DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Dacia break -unde sa pun boxele

eXtenSion
post 18 Apr 2005, 22:15
Post #1

Membru autentic

Group: Members

Desi probabil iar voi primi warn pentru limbaj - ce ma incurca limba asta - , indraznesc sa va intreb cum se face o cutie(incinta) pentru o boxa de 15 centrimetri care sa nu ocupe prea mult loc in dacia break. -(preferabil sa intre prin vreo gaura existenta in caroserie-ma refer la cele existente in aripile din spate, hayon etc)- Stiu ca incintele se calculeaza dupa formule exacte, dar cum am zis nu am loc, asa ca ma intereseaza care ar fi cutia de volum minim care ar scoate ceva din boxa.

Acum, ma gandesc ca a incercat cineva si de aia intreb, ca daca nu, va trebui sa incerc sa aflu singur ..

unsure.gif

--------------------
facebook groups e mult mai naspa decat un forum
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
steph
post 18 Apr 2005, 23:10
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

pai in break omule ai loc arhi suficient eu imi fac probleme cum bag in tico 2 boxe de 25 cm si tu iti faci probleme la break cu boxe d 15??

fi atent sub suportii haionului adica sub ceamu al 3-lea din lateral inter conturu rotii de rezerva si bancheta spate ... baga-te p`acolo si vezi cum faci o forma neregulata a incintei ca sa castigi cat mai mult volum ... si o gaura incintei nu strica ... ceva proportional cu marimea .. explicatia logica nu o stiu da asa trebuie

--------------------
Toyota Yaris TS - Bucuresti
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th June 2025 - 21:46
Forum Renault