? Gustat ? Visat ?
![]() ![]() ![]() |
Magazine de vise, Ati incercat ? Gustat ? Visat ?
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Mai nene eu am incercat din mai toate drogurile usoare prin amsterdam/praga. Am incercat si din astea legale. Cel mai mult mi-a placut LSD-ul. Sa fiti fericiti: industria drogurilor de la noi din tara este inca f bine tinuta sub control.
LE: Haideti sa imi explic si postul ca dupa aia ziceti ca sunt cretin: Intr-o tara in care 80% dintre noi consuma alcool cel putin odata pe saptamana o persoana care a fumat iarba in amsterdam este catalogata drept: DROGATA. Suntem f in urma cu civilizatia, avem prea multe crime la care alcoolul este cauza dar totusi etichetam imediat pe Mutu drept DROGAT ptr cateva grame de cocaina. Cineva care a consumat LSD si afirma ca sunt niste trairi destul de misto iarasi este catalogat drept drogat in timp ce jumatate din locuitorii unui sat de exemplu la prima ora servesc tarie in loc de mic dejun. This post has been edited by FLP: 18 Feb 2010, 10:30 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Esti drogat
![]() |
--------------------
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
![]() 18 Feb 2010, 11:41: Aaaaa... eu personal, din tot ce am incercat, cel mai addictive drug este: NICOTINA!!!!! This post has been edited by FLP: 18 Feb 2010, 10:41 |
--------------------
.
.
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
daaaa damn
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ba, io cu alea chimice nu-s de acord. Desi sarea camesa de pe mine prin Martin si Club A
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
FLP |
![]()
|
Cu unele da, cu unele NU. De exemplu nici eu nu sunt deacord cu heroina. Dar deja nu mai discutam de droguri usoare.
|
--------------------
.
.
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai nu heroina ma, te-ai tampit?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
FLP |
![]()
|
Aaaa, pai tot droguri usoare ma. Ma rog, asculta la mine, cel mai reusit ramane LSD-ul.
|
--------------------
.
.
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nu ai garantia ca nu-l "indoaie"cu ceva ca sa-ti dea dependenta.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
FLP |
![]()
|
E multa mai complexa discutia. Cauta despre cum a fost facut si cum a fost testat pe trupele din vietnam
![]() |
--------------------
.
.
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai fost si tu in Vietnam?
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
FLP |
![]()
|
![]() |
--------------------
.
.
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
Reporterul ala mi-a adus aminte de asta:
|
--------------------
-
-
-
|
|
FLP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
alti se drogheaza cu cat pii
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
eu unul, sunt 100% impotriva drogurilor... legale...
Sunt doar buruieni stropite cu amfetamina sau praf de extasy... (am auzit ca) MUUULT mai sanatoasa e "iarba" naturala... EU NU SFATUIESC PE NIMENI SA INCERCE... da' decat porcariile alea chimice, mai bine ceva natural lasat de Dumnezeu, in scopul de a fi fumata... nu? ma duc sa rulez o... shaoarma... ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.011 Joined: 23 July 09 ![]() |
Am vazut si eu mai demult filmul cu ochelaristul chel si pletosul cu mustata. Nu mai tin minte decat ca erau delegati sa faca un reportaj sau o lucrare despre un eveniment sportiv (parca motociclism), si s-au drogat tot drumul pe banii ziarului, au sticat ,o masina, ma rog, cine ati mai vazut filmul, ar trebui sa va dea de gandit ca si o tigara normala e OTRAVA, e DAUNATOARE, e DE LA DIAVOL! La fel ca si bautura in exces. Nu zice nimeni ca un pahar de vin Sfintit pe zi face rau, insa nu exagerat. Marihuana nu e lasata pe pamant sa fie fumata, daca Dumnezeu vroia ca omul sa fumeze, ii facea in cap un furnal (cos) mic. Daca nu ai nevoie de ceva ca sa traiesti, e inutil, tutunul si drogurile si alcoolul nu ajuta organismul la NIMIC. E doar o iluzie. Fiti responsabili oameni buni, nu e de gluma cu alcoolul, tigarile, drogurile, cluburile, si traiul desfranat. Chiar nu vorbesc la misto, spun ce spun pentru binele vostru. Daca postul meu pune pe ganduri macar 1 cititor, nu l-am scris degeaba.
![]() Drogurile sporesc infractionalitatea, drogurile omoara oamenii, ii baga la inchisoare, ce sa mai, e arma ideala a Diavolului, dupa prostitutie, trafic de oameni, de organe etc. Ar trebui sa ne ferim de droguri cum ne ferim pielea de foc. |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Filip @ 18 Feb 2010, 17:37) Ni' macar un pic de tuica sfintita? ![]() QUOTE(Filip @ 18 Feb 2010, 17:37) Drogurile sporesc infractionalitatea, drogurile omoara oamenii, ii baga la inchisoare, ce sa mai, e arma ideala a Diavolului, dupa prostitutie, trafic de oameni, de organe etc. Ar trebui sa ne ferim de droguri cum ne ferim pielea de foc. Las-o moarta ca macane. Ca sa-l citez pe altu' un pic mai destupat decat tine: "Guns don't kill people. People kill people". Ca e lumea plina de retarzi carora li se pare ca viata ii uraste si doar drogurile ii tin in viata, asta-i alta mancare de peste. Back on-topic. Se intampla sa fi facut un site pentru niste "vanzatori de vise" Ce m-o distrat cel mai tare era ca dupa ce lista suficiente reactii adverse sa bagi un elefant in coma, fiecare produs avea scris vizibil "Nu este recomandat consumului uman". Pai bine bai nene, da' pentru ce sa le cumpar, ca daca-mi prind cainele ca-mi fumeaza tigarile il pleznesc, nu ma pun sa-i fac cadou ceva mai tare? Oricum, au scos bani linistiti in toata perioada asta de legalitate... ca lumea a fost, este si va ramane plina de bolovani. This post has been edited by bucatzel: 18 Feb 2010, 18:14 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.293 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE ...ar trebui sa va dea de gandit ca si o tigara normala e OTRAVA, e DAUNATOARE, e DE LA DIAVOL! Nu zice nimeni ca un pahar de vin Sfintit pe zi face rau, insa nu exagerat. Ej'nebun! Primul pahar de vin - de la Dumnezeu, restul de la diavol... |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
C@talin |
![]()
|
you wanna smoke weed ?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
C@talin |
![]()
|
sa ne zici si noua cat cer prieteni lu sinaxis ptr serviciu asta
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
@c@talin hai sa vorbim cu sinaxis sa ne faca, poate daca mergem mai multi primim o reducere ceva, ca la ce preturi cer popii acum...
eu o sa am pile in domeniul asta, dar peste ceva ani buni, ca vrea un var primar de al meu sa urmeze aceasta chemare, doar ca abia e clasa a 7a... ![]() |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
Apropo...
|
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 22:10 |